Doamna Aurelia sufera in urma jignirilor Dianei


Doamna Aurelia, mama lui Mihai, este o persoana foarte linistita si sensibila, care a incercat inca de la inceput sa se faca placuta si “sa nu deranjeze pe nimeni”.

Prima impresie a Dianei despre doamna Aurelia a fost ca aceasta este prostuta si sensibila, “iar atunci cand omul este prostut plange din orice”. Aceste cuvinte au deranjat-o pe doamna Aurelia, insa aceasta a zis ca nu o sa-i poarte pica Dianei si o va ierta, iar daca fiului dumneaei ii va placea de ea, nu va interveni in relatie, ba mai mult ii va sustine.

Ce parere aveti de acest mic incident intre Diana si doamna Aurelia?

7 comentarii la “Doamna Aurelia sufera in urma jignirilor Dianei”

  1. 7
    anda deltov Says:

    Draga Doina, Diana nu se crede nici cum. Ea chiar este. Brandusa jigneste, imita si baga intrigi cu buna stiinta. Faptul ca o placi pe Brandusa este problema ta, insa nu-ti da nimeni dreptul sa-i ponegresti pe ceilalti doar ca parerea ta difera de a lor.

  2. 6
    lali84 Says:

    e greu prin ce a trecut D-mna Aurelia dar ma bucur ca sa-mpacat cu Diana …

  3. 5
    doina Says:

    Diana nu a gresit cand a facut-o prostuta pe d-na Aurelia, dar Brandusa a gresit cand a imitat-o pe Diana avand posteriorul mare (ceea ce este foarte adevarat). Oare se compara greselile? Diana se da o fata foarte desteapta, este ditamai DIRECTOAREA. Se da foarte inteleapta, eu cred ca ar trebui sa nu se grabeasca atunci vorbeste ca sa nu mai faca greseli. Nu orice gresala se repara cu scuze. Eu in locul d-nei aurelia nu as fi iertat-o.

  4. 4
    fany Says:

    cred ca diana nu a vrut sa o faca prostuta, pe d-na aurelia ,a luato gura inainte; dar si-a cerut scuze.si-a dat seama c-a gresit.

  5. 3
    anda deltov Says:

    Este clar ca d-na Aurelia este foarte sensibila insa fiind o persoana matura, trecuta prinviata ar fi trebuit sa analizeze mai bine cele spuse de Diana nu sa faca o tragedie din asta. Diana in graba si pentru ca nu sta sa-si analizeze afirmatiile a folosit cuvantul prostuta in loc de blanda sau buna. Eu asa am inteles . Ea a vrut sa spuna ca persoanele bune si sensibile sufera mai mult. Asa se intampla in viata, daca esti bun esti luat de prost si tot tu suferi mai mult. Eu cred ca asa a gandit Diana dar s-a exprimat gresit. Oricum, consider ca este cea mai invidiata fata si stau cam multe pe capul ei. Mi-ar parea rau sa fie eliminata asa curand si asta numai datorita rautatilor femeiesti.

  6. 2
    «๏๓g ÿσย คгє ριηк» ‹3 Says:

    eu consider…k Diana a gresit ffff molth :) in 1 rand nici macar nu stie sa vorbeaska:))) sa fim seriosi;) ea crede k tot ce zboara se mananka? dupa ea da…:) ea in tot ce face isi cere scuze ;) ,iar in privinta a ceea ce a spus Brandusa k “se baga pe sub pielea mamelor” este foarte adevarat se vede asta foarte clar …

  7. 1
    luminita Says:

    nu stiu chiar daca sufera asa de mult o fi mai sensibila dar nui atat de grav ce a facut diana oricum pana la urma toate fetele vor gresi cu siguranta si pana la urma diana sia cerut scuze

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free