S-a format primul cuplu: Bogdan si Elena


bogdan si elenaBogdan a marturisit oficial ca el si Elena formeaza un cuplu.

El declara in acelasi timp ca hotararea o luase inca de la prima intalnire pe care au avut-o impreuna, insa a crezut ca poate intre timp au intervenit alte lucruri in cale lor.

Cum ramane oare cu Camelia, pe care acesta a sarutat-o? … la acesta intrebare Bogdan a raspuns foarte evaziv, considerand ca a rezolvat problema.

Ce parere aveti de cuplul Bogdan si Elena?
Credeti ca cei doi se potrivesc?
Considerati ca in decizia de a forma un cuplu cu Elena, Bogdan a fost influentat si de mama sa?

Considerati ca formarea cuplului Bogdan-Elena poate fi si o strategie in castigarea marelui premiu?

14 comentarii la “S-a format primul cuplu: Bogdan si Elena”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    anda deltov Says:

    Am citit comentariile de pe alte forumuri si multi isi exprima parerea ca Elena nu e o fata asa cum vrea sa para. Tot Caracalul nu o suporta pentru ca obisnuieste sa fure baietii chiar si celor mai bune prietene.

  2. 13
    george Says:

    anonima spune ceva de trecutul elenei daca stii ca vrem sa aflam daca nu stii te rog eu sa nu mai arunci cu noroi.Adevarul este ca si mie mi se pare format acest cuplu in graba

  3. 12
    anonima Says:

    Bogdan nu stie cu cine sa incurcat … Si doamna maria v.a regreta enorm k a ales.o k nora pe si nu pe camelia … Cand v.a afla trecutul elenei v.a regreta enrom alegerea pe care a facut.o.

  4. 11
    anda deltov Says:

    Experientele ei din afara casei o arata asa cum este. Nici bine nu se cunoaste cu Bogdan si sta bot in bot tot timpul. Mai ca nu-l lasa nici sa respire. Urat comportament. Oricum a stiut sa-i puna repede zgarda de gat spre bucuria d-nei Maria care se si vede castigatoare.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free