Povestea ta


Ai o poveste inedita, sau vrei sa te lauzi cu iubirea pe care o porti sau ai purtat-o cuiva? Trimite-ne povestea ta, pentru ca vrem sa cunoastem povesti adevarate de viata.

Vrem sa aflam care este povestea ta!

33 comentarii la “Povestea ta”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Diddy Says:

    Ana, e tragica povestea ta, nu trebuie sa stai asa, trebuie sa ceri ajutor de la cineva de specialitate, nu poti lasa asta sa-ti afecteze si mai mult viitorul sau mai rau viitorul fiicei tale. Sunt centre specializate cu violenta in familie, este si politia care te poate proteja! Cere ajutor acolo unde trebuie si vei vedea ca cineva te va auzi!!! Sper sa se rezolve situatia cat mai repede! poate ne anunti!! Atat tie cat si celorlalte femei, va urez IUBIRE MULTA SI MULT NOROC IN VIATA!!!!

  2. 9
    ana Says:

    Buna! Ma cheama Ana si am 23 de ani.Am fost prietena cu un baiat care ma batea si parintii mei nu stiau nimic.Vroiam sa le spun dar ma ameninta ca ma omoara.Parintii lui erau foarte buni dar el era agresiv si cu ei,el era seful in casa.Am fost impreuna de la 15 ani si parintii mei bine inteles au aflat asa ca ne-am despartit la 20de ani.Dupa aceea am fost din nou cu un baiat dar si de el m-am despartit,dar am ramas prieteni.Ne-am despartit in pace si liniste.Ei bine linistea nu a durat mult.Intr-o zi am fost pe la el la o petrecere si dupa ce s-a terminat am ramas decat eu si el ,si m-a violat,ma obliga sa ma dezbrac in fata lui si etc.Parintii mei au murit intr-un accident de masina,iar el a ramas cu mine.Dupa moartea parintilor mei eu am nascut o fetita pe nume Zara.Nasterea acestei fetite nu mi-a alinat supararea pentru ca el si in timpul cand eram gravida ma obliga sa ma culc cu el.Dupa ce s-a nascut aceasta fetita mama lui a avut grija de ea iar pe mine ma dus sa ma prostituez si m-a obligat sa imi fac un video chat.Va rog frumos ajutatima.

  3. 8
    ema Says:

    Buna!Ma numesc Emanuela Cristescu.Am doar 10 ani.Si mi-as dori sa va spun povestea mea de dragoste.Pai ce pot spune ,am fost in parc si era un concurs de skeibord.Si era un baiat pe nume Marius Diatcu alias Adrenalina care a participat chiar daca ave 15 ani pot spune ca am ramas impresionata de bunele maniere ce le avea.Era dragut sau mai bine spus frumos si talentat in adevaratul sens al cuvantului.Si mi-as dori ca sa stiti si voi povestea mea.Eu il iubesc si sunt inebunita si am facut o poza cu el,dar nu stiu cum sa dau de el sau mai bine spus printul viselor mele

  4. 7
    adina Says:

    Irina cred ca trebuie sa te duci la un control de psihiatrie.DE CE SUNTEM NESIMTITI CA NE POVESTIM TRAIRILE FRUMOASE PE CARE LE-AM TRAIT ALATURI DE CEI DRAGI??????????????

  5. 6
    maria Says:

    scuze ca te intreb Irina dar de ce spui lucrul asta?

  6. 5
    irina Says:

    sunteti niste nesimtiti

  7. 4
    maria Says:

    Buna ma numesc Maria am 20 de ani si mi-am cunoscut partenerul pe care il cred cel mai bun dintre toti barbati pe internet. Ne cunoastem de 1 an si anul acesta vrem sa facem nunta.Pot spune ca ne intelegem perfect chiar foarte bine si cel mai important este faptul ca ne iubim foarte mult ceea ce cred ca multi din concursul nora pt mama nu iubesc la fel.Sincer cred doar in iubirea dintre:Alexandru si mihaela si iubirea dintre:Marian si violeta chiar daca au iesit din concurs. Mi-as dori foarte mult ca sa ajunga si concurenti sa se iubeasca macar pe jumatate cum ma iubesc eu si partenerul meu.Nu cred ca este nevoie sa ajungi la nora pt mama ca sa iti gasesti jumatatea sincer eu cred ca ei se iubesc deoarece nu au alta posibilitate in casa se au numai ei unul pe altul dar o data cu iesirea din casa se poate schimba orice.Intr-o casnicie nu conteaza bani ci conteaza faptul sa ai incredere si sa iubesti persoana de langa tine.Tot ce pot spune si ce le pe dori tuturor cuplurilor din casa este sa se iubeasca

  8. 3
    mirelutza Says:

    Nicoletei as vrea sa-i spun ca este o mama minunata ,si ii doresc sa aiba putere sa treaca cu bine peste greutatile vietii,si sa nu isi paraseasca niciodata copii.O admir mult si o inteleg,pt. ca si eu mi-am crescut singura copilasul;dar Dumnezeu m-a ajutat si am trecut cu bine peste toate .Mult noroc!

  9. 2
    adina Says:

    BUNA.MA NUMESC ADINA SI AM 27 DE ANI .CHIAR IMI DOREAM SA-MI SPUN POVESTEA DE DRAGOSTE ATI AVUT O IDEE GROZAVA .DE UNDE SA INCEP AVEAM 13 ANI CAND L-AM CUNOSCUT PE SOTUL MEU .NE-AM VAZUT SI NE-AM PLACUT .PRIMELE LUNI ERAM DOAR AMICI FOARTE BUNI ,PANA CAND INTR-O ZI MI-A PROPUS SA FIU IUBITA LUI IAR EU AM ACCEPTAT PENTRU CA IMI DOREAM DEMULT SA-MI PROPUNA ASTA.AM FOST IUBITI TREI ANI DE ZILE ,APOI NE-AM HOTARAT SA NE CASATORIM AVEAM DOAR16 ANI ,IAR PARINTI MEI NU AU FOST DE ACORD ,ERAM PREA MICA SA -MA CASATORESC,TREBUIA SA IMI TERMIN LICEUL ASA CA MAMA MI-A INTERZIS SA MAI CONTINUI RELATIA CU FLORIN )AM UITAT SA VA SPUN CA-L CHEAMA FLORIN ).DAR NU PUTEAM SA RENUNT LA EL PENTRUCA IL IUBEAM ENORM ASA CA M-AM HOTARAT SA PLEC DE ACASA .AM PLECAT CU FLORIN LA BUNICI LUI LA FALTICENI UNDE AM STAT TREI ZILE .ACASA PARUNTI MEI ERAU INGRIJORATI ,NE-AM INTORS SI TOTUL A FOST BINE , N-AS VREA SA VA PLICTISESC CU PREA MULTE DETALII .AM FACUT NUNTA CARE A FOST CA IN POVESTE, APOI AM RAMAS INSARCUNATA CU FETITA CEA MARE CARE
    ACUM ARE 10 ANI O CHEAMA DAYANA SI MAI AM OFETITA DE TREI ANI DARIA.AM DOI COPII SI UN SOT MINUNAT ,UN SOT PE CARE AS DORI CA TOATE FETELE DIN LUME SA AIBA PARTE DE UN SOT IUBITOR SI UN TATA MINUNAT CUM ESTE FLORIN .CE SA SPUN INTRE NOI NU S-A SCHIMBAT NIMIC DUPA 11 ANI NE IUBIM LA FEL DE MULT ,POATE SI MAI MULT .DE ACEEA LE-AS DA UN SFAT LA CONCURENTI DE LA NORA PENTU MAMA SA NU LE FIE FRICA DE CASNICIE DACA SE IUBESC CU ADEVARAT .VA PUP PE TOTI .

  10. 1
    nicoletaturkaslan Says:

    provin dint-o fmilie saraca dar onesta . am descoperit dragostea la varsta de numai 15 ani. şi sunt fericita de asta acum pt ca din ea a rezultat 2 copii frumoşi GEORGE TEODOR Şİ ADRİAN FLORİN .sunt mandra de comorile mele şi totuşi nu am pe cineva langa mine. deoarece tatal lor ne-a parasit şi lor le pare rau ca tatal lor ia lasat nu numai pe mine cat şi pe ei.pentru o fata mult mai tinerica.mult aş vrea sa gasesc fericirea de alta data.clipele traite in sanul familiei şi armona de alta data care ma faceau pe deplin fericita. VA SPUN TOATE ASTEA DEOARECE NU İMİ PLACE CE SE İNTAMPLA CU PARTİCİPANTİ LA : NORA PT MAMA:ACEİ OAMENİ NU SE İUBESC Eİ DOAR VOR SA CREADA CA DETİN PUTEREA İN CONCURS .DRAGİ ORGANİZATORİ FACETİ CEVA PT OAMENİ MATURİ DATİ O A 2 ŞANSA OAMENİLOR CARE CUNOSC ACEST SENTİMENT.UNİTİ FAMİLİ . DATİ MACAR SPERANTA FERİCİRİLOR DE MULT UİTATE . VA MULTUMEŞTE Şİ VA ADORA LA NUMAİ 24 DE ANİ NİCOLETA DİN CONSTANTA.VA SARUT Şİ EMİSİUNİ CAT MAİ FRUMOASE CA Şİ PANA ACUM

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free