Mihai o place pe Alina?


Copy of alina (1)

Se pare ca Mihai este atras de Alina, desi la Finala Saptamanii a “ales-o” pe Alexandra sa-i fie alaturi si sa se cunoasca mai bine.

Probabil Mihai a fost influentat de cele auzite, mai precis ca Alina a ramas constanta in decizia ei de a-l cunoaste pe Mihai, in pofida celor spuse despre acesta.

Oare Mihai si Alina se potrivesc?

Ati dori ca cei doi sa formeze un cuplu?

7 comentarii la “Mihai o place pe Alina?”

  1. 7
    marina Says:

    ESTI FRUMOASA

  2. 6
    ada Says:

    N-O MAI PLACE!!:))))))

  3. 5
    emyemyluta Says:

    buna! sincer nu stiu eu cat se potrivesc cred ca nici ei nu stiu exact ce vor,insa cel mai bine e sa se cunoasca un timp apoi pot spune daca s-au indragostit sau nu unul de celalat.oricum eu le urez bafta!

  4. 4
    george Says:

    eu cred ca se potrivesc deoarece amandoi par niste persoane sensibile si timide si cel putin la capitolul asta se potrivesc

  5. 3
    marya Says:

    nici de ea nu-mi place,nici nu stiu cu cine s-ar potrivi,e prea fitoasa!

  6. 2
    virginia Says:

    nu se potrivesc nu e genu lui mihai lui ii plac fete cu bun simt si de casa inalte si cu ochi frumosi mari si albastri nu k alina k vai imi stric unghile sau etc…se potriveste cu diana sau alexandra il pop si bafta in continuare

  7. 1
    anda deltov Says:

    Eu cred ca se potrivesc si ar face o alegere de nota 10. Va fi foarte bine si pentru mama lui care e foarte sensibila. Alina va sti sa lupte pentru cuplul ei si va fi un bun scut pentru d-na Aurelia.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free