Brandusa a ales Joker-ul


brendaIn urma castigarii concursului de gatit, Brandusa a avut posibilitatea de a-si alege unul dintre cele 3 premii propuse de Gabriela Cristea la Finala Saptamanii.

Brandusa a avut de ales intre o cina romantica alaturi de alesul ei, 10.000 lei, pe care avea posibilitatea de a-i pastra doar daca ajungea in Finala Nora pentru mama 4 si un Joker, care o poate salva de la eliminare pe ea, sau pe oricine va dori sa protejeze in concus.

Dintre cele 3 premii, Brandusa a ales Joker-ul. Exista concurente in casa, care declara ca nu a fost cea mai buna alegere. Voi ce credeti?

Ce premiu ati fi preferat sa aleaga Brandusa?

10 comentarii la “Brandusa a ales Joker-ul”

  1. 10
    mari Says:

    cred ca brandusa ptr prima oara a putut sa gandeasca

  2. 9
    andreea Says:

    imi place de brindusa ea nu sa cobort la nivelu lui liliana si al veronicai

  3. 8
    niki Says:

    Si eu asi fi ales cina romantica,dar ia a ales jokerul pentru ea ca sa so foloseasca atunci cand va fi eliminata.Eu cred ca din interes a format cuplu cu Ionut si ca so enerveze pe doamna Mihaiela.

  4. 7
    geo Says:

    a facut cea mai buna alegere, succes in continuare brandusa

  5. 6
    george Says:

    A facut alegerea cea mai buna dupa parerea mea.Banii sunt buni mai incolo acum ar putea sa ii piarda pe toti dac a iese.De ce sa le dea bani celorlalte concurente daca nici ea nu va axea parte de ei.?Si cina era buna dar vor mai fi si alte ocazii in casa iar afara daca vor fi impreuna vor avea toata viata sa cineze.

  6. 5
    andreea Says:

    era bine sa aleaga si cina romantica,dar e bine ca a ales jokerul ca cine stie cand ii va fi de folos,poate va fi ea nominalizata sa iasa din casa sau poate ionut asa are un :”as in maneca”si nu va putea iesi nici ea nici ionut,vor fi mereu impreuna.

  7. 4
    IONELA Says:

    nu vreau sa fiu rautacioasa cu brandusa dar acest cuplu nu il vad afara sau sa ajunga la o casatorie nu cred Ionut o sa stea cu dansa doar un timp [pana ce se plictiseste] e prea frumos pt ea si un sfat sa nu mai vb de trecutul ei cu persoanele din casa si niciodata chiar daca iesi din acest concurs ce crezi daca iti povestesti greselile din trecut esti privita cu ochi buni? nu niciodata

  8. 3
    anda deltov Says:

    Daca va fi sa fie impreuna cu Ionut o sa aibe parte de mai multe cine romantice, cei 10.000 de lei nu erau siguri, nimeni nu stie daca va ajune sau nu in finala asa ca dupa parerea mea a ales foarte bine. Joker-ul este salvator pentru ea sau pentru persoana pe care doreste sa o protejeze.

  9. 2
    stefy Says:

    dak il iubea pe ionut alegea cina cu siguranta asa asi fii facut in locul ei

  10. 1
    Madalinna Says:

    Mda si asta e o falsa din cap pana in picioare.
    Daca era o fata, cum nu este, alegea cina romanica alaturi de Ionut. Cu asta a aratat ca nu tine la el.
    A dat dovada de egoism si de faptul ca se gandeste numai la ea. Poftim fata culta, si mai sunt unii care comenteaza de Veronica. Fata frumoasa si desteapta care isi apara drepturile si demnitatea.
    Cel mai bne ar fi ca sa iese asta afara si sa-si vada de barbatii ei insurati.
    Naspa fata. Serios. .. Asta e parerea mea.:-&

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free