Veronica – Nora Saptamanii (13 noiembrie 2009)


veroooSchimbare radicala de situatie in ceea ce priveste clasamentul pentru Nora Saptamanii. Desi in urma cu o zi ceruse sa nu mai fie votata, Veronica a iesit Nora Saptamanii cu un procent de 41% din votul telespectatorilor.

Se pare ca telespectatorii nu i-au ascultat rugamintile de a putea iesi din competitie, ba mai mult decat atat acestia o sustin pentru a ramane in casa Nora pentru mama 4 in continuare.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Veronica a iesit Nora Saptamanii?

51 comentarii la “Veronica – Nora Saptamanii (13 noiembrie 2009)”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Ligia Says:

    Puteti spune ce vreti dar pe ea au votat-o telespectatorii si a iesit nora saptamanii. Felicitari Veronica>:D.Toata lumea spune ca Mihai este nebun, dar acele persoane nu se vad pe ele sau pe fiii lor.Atunci cand Bogdan a tipat prin casa ca si descreieratul, nimeni nu a zis ca este nebun.Fie ce o fi, tu trebuie sa fii puternica si sa le arati ca nu te intereseaza ceea ce spun ele. Indiferenta este cea mai buna arma>:P. Succes in continuare:*>:D<:x

  2. 19
    kryss Says:

    vero bravo esty super tyneo tot asa si sper sa facy un cuplu cu mihai nu ca vez doamne ca iubesty dar pt a cstyga concursul si fy tare noi te votam
    sper ca o data in viata sa ne vedem asta e id meu cand vrey sa vb cu mine mutukrischivu@yahoo.com eu sunt acum in italia dar te urmaresc zilnic

  3. 18
    nelu Says:

    oare ce film a facut aceasta asa zisa actrita ?urata fiinta, ce a vrut sa spuna ca vlad…..nu are…ce? s-a facut de tot rahatul in fata publicului,nu cred ca a fost nora saptamanii ea .e clar a pus-o asa ca e tare in clanta si asta place ..turcilor,implicit si prezentatoarei.e jalnica daca s=a coborat pana acolo sa vorbeasca asa despre Vlad,la fel si adriana tot vb de 20 ani….esti varza femeiusc-o.sa va fie rusine la toti ptr ce a-ti facut vineri seara!!!

  4. 17
    anda deltov Says:

    O sa ramana mult in casa pentru ca probabil au auzit-o patronii acestei televiziuni cum il invoca mereu pe Alah si probabil le-a placut asa ca facatura s-a produs : a iesit nora saptamanii si probabil o sa iasa mult timp de acum incolo……..

  5. 16
    nelu Says:

    este o…… facatura ordinara a tv canal d,care incurajeaza persoanele nesimtite ,care fac scandal ,jicnesc,aceasta actrita de doi bani,fara scrupule.la fel si cu mihai si mama lui.post tv de tot …rasul!

  6. 15
    ioana Says:

    din pacate a iesit si veronica nora saptamanii,nu pot sa cred k oamenii voteaza o asemenea persoana care nu stie sa faca nimik altceva decat sa se certe,sa faca scandal si la urma sa o faca pe victima.e cea mai mincinoasa fata din casa,pe langa k e cum e mai si recunoaste k spune numai minciuni k nu are ce face si nu stie de cine sa se lege si inventeaza tot felul de minciuni,e geloasa k vlad nu o mai baga in seama si inventeaza tot felul de tampenii despre el,alina este miss pe langa ea deci nu mai are rost sa spere k va fi ceva intre ea si vlad,pe langa k e urata rau mai e si proasta,cu freza aia park e dupa timpul lui ceausescu sper sa iasa din emisiunea aia odata k nu face altceva inafara de a strica emisiunea,ca norocu k am scapat de liliana mai urmeaza ea si totul o sa fie bine.

  7. 14
    Dorulet Says:

    Cred ca din cauza certurilor cu doamna Lacrimioara a devenit nora saptamanii. Acum se va tine bine ca sa ramana in casa si-i va face zile fripte cuplului Alina si Vlad. Nu-mi place de ea ca este prea razbunatoare si cam nesimtita. Ma refer la comentariile pe care le-a avut la adresa lui Vlad!!!

  8. 13
    lavinia Says:

    ma bucur ca a esit veronica nora saptamani felicitari,imi place ca nu te lasi calcata in picioare si ca nu este falsa ca aletele,,,

  9. 12
    melania Says:

    Pe veronica o admir foarte mult pt tot ceea ce spune si face.
    Sper ca va ramane in copetitie pana la sfarsit si va castiga.
    S-ar potrivi ff bine cu Vlad.. dar dak el se uita la Alina ,atunci parerea mea este k se potriveste bine si cu Mihai si asta pt k sunt persoane destul de “identice”, k personalitate, sau poate mai intra baieti.
    Succes in competitie si sper sa iasa tot timpul Nora saptamanii.:*:*

  10. 11
    Mary Says:

    prin ramanerea in casa a veronicai,kanal d incurajeaza scandalul,jignirile si tot ce poate fi mai urat pe lume,eu o vad pe veronica nu ca pe o faptura gingasa,ci ca pe o scorpie,nu am fost de acord nici cu mama ei cu interviul pe care l-a dat,din punctul meu de vedere,femeie de 57 ani,nu cred ca aceasta fiinta mai poate sa demonstreze altceva decat ce am vazut pana acum, o asemenea nora nu-mi doresc,ea se aude cand zice mereu alah,alah, venise ea marea actrita pe maidan,sa-l testeze pe vlad ca pe un cobai,sunt de acord cu replicile dnei lacramioara,veronica se crede cea mai cea din casa,este o egoista,o ingamfata si deloc o frumusete cum se crede.

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free