Eliminari Nora pentru mama 4


In cazul in care se vor face eliminari de fete/baieti la finalul saptamanii ce urmeaza, cine ati prefera sa paraseasca Nora pentru mama 4 si de ce?

47 comentarii la “Eliminari Nora pentru mama 4”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

 1. 47
  Sorina Says:

  Daca saptamana viitoare s-ar face nominalizari, pentru fete as nominaliza-o pe Brandusa; iar pentru baieti pe Lucian. Ca protejata dintre fete as alege-o pe Veronica, iar dintre baieti pe Vlad bineinteles impreuna cu dmn Lacramioara.

 2. 46
  adela Says:

  imi place foarte mult comportamentu dianei…bv diana..eu cred k ea cu vali vor castiga;x;x;x
  Si exact..degeaba Veronica e frumoasa…dar se poarta ca si cum ea ar fi sefa:-j..Jos cu Veronica

 3. 45
  bla bla bla Says:

  afaraaaaaaaaaaaaaa cu veronicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 4. 44
  crina Says:

  SA IASA VERONICA.SA IASA VERONICA.

 5. 43
  Anonima Says:

  Si Veronica degeaba e inteligenta si ff frumoasa ca gura o sctrica si vocabularul cu care se adreseaza..dak eraa fff desteapta nu isi dadea arama pe fata…Mie imi place ed Brandusa chiar asa cum e ea..a fost destul de matura incat sa aiba o relatie cu un om matur de 40 de ani.nele persoane nici la varsta doamnei Lacramioara nu sunt atat de trecute prin viata ca Brenda..plus ca Ionut nu o merita era prea pampalau pentru ea

 6. 42
  Anonima Says:

  sa iasa ciuata de Diana cand e intrebata ceva:eu..pai..nu stie..nu cred..nu-mi amintesc…ddaca am fc im,i cer scuze.DOar asta stie sa spuna…in plus Elena este o fata minunata de care are nevoie Bogdan ..dupa aceste certuri nu cred ca Bogdan va renunt la printesa lui dorita,Elena pt ca sunt un cuplu minunat si doamna Maria o soacra poama acra

 7. 41
  mihaela Says:

  dak ar mai lasa d-na lacra. garda jos ar fi un culplu perfect vero cu vlad.suta mie ca afara vor fi impreuna,veronik este o fata inteligenta de care vlad are nevoie.asa-i d-na lacra.???????????????????????????

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free