Liliana a parasit casa Nora pentru mama 4


liliFinala Saptamanii din 6 noiembrie 2009 a fost foarte tensionata pentru toate concurentele, deoarece s-au facut nominalizari de fete.

Mamele au facut urmatoarele propuneri pentru eliminare:

- doamna Adriana: Mihaela si Brandusa;
- doamna Mihaela: Veronica si Liliana;
- doamna Aurelia: Brandusa si Mihaela;
- doamna Lacramioara: Veronica si Liliana;
- doamna Maria: Veronica si Liliana;
- doamna Valeria: Veronica si Diana.

Veronica si Liliana au fost la un pas de a parasi casa Nora pentru mama 4. Dintre acestea, doar Veronica a fost salvata de voturile publicului, iesind pe locul al doilea.

Liliana a fost fata care a parasit saptamana aceasta casa Nora pentru mama 4. Odata cu plecarea ei, inca un cuplu a luat sfarsit in competitia NPM4 (Valentin-Liliana).

Ce parere aveti de eliminarea Lilianei?

53 comentarii la “Liliana a parasit casa Nora pentru mama 4”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 53
    Alina Says:

    Imi placea foarte mult de Liliana.Pacat ca a iesit afara din competitie.Se potrivea cel mai bine cu Vali.Cand erau un cuplu nu se aduceau jigniri,acuzati si alte chesti.Dar de cand a format un cuplu cu Diana toti au sarit cu gura pe ei.Diana a intrat pentru bani.Ati vazut ce casa mare are?Pentru a-si face inca una singura.Aduceti-o pe Liliana inapoi in competitia Nora pentru mama 4.Nu are nici macar un iubit din afara casei.Macar ea are o masina Audy a6.Varog aduceti-o pe Liliana in casa .

  2. 52
    addmin Says:

    a intrat pentru bani in casa:)):))nici de cum pentru o relatie…si mai ales pentru a se marita…:)))

  3. 51
    addmin Says:

    Liliana nu avea ce sa caute la emisiune ,avea prieten in afara casei..Alex(Dragu),IAR Vali si-a facut degeaba speranteā€¦va prostit pe toti nu vedeti?:))sunt din Valcea si stiu mai bine cum sta treaba pe aici:)):))..asa ca….

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free