Povestea ta


Ai o poveste inedita, sau vrei sa te lauzi cu iubirea pe care o porti sau ai purtat-o cuiva? Trimite-ne povestea ta, pentru ca vrem sa cunoastem povesti adevarate de viata.

Vrem sa aflam care este povestea ta!

33 comentarii la “Povestea ta”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    alyalexa Says:

    buna.ma numesc alexandra si vreau sa va spun k astazi a fost o zi foarte trista pentru mine,pe data de 3 septembrie am fost sunata sa vin la preselectia “nora pentru mama”,a fost super,insa azi 7 septembrie am fost chemata din nou la bucuresti ,tot la preselctie ,dar din pacate nu am fost aleasa precum o concurenta la nora pentru mama,sunt atat de trista,acest concurs pentru mine,insemna foarte mult,regret nespus de mult k nu am avut sansa de a intra in casa.iubesc pe zi ce trece mai mult “nora pentru mama”.

  2. 19
    Carmen Says:

    Acum nu fac decat sa ma gandesc la timpul care a trecut mai mult neobservat pe langa mine….si tot ce a fost frumos nu se mai intoarce inapoi! As schimba multe momente ce au trecut cu cele de acum sau poate as lega mai multe prietenii cu cei care nu mi-au foat aproape atunci!
    Buna! Ma numesc Carmen,am 21 de ani acum cand scriu…aveam 18 atunci cand incercam sa prind soarele in pumni si sa ramana al meu:)
    Ma bucur nespus ca exista aceasta rubrica sa va povestesc si eu cate ceva din experietele pe care le-am trait si cu care am ramas si inca pot sa spun ca au fost extraordinare:)
    Poti sa fii controversat,iubit …blamat si singur…toate astea se invart precum limbile ceasului si uneori se opresc! Dar unde? La ora cand l- ai cunoscut pe EL!
    Era un tip mai mult indraznet decat timid…curios din fire si deloc sincer,tu erai gata sa urci pe cel mai inalt munte cu el si sa ramai acolo:) Era cald mare soare tot ce trebuia ca totul sa fie perfect….dar cum o minune tine doar 3 zile,a patra nu a mai venit!:)
    Fetelor lasatri trendurile….curele de slabire….saloanele si tot ce inseamna frumusete artificiala….iubiti si o sa fiti iubite! Viata e una si e a naibii de frumoasa:)

    With hope
    Carmen

  3. 18
    Carmen Says:

    Pot sa-mi spun si eu povestea?:)

  4. 17
    GeorgeB Says:

    buna..numele meu e george si am 25 de ani

    in primul rand,felicitari ana pt pasul facut..sper ca te-ai asigurat ca cei 2 nu-ti mai pot face rau…si ca vei trai fericita de acum inainte alaturi de fetita ta..
    povestea mea e destul de lipsita de cotinut…prima iubita am avut-o la 19 ani…dar dupa 2 ani si jumatate m-a parasit pt altul…s-a saturat de mine , dupa cum zicea, cu toate ca nu i-am gresit cu absolut nimik, si ma chinuiam zi de zi sa ii fac toate poftele…timp de 6 luni am fost distrus, am fost f aproape de moarte…m-am ales cu ulcer, si altele…in final am uitat-o…dar f greu…pt ca era viata vietii mele…de atunci sunt singur si imi caut jumatatea…. dar in acelasi timp nu mai am incredere in fete…. si cateodata nu mai vreau sa aud de dragoste… :(

  5. 16
    oana Says:

    Buna ziua!Ma cheama Vasilescu Luca si am 31 de ani.Povestea mea de dragoste a inceput cam asa:M-am indragostit de o fata la varsta de 20 de ani.S-a mutat cu mine in apartamentul meu care era destul de mic .Ei nu i-a convenit asa ca i-am zis sa se duca la munca.S-a angajat ca vanzatoare la magazinul Ilotti din Careffour Militari a 2 -a zi cand am sunat-o pentru ca nu venise acasa a raspuns un baiat.Mi-a dat-o la telefon.Mi-a zis ca nu ma mai iubeste si ca nu mai vrea sa fie cu mine.Ei bine si eu mi-am gasit o fata care acum este sotia mea si ne intelegem bine.Ma-m angajat si eu ca instructor de inot la clubul Teniss Club 2000 iar sotia mea ca asistenta medicala la Grigore Alexandrescu.Ei bine sotia mea mi-a facut si o fetita pe nume Vasilescu Delia si acum suntem pe cale sa terminam actele pentru a adopta un baietel pe nume Vladut.
    Chiar nu ma mai intereseaza prima prietena acum am realizat ceva:am un job nemaipomenit,2 copii minunati ,si o sotie intelegatoare.Pentru oamenii care i-a parasit iubita/iubitul fiti tari si sa stiti de la mine ca mai exista fete/baieti pe lumea asta

  6. 15
    ana Says:

    va multumesc !!!pt sfaturi.Am contactat politia si a fost foarte bn.acum stau la un amic si imi mie foarte bn

  7. 14
    corina Says:

    Buna,ma numesc Corina si am 18ani jumatate si sunt din Craiova,iar acum 3 ani am cunoscut un baiat care locuieste la mine la tara dar face scoala in Bucuresti.La inceput am fost impreuna 4luni de zile ,ne intelegeam foarte bine,yo aveam 15ani,eram destul de mica pe atunci,iar in vacanta de vara am aflat ca ma insela cu o amica d a mea,nu aveau o relatie srioasa era bazata doar p relatii sexuale,ceea c eu nu-i puteam oferii fiindca asa cazusem de acord.Afland ca imi este infidel,nu m-am convins pana nu l-am urmarit noapte si l-am prins in fapt:)…am reactionat destul de calm,l-am lasat cu ea si i-am zis sa ma uite…la cateva saptamani mi-am gasit un alt prieten iar cel d care ma despartisem incepuse sa ma caute,eram p drum de impakre insa eu tot stateam cu actualul prieten iar el cu fata cu care ma inselase.Imi placea relatia pe care o aveam,n intalneam p ascuns pana cand actualul prieten si-a dat seama ca eu ma intalnesc cu fostul,insa nu s-a despartit de mine.Dupa ce s-a terminat vacanta de vara am plekt acasa l;a Craiova fiindca incepeam sc,tocmai trecusem cls a9a.Am ajuns sa pun punct relatiei p care o aveam cu acel baiat d lala mn d la tara,nici q fostul cu care ma intalneam pp ascuns nu mai tineam legatura…Dupa vreo 2luni de zile m-am indragostit de un baiat de la mine din cls,sentimentul fiind reciproc,relatia noastra a durat cam o luna si jumatate deoarece incepusem iar sa vb cu fostul prieten care ma-nselase,in week-enduri cand ma duceam la tara ne intalneam iar dar nu p ascuns…in fine am dus-o asa cam vreo luna pana am hotarat amandoi sa punem punct relatiilor p care le aveam in paralel,eu m-am despartit de baiatul cu care eram,respectiv colegul meu de clasa,iar el de fata cu care era.De atunci am ramas impreuna pana in vara trecuta cand ne-am despartit din cauza geloziei excesive,am stat despartiti aproximativ o saptamana dupa care ne-am impacat pt ca ne-am dat seama ca nu putem sta certati.Recunosc,certurile sunt foarte dese in cuplul nostru,dar sunt constructive,orice impacare este dulce,invatam din greselile noastre,o mai dam in bara uneori,insa ne iubim destul de mult incat sa nu ne dorim sa mai trecem prin clipele pe care le-am trait cu ceva timp impreuna.Acum tot ce ne dorim este sa ramanem impreuna,sa-mi termin si eu scoala si apoi sa n casatorim.Daca ar fi sa definesc relatia nostra as defini-o ca fiind ‘dragoste cu nabadai’…Aceasta este povestea mea,dar nu se va termina aici;)…VA POOP DULCE SI MULTA FERICIRE-N VIATA!!!

  8. 13
    any Says:

    ana fii tare ,,,,,ai o fetita si trebuie sa te lupti pana in panzele albe………….o sa vez ca totul o sa se rezolve dar pt acest lucru trebuie sa iei masuri…primul pas l-ai fc deja ….acela este ca ti-ai spus povestea ………eu nu stiu cei aia dragoste pt ca am doar 15 ani….o sa am timp so cunosc..:D:DD:D:D:D:D: fii tare

  9. 12
    Alina2015 Says:

    Eu provin dintro familie fff buna.Am cunoscut dragostea adevarata de la varsta de 13 any. Si sunt fericata ca am cunoscut dragostea la any aceia. Akum am !9 any si sunt tot cu acelas baiat de la varsta de 13 ani.Si akum urmeasa sa nasc peste 3 saptamani. Sunt foarte fericita.Eu si sotul meu ne-am cunoscut dintr-o intamplare si ne-am indragostyt de la prima vedere, niciodata in timp de 7 any nu ne-am certat. As vrea ca si alte fete sa aive norocul meu. Ma numesc Alina si sunt din bucuresti. Va pup dulce si emisiuni cat mai frumoase.

  10. 11
    Stefan Georgian Says:

    Povestea mea este una foarte complicata si greu de inteles.Am avut mai multe relatii in carea totul parea sa mearga bine,dar cand totul era bine partenera mea alegea un alt drum fara a da un motiv concret pt decizia ei.

    Din momentul an care a intrat an casa Ioana mia placut la nebunie si chiar cred ca eu si cu ea neam intelege bine si am fii compatibili unul cu celalalt.

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free