Valentin sufera in urma despartirii de Liliana


valiIn urma eliminarii Lilianei din casa Nora pentru mama 4, Valentin sufera foarte mult si isi invinovateste mama de cele intamplate la Finala Saptamanii.

Chiar daca nu mai formeaza un cuplu in casa Nora pentru mama, Valentin si Liliana vor sa continue relatia in afara competitiei.

Doamna Valeria, desi regreta plecarea Lilianei, este deranjata de faptul ca Valentin petrece tot mai mult timp cu cele care i-au fost prietene Lilianei in casa, considerand ca acestea il pot influenta negativ.

Credeti ca Valentin si Liliana isi vor continua relatia in afara casei NPM4 sau sunteti de parere ca Valentin se va reorienta catre alta fata?

7 comentarii la “Valentin sufera in urma despartirii de Liliana”

  1. 7
    andreea Says:

    VALI DNA VALERIA A VAZUT K LILIANA ESTE O FALSA SI NU FACE DE TINE SI DE ACEEA A VRUT SA IASA DIN CASA SI TOT DE ACEEA NU A VORBIT CU MAMELE SA O PROTEJEZE

  2. 6
    andreea Says:

    VALI DNA VALERIA A VAZUT K LILIANA ESTE O PARASUTA SI O FALSA SI NU FACE DE TINE SI DE ACEEA A VRUT SA IASA DIN CASA SI TOT DE ACEEA NU A VORBIT CU MAMELE SA O PROTEJEZE

  3. 5
    Mary Says:

    vali draga,tu nu esti baiatul de care mi-a placut cand ai intrat,te-ai schimbat si ma deranjeaza ca te-ai schimbat in rau,lilia nu era de tine,nu are sentimente pt.tine,are pt.veronica,chiar ti-a placut interventia ei in emisiunile de dupa iesirea ei din casa,vezi ca ai gresit si fata de mama ta,pe care o admir f.mult,deschide-ti sufletul catre mama ta,nu catre veronica,este o ffalsa si o manipulatoare,nu ai pierdut nimic,ai castigat f.mult,nu sunteti potriviti,pt.asta nju trebuie sa stai cu ea prea mult6 timp pentru ca iti va parea rau de timpul pierdut.

  4. 4
    valeria Says:

    lili nu era de tn nu fi suparat fii tare in continuare

  5. 3
    vio Says:

    nu cred ca el se va uita la alta fata . pacat de d-na Valeria ca se lasa influientata de alte doamnele din casa
    si cred ca relatia lui cu Liliana va continua dar sa mai lase si ea ca e mai bine pt ea va pup sunteti cei mai buni

  6. 2
    CARMEN BELGIA Says:

    VALI NU MERITA SA SUFERI DUPA O SCORPIE NU TE POTRIVEAI CU EA TU ESTI UN BAIAT PREA BUN PT ASEMENEA SPECIMEN;DE BUNA CE A FOST A IESIT DIN CASA . EI NUI PASA DE TINE NU AI VAZUT CE INDIFERENTA ERA CU TINE. EA AVEA DE IMPARTI BORS CU LACRAMIOARA CARE NICI MACAR NU IA ZIS NIMIC SA BAGAT PENTRU VERONICA SI ACUM E AFARA DIN CAUZA EI.

  7. 1
    george Says:

    VALI NU MAI SUFERI LILI NU ERA DE TINE SI IN NICI UN CAZ NU TE IUBEA-S-A AGATAT DE TINE DOAR CA SA NU FIE ELIMINATA DAR NU I-A IESIT JOCUL A VENIT IN ACEST CONCURS SA O REMARCE LUMEA DAR JOCUL EI A DURAT PUTIN NU TE CONSUMA PTR ASTEL DE FATA CI GANDESTE-TE CAMAI SUNT FETE PTR TINE ORI IN CASA ORI AFARA SIGUR TE ASTEAPTEA MULTE ADMIRATOARE

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free