Veronica – Nora Saptamanii (13 noiembrie 2009)


veroooSchimbare radicala de situatie in ceea ce priveste clasamentul pentru Nora Saptamanii. Desi in urma cu o zi ceruse sa nu mai fie votata, Veronica a iesit Nora Saptamanii cu un procent de 41% din votul telespectatorilor.

Se pare ca telespectatorii nu i-au ascultat rugamintile de a putea iesi din competitie, ba mai mult decat atat acestia o sustin pentru a ramane in casa Nora pentru mama 4 in continuare.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Veronica a iesit Nora Saptamanii?

51 comentarii la “Veronica – Nora Saptamanii (13 noiembrie 2009)”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    george Says:

    Am avut dreptate cand am spus ca veronica incearca sa se dea pe langa telespectatori si niciodata nu si-a dorit sa iasa afara din casa.Veronica nu merita niciodata sa iasa nora sapt e o mahalagioaica si o prefacuta.

  2. 9
    Gimi Floyd Hasselbaink Says:

    Veronica esti o dulce. ti-ne-o tot asa. IMI PLACI FOARTE MULT.

  3. 8
    sn0opyqu Says:

    BRAVO KANAL D , Veronica a ajuns nora saptamanii ca si-a dat si ea seama ca daca nu raspunde la jigniri si nu da curs scandalurilor ii este ei bine si psihic dar si in concurs. Iar despre mama saptamanii …. priviti si pe site aici Adriana este pe locul 1 .. saptamana trecuta tot ea era. I-ati mai dat Aureliei o sansa de integrare , pe de o parte este bine dar nu o mai tineti pe doamna Maria pe locul 1 ca nu este asa. Sau macar aratatine acel plic .. alta idee ar fii fost un calculator care sa primeasca toate sms-urile iar pe ecran sa vedem cum arata graficul / procentele (chiar a-ti spus ca v-om avea numai noutati …. imi pare rau dar aici unde toti suntem curiosi nu a-ti luat nici o atitudine).

  4. 7
    andreea Says:

    si daca tie scarba la ce draq te mai uiti la emisiune?nu te mai uita si gata… oricum veronica nu va iesi din casa ca nu se mai cearta nimeni dupaia si nu mai are ce sa subiecte sa mai gaseasca gabi…asa ca daca nu va convine nu va mai uitati

  5. 6
    vio Says:

    dc sa iese lasa ca sa arai doammelor ca nu esti cum cred ele tine tot asa te pop esti ce mai buna

  6. 5
    anda deltov Says:

    Ai dreptate Bella, prea s-au potrivit ca la carte. Mai ramane sa o bage pe spilcuita de Liliana in casa si chiar le spun pa… Toate posturile vad ca intretin vulgaritatea si promoveaza lipsa de bun simt. Nu pot sa cred ca la acest nivel s-a ajuns ! De aceea merg treburile in tara asta asa .

  7. 4
    mihaela Says:

    IMI PARE BINE CA A IESIT VERO NORA SAPTAMANII . NU VREAU SA IASA DIN COMPETITIE . EA FACE TOATA ATMOSFERA IN CASA . SPER SA FACA DIN NOU CUPLU CU VLAD . LE STA BINE IMPREUNA . SUCCES VERO

  8. 3
    Madalinna Says:

    Waii deci p Veronica o ador pur si simpluu.:X
    Este un exemplu pt mine, pt cum s’a comportat in casa si pt modul in care a stiut sa’si faca dreptate..
    Presupun ca majoritatea telespectatorilor snt de acord cu mine, de aceea au votat’o.:X
    Aseara, cand am auzit k Vero a iesit nora saptamanii, am sarit in sus de bucurie si chiar imi venea sa plang.:X
    Toate acestea, si chiar nu o cunosk fata in fata.. doar de la televizor.
    O admir foarte mult pt tot ceea ce spune si face.
    Sper ca va ramane in copetitie pana la sfarsit si va castiga.:X
    S’ar potrivi ff bine cu Vlad.. dar dak el se uita la Alina[x(] .. atunci parerea mea este k se potriveste bine si cu Mihai, si asta pt k sunt persoane destul de “identice”, k personalitate.:)
    Succes in competitie si sper sa iasa tot timpul Nora saptamanii.:*:*

  9. 2
    anda Says:

    nu merita elena tebuia sa iasa e cea mai potrivita pt a iesi nora saptamani

  10. 1
    bella Says:

    RUSINE KANAL, RUSINE. FACATURA DE LA UN CAPAT LA ALTUL. PE CINE INCERCATI SA PROSTITI? FACATURA SI LA NORA SAPTAMANII SI LA MAMA DE PE LOCUL 2. DACA ACESTE ELEMENTE AR IESI DIN CASA NU AR MAI FI NICI SCANDAL, NICI JIGNIRI, AR FI PREA FRUMOS IAR VOI VRETI AUDIENTA CU SCANDAL. RUSINE. VA DAM SMS-URI PE BANII NOSTRI IAR VOI VA BATETI JOC. SUNT PROFUND DEZAMAGITA, SCARBITA DE FACATURA VOASTRA. RUSINE.

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free