Diana, Brandusa si Elena – conflictul continua


Conflictul dintre cele 3 fete nu s-a aplanat, ba mai mult decat atat el continua si se pare ca aduce cat mai multe certuri intre concurente.

Brandusa a iesit Nora Saptamanii si acest titlu a adus invidia celorlalte concurente, in special a Dianei care nu a felicitat-o, incepand sa o jigneasca.

Elena a avut privilegiul de a-l intalni prima pe Bogdan, lucru care a nemultumit-o pe Diana, ce declara ca erau fete mai frumoase decat Elena pentru a se intalni cu baiatul doamnei Maria.

Brandusa, Elena si Alina considera ca Dianei ii place sa fie in centrul atentiei si faptul ca nu a iesit Nora Saptamanii si nu s-a intalnit cu niciun baiat la finalul saptamanii, au facut-o sa reactioneze astfel.

Ce parere aveti de conflictul celor 3 fete? Cui tindeti sa-i dati dreptate?

5 comentarii la “Diana, Brandusa si Elena – conflictul continua”

  1. 5
    clau Says:

    diana este o falsa

  2. 4
    cris Says:

    mie chiar imi place Diana…si o urasc pe Brandusha….ca ii o scorpie…si ii foarte increzuta. Diana ii naiva….si toate se folosesc de lucrul acesta….

  3. 3
    MARCELA Says:

    imi place Diana ….e o concurenta care stie ce vrea , e sigura pe ea si pe farmecul ei ….i se justifica aminozitatea fata de Elena …..sunt rivale in acest concurs si asa trebuie sa ramana ………… cineva trebuie sa castige …….aici nu e vorba de prietenii

  4. 2
    anda deltov Says:

    Asa cred si eu Luminita. Brandusa a inceput prima cu carcoteala si cu bete-n roate. Este vesnic nemultumita si foarte invidioasa. Oricum nu are pregatirea celorlalte fete si de aici incep frustrarile ei. Nici mie nu-mi place mai ales ca in timpul emisiunilor se tot stramba si se vede urat pe sticla. Daca este acum o mica vedeta , afara o sa aiba clientela numeroasa la coafat si manechiura. Gresesc cei care o voteaza. Datorita ei vor fi multe certuri intre fete. Este foarte orgolioasa si ironizeaza pe toata lumea.

  5. 1
    luminita Says:

    mie mi se pare invers ca celelante fete vor sa iasa in evidenta si o provoaca pe diana acum fiecare cu parerea lui dar nu mai stiu ce sa zic orcum mie brandusa nu mi place nici de o culoare se crede prea increzuta si cu siguranta are pe cineva afara care o sustine de se da asa mare

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free