Brandusa a pus ochii pe Ionut


brendaDupa ce l-a intalnit pe Ionut, Brandusa a uitat total de Laurentiu. Mai mult decat atat, ea a inceput sa-i intre in gratii doamnei Mihaela, care spune aceasta “am ramas placut surprinsa de Brandusa si Cristina”.

Brandusa a declarat ca nu se astepta ca Ionut sa arate atat de bine, si este convinsa ca el este persoana potrivita.

Credeti ca Brandusa si Ionut vor forma un cuplu?

Oare doamna Mihaela va accepta ca cei doi sa aibe o relatie?

13 comentarii la “Brandusa a pus ochii pe Ionut”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    blanka Says:

    eu sunt de parerea ca ei nu se potrivesc deloc sunt total diferiti brandusa este o fata ce mi jena sa spun sau mai bine zis sa scriu pe cine nu intereseaza de mama nu avem ce mai vorbi sper ca ionuti o sa asculte pe mama sa

  2. 12
    emyemyluta Says:

    Buna!mie personal nu mi-a placut brandusa la inceput ca om.dar acum prin schimbarea comportamentului ei la 180 de grade nu stiu ce sa zic dar se pare ca cei doi se plac,cred ca sunt ca doi magneti total diferiti care se atrag,se pare ca Gabriela a avut dreptate si trebuie sa recunosc ca nu e prima data cand Gabriela spune ceva care se adevereste pe parcurs.

  3. 11
    anda deltov Says:

    Sa te auda D-zeu Mihai si sa te trezesti dimineata cu o femeie precum Brandusa. Ai sa vezi tu dupa aceea. Poate traiesti in Cluj dar nu ai mintea unui ardelean sau esti corcit cu un oltean, altfel nu-mi explic rautatea pe care o manifesti fata de Diana. Si in alegerea baietilor Brandusa a vrut sa fie cu toti si a ramas fara nici unul. I-a fost teama ca Ionut va face un cuplu cu Diana si repede il place f.mult pe Ionut. Se vede clar ca o sicaneaza tot timpul pe Diana. Nu stiu ce urmareste dar a uitat ca cine sapa groapa altuia pica el primul in ea.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free