Povestea ta


Ai o poveste inedita, sau vrei sa te lauzi cu iubirea pe care o porti sau ai purtat-o cuiva? Trimite-ne povestea ta, pentru ca vrem sa cunoastem povesti adevarate de viata.

Vrem sa aflam care este povestea ta!

33 comentarii la “Povestea ta”

  1. 1
    nicoletaturkaslan Says:

    provin dint-o fmilie saraca dar onesta . am descoperit dragostea la varsta de numai 15 ani. şi sunt fericita de asta acum pt ca din ea a rezultat 2 copii frumoşi GEORGE TEODOR Şİ ADRİAN FLORİN .sunt mandra de comorile mele şi totuşi nu am pe cineva langa mine. deoarece tatal lor ne-a parasit şi lor le pare rau ca tatal lor ia lasat nu numai pe mine cat şi pe ei.pentru o fata mult mai tinerica.mult aş vrea sa gasesc fericirea de alta data.clipele traite in sanul familiei şi armona de alta data care ma faceau pe deplin fericita. VA SPUN TOATE ASTEA DEOARECE NU İMİ PLACE CE SE İNTAMPLA CU PARTİCİPANTİ LA : NORA PT MAMA:ACEİ OAMENİ NU SE İUBESC Eİ DOAR VOR SA CREADA CA DETİN PUTEREA İN CONCURS .DRAGİ ORGANİZATORİ FACETİ CEVA PT OAMENİ MATURİ DATİ O A 2 ŞANSA OAMENİLOR CARE CUNOSC ACEST SENTİMENT.UNİTİ FAMİLİ . DATİ MACAR SPERANTA FERİCİRİLOR DE MULT UİTATE . VA MULTUMEŞTE Şİ VA ADORA LA NUMAİ 24 DE ANİ NİCOLETA DİN CONSTANTA.VA SARUT Şİ EMİSİUNİ CAT MAİ FRUMOASE CA Şİ PANA ACUM

  2. 2
    adina Says:

    BUNA.MA NUMESC ADINA SI AM 27 DE ANI .CHIAR IMI DOREAM SA-MI SPUN POVESTEA DE DRAGOSTE ATI AVUT O IDEE GROZAVA .DE UNDE SA INCEP AVEAM 13 ANI CAND L-AM CUNOSCUT PE SOTUL MEU .NE-AM VAZUT SI NE-AM PLACUT .PRIMELE LUNI ERAM DOAR AMICI FOARTE BUNI ,PANA CAND INTR-O ZI MI-A PROPUS SA FIU IUBITA LUI IAR EU AM ACCEPTAT PENTRU CA IMI DOREAM DEMULT SA-MI PROPUNA ASTA.AM FOST IUBITI TREI ANI DE ZILE ,APOI NE-AM HOTARAT SA NE CASATORIM AVEAM DOAR16 ANI ,IAR PARINTI MEI NU AU FOST DE ACORD ,ERAM PREA MICA SA -MA CASATORESC,TREBUIA SA IMI TERMIN LICEUL ASA CA MAMA MI-A INTERZIS SA MAI CONTINUI RELATIA CU FLORIN )AM UITAT SA VA SPUN CA-L CHEAMA FLORIN ).DAR NU PUTEAM SA RENUNT LA EL PENTRUCA IL IUBEAM ENORM ASA CA M-AM HOTARAT SA PLEC DE ACASA .AM PLECAT CU FLORIN LA BUNICI LUI LA FALTICENI UNDE AM STAT TREI ZILE .ACASA PARUNTI MEI ERAU INGRIJORATI ,NE-AM INTORS SI TOTUL A FOST BINE , N-AS VREA SA VA PLICTISESC CU PREA MULTE DETALII .AM FACUT NUNTA CARE A FOST CA IN POVESTE, APOI AM RAMAS INSARCUNATA CU FETITA CEA MARE CARE
    ACUM ARE 10 ANI O CHEAMA DAYANA SI MAI AM OFETITA DE TREI ANI DARIA.AM DOI COPII SI UN SOT MINUNAT ,UN SOT PE CARE AS DORI CA TOATE FETELE DIN LUME SA AIBA PARTE DE UN SOT IUBITOR SI UN TATA MINUNAT CUM ESTE FLORIN .CE SA SPUN INTRE NOI NU S-A SCHIMBAT NIMIC DUPA 11 ANI NE IUBIM LA FEL DE MULT ,POATE SI MAI MULT .DE ACEEA LE-AS DA UN SFAT LA CONCURENTI DE LA NORA PENTU MAMA SA NU LE FIE FRICA DE CASNICIE DACA SE IUBESC CU ADEVARAT .VA PUP PE TOTI .

  3. 3
    mirelutza Says:

    Nicoletei as vrea sa-i spun ca este o mama minunata ,si ii doresc sa aiba putere sa treaca cu bine peste greutatile vietii,si sa nu isi paraseasca niciodata copii.O admir mult si o inteleg,pt. ca si eu mi-am crescut singura copilasul;dar Dumnezeu m-a ajutat si am trecut cu bine peste toate .Mult noroc!

  4. 4
    maria Says:

    Buna ma numesc Maria am 20 de ani si mi-am cunoscut partenerul pe care il cred cel mai bun dintre toti barbati pe internet. Ne cunoastem de 1 an si anul acesta vrem sa facem nunta.Pot spune ca ne intelegem perfect chiar foarte bine si cel mai important este faptul ca ne iubim foarte mult ceea ce cred ca multi din concursul nora pt mama nu iubesc la fel.Sincer cred doar in iubirea dintre:Alexandru si mihaela si iubirea dintre:Marian si violeta chiar daca au iesit din concurs. Mi-as dori foarte mult ca sa ajunga si concurenti sa se iubeasca macar pe jumatate cum ma iubesc eu si partenerul meu.Nu cred ca este nevoie sa ajungi la nora pt mama ca sa iti gasesti jumatatea sincer eu cred ca ei se iubesc deoarece nu au alta posibilitate in casa se au numai ei unul pe altul dar o data cu iesirea din casa se poate schimba orice.Intr-o casnicie nu conteaza bani ci conteaza faptul sa ai incredere si sa iubesti persoana de langa tine.Tot ce pot spune si ce le pe dori tuturor cuplurilor din casa este sa se iubeasca

  5. 5
    irina Says:

    sunteti niste nesimtiti

  6. 6
    maria Says:

    scuze ca te intreb Irina dar de ce spui lucrul asta?

  7. 7
    adina Says:

    Irina cred ca trebuie sa te duci la un control de psihiatrie.DE CE SUNTEM NESIMTITI CA NE POVESTIM TRAIRILE FRUMOASE PE CARE LE-AM TRAIT ALATURI DE CEI DRAGI??????????????

  8. 8
    ema Says:

    Buna!Ma numesc Emanuela Cristescu.Am doar 10 ani.Si mi-as dori sa va spun povestea mea de dragoste.Pai ce pot spune ,am fost in parc si era un concurs de skeibord.Si era un baiat pe nume Marius Diatcu alias Adrenalina care a participat chiar daca ave 15 ani pot spune ca am ramas impresionata de bunele maniere ce le avea.Era dragut sau mai bine spus frumos si talentat in adevaratul sens al cuvantului.Si mi-as dori ca sa stiti si voi povestea mea.Eu il iubesc si sunt inebunita si am facut o poza cu el,dar nu stiu cum sa dau de el sau mai bine spus printul viselor mele

  9. 9
    ana Says:

    Buna! Ma cheama Ana si am 23 de ani.Am fost prietena cu un baiat care ma batea si parintii mei nu stiau nimic.Vroiam sa le spun dar ma ameninta ca ma omoara.Parintii lui erau foarte buni dar el era agresiv si cu ei,el era seful in casa.Am fost impreuna de la 15 ani si parintii mei bine inteles au aflat asa ca ne-am despartit la 20de ani.Dupa aceea am fost din nou cu un baiat dar si de el m-am despartit,dar am ramas prieteni.Ne-am despartit in pace si liniste.Ei bine linistea nu a durat mult.Intr-o zi am fost pe la el la o petrecere si dupa ce s-a terminat am ramas decat eu si el ,si m-a violat,ma obliga sa ma dezbrac in fata lui si etc.Parintii mei au murit intr-un accident de masina,iar el a ramas cu mine.Dupa moartea parintilor mei eu am nascut o fetita pe nume Zara.Nasterea acestei fetite nu mi-a alinat supararea pentru ca el si in timpul cand eram gravida ma obliga sa ma culc cu el.Dupa ce s-a nascut aceasta fetita mama lui a avut grija de ea iar pe mine ma dus sa ma prostituez si m-a obligat sa imi fac un video chat.Va rog frumos ajutatima.

  10. 10
    Diddy Says:

    Ana, e tragica povestea ta, nu trebuie sa stai asa, trebuie sa ceri ajutor de la cineva de specialitate, nu poti lasa asta sa-ti afecteze si mai mult viitorul sau mai rau viitorul fiicei tale. Sunt centre specializate cu violenta in familie, este si politia care te poate proteja! Cere ajutor acolo unde trebuie si vei vedea ca cineva te va auzi!!! Sper sa se rezolve situatia cat mai repede! poate ne anunti!! Atat tie cat si celorlalte femei, va urez IUBIRE MULTA SI MULT NOROC IN VIATA!!!!

  11. 11
    Stefan Georgian Says:

    Povestea mea este una foarte complicata si greu de inteles.Am avut mai multe relatii in carea totul parea sa mearga bine,dar cand totul era bine partenera mea alegea un alt drum fara a da un motiv concret pt decizia ei.

    Din momentul an care a intrat an casa Ioana mia placut la nebunie si chiar cred ca eu si cu ea neam intelege bine si am fii compatibili unul cu celalalt.

  12. 12
    Alina2015 Says:

    Eu provin dintro familie fff buna.Am cunoscut dragostea adevarata de la varsta de 13 any. Si sunt fericata ca am cunoscut dragostea la any aceia. Akum am !9 any si sunt tot cu acelas baiat de la varsta de 13 ani.Si akum urmeasa sa nasc peste 3 saptamani. Sunt foarte fericita.Eu si sotul meu ne-am cunoscut dintr-o intamplare si ne-am indragostyt de la prima vedere, niciodata in timp de 7 any nu ne-am certat. As vrea ca si alte fete sa aive norocul meu. Ma numesc Alina si sunt din bucuresti. Va pup dulce si emisiuni cat mai frumoase.

  13. 13
    any Says:

    ana fii tare ,,,,,ai o fetita si trebuie sa te lupti pana in panzele albe………….o sa vez ca totul o sa se rezolve dar pt acest lucru trebuie sa iei masuri…primul pas l-ai fc deja ….acela este ca ti-ai spus povestea ………eu nu stiu cei aia dragoste pt ca am doar 15 ani….o sa am timp so cunosc..:D:DD:D:D:D:D: fii tare

  14. 14
    corina Says:

    Buna,ma numesc Corina si am 18ani jumatate si sunt din Craiova,iar acum 3 ani am cunoscut un baiat care locuieste la mine la tara dar face scoala in Bucuresti.La inceput am fost impreuna 4luni de zile ,ne intelegeam foarte bine,yo aveam 15ani,eram destul de mica pe atunci,iar in vacanta de vara am aflat ca ma insela cu o amica d a mea,nu aveau o relatie srioasa era bazata doar p relatii sexuale,ceea c eu nu-i puteam oferii fiindca asa cazusem de acord.Afland ca imi este infidel,nu m-am convins pana nu l-am urmarit noapte si l-am prins in fapt:)…am reactionat destul de calm,l-am lasat cu ea si i-am zis sa ma uite…la cateva saptamani mi-am gasit un alt prieten iar cel d care ma despartisem incepuse sa ma caute,eram p drum de impakre insa eu tot stateam cu actualul prieten iar el cu fata cu care ma inselase.Imi placea relatia pe care o aveam,n intalneam p ascuns pana cand actualul prieten si-a dat seama ca eu ma intalnesc cu fostul,insa nu s-a despartit de mine.Dupa ce s-a terminat vacanta de vara am plekt acasa l;a Craiova fiindca incepeam sc,tocmai trecusem cls a9a.Am ajuns sa pun punct relatiei p care o aveam cu acel baiat d lala mn d la tara,nici q fostul cu care ma intalneam pp ascuns nu mai tineam legatura…Dupa vreo 2luni de zile m-am indragostit de un baiat de la mine din cls,sentimentul fiind reciproc,relatia noastra a durat cam o luna si jumatate deoarece incepusem iar sa vb cu fostul prieten care ma-nselase,in week-enduri cand ma duceam la tara ne intalneam iar dar nu p ascuns…in fine am dus-o asa cam vreo luna pana am hotarat amandoi sa punem punct relatiilor p care le aveam in paralel,eu m-am despartit de baiatul cu care eram,respectiv colegul meu de clasa,iar el de fata cu care era.De atunci am ramas impreuna pana in vara trecuta cand ne-am despartit din cauza geloziei excesive,am stat despartiti aproximativ o saptamana dupa care ne-am impacat pt ca ne-am dat seama ca nu putem sta certati.Recunosc,certurile sunt foarte dese in cuplul nostru,dar sunt constructive,orice impacare este dulce,invatam din greselile noastre,o mai dam in bara uneori,insa ne iubim destul de mult incat sa nu ne dorim sa mai trecem prin clipele pe care le-am trait cu ceva timp impreuna.Acum tot ce ne dorim este sa ramanem impreuna,sa-mi termin si eu scoala si apoi sa n casatorim.Daca ar fi sa definesc relatia nostra as defini-o ca fiind ‘dragoste cu nabadai’…Aceasta este povestea mea,dar nu se va termina aici;)…VA POOP DULCE SI MULTA FERICIRE-N VIATA!!!

  15. 15
    ana Says:

    va multumesc !!!pt sfaturi.Am contactat politia si a fost foarte bn.acum stau la un amic si imi mie foarte bn

  16. 16
    oana Says:

    Buna ziua!Ma cheama Vasilescu Luca si am 31 de ani.Povestea mea de dragoste a inceput cam asa:M-am indragostit de o fata la varsta de 20 de ani.S-a mutat cu mine in apartamentul meu care era destul de mic .Ei nu i-a convenit asa ca i-am zis sa se duca la munca.S-a angajat ca vanzatoare la magazinul Ilotti din Careffour Militari a 2 -a zi cand am sunat-o pentru ca nu venise acasa a raspuns un baiat.Mi-a dat-o la telefon.Mi-a zis ca nu ma mai iubeste si ca nu mai vrea sa fie cu mine.Ei bine si eu mi-am gasit o fata care acum este sotia mea si ne intelegem bine.Ma-m angajat si eu ca instructor de inot la clubul Teniss Club 2000 iar sotia mea ca asistenta medicala la Grigore Alexandrescu.Ei bine sotia mea mi-a facut si o fetita pe nume Vasilescu Delia si acum suntem pe cale sa terminam actele pentru a adopta un baietel pe nume Vladut.
    Chiar nu ma mai intereseaza prima prietena acum am realizat ceva:am un job nemaipomenit,2 copii minunati ,si o sotie intelegatoare.Pentru oamenii care i-a parasit iubita/iubitul fiti tari si sa stiti de la mine ca mai exista fete/baieti pe lumea asta

  17. 17
    GeorgeB Says:

    buna..numele meu e george si am 25 de ani

    in primul rand,felicitari ana pt pasul facut..sper ca te-ai asigurat ca cei 2 nu-ti mai pot face rau…si ca vei trai fericita de acum inainte alaturi de fetita ta..
    povestea mea e destul de lipsita de cotinut…prima iubita am avut-o la 19 ani…dar dupa 2 ani si jumatate m-a parasit pt altul…s-a saturat de mine , dupa cum zicea, cu toate ca nu i-am gresit cu absolut nimik, si ma chinuiam zi de zi sa ii fac toate poftele…timp de 6 luni am fost distrus, am fost f aproape de moarte…m-am ales cu ulcer, si altele…in final am uitat-o…dar f greu…pt ca era viata vietii mele…de atunci sunt singur si imi caut jumatatea…. dar in acelasi timp nu mai am incredere in fete…. si cateodata nu mai vreau sa aud de dragoste… :(

  18. 18
    Carmen Says:

    Pot sa-mi spun si eu povestea?:)

  19. 19
    Carmen Says:

    Acum nu fac decat sa ma gandesc la timpul care a trecut mai mult neobservat pe langa mine….si tot ce a fost frumos nu se mai intoarce inapoi! As schimba multe momente ce au trecut cu cele de acum sau poate as lega mai multe prietenii cu cei care nu mi-au foat aproape atunci!
    Buna! Ma numesc Carmen,am 21 de ani acum cand scriu…aveam 18 atunci cand incercam sa prind soarele in pumni si sa ramana al meu:)
    Ma bucur nespus ca exista aceasta rubrica sa va povestesc si eu cate ceva din experietele pe care le-am trait si cu care am ramas si inca pot sa spun ca au fost extraordinare:)
    Poti sa fii controversat,iubit …blamat si singur…toate astea se invart precum limbile ceasului si uneori se opresc! Dar unde? La ora cand l- ai cunoscut pe EL!
    Era un tip mai mult indraznet decat timid…curios din fire si deloc sincer,tu erai gata sa urci pe cel mai inalt munte cu el si sa ramai acolo:) Era cald mare soare tot ce trebuia ca totul sa fie perfect….dar cum o minune tine doar 3 zile,a patra nu a mai venit!:)
    Fetelor lasatri trendurile….curele de slabire….saloanele si tot ce inseamna frumusete artificiala….iubiti si o sa fiti iubite! Viata e una si e a naibii de frumoasa:)

    With hope
    Carmen

  20. 20
    alyalexa Says:

    buna.ma numesc alexandra si vreau sa va spun k astazi a fost o zi foarte trista pentru mine,pe data de 3 septembrie am fost sunata sa vin la preselectia “nora pentru mama”,a fost super,insa azi 7 septembrie am fost chemata din nou la bucuresti ,tot la preselctie ,dar din pacate nu am fost aleasa precum o concurenta la nora pentru mama,sunt atat de trista,acest concurs pentru mine,insemna foarte mult,regret nespus de mult k nu am avut sansa de a intra in casa.iubesc pe zi ce trece mai mult “nora pentru mama”.

  21. 21
    suciu cosmin Says:

    buna ma numesc suciu cosmin am 20 de ani ..o sigura zi am fost fericit can am fost chemat la preselctie npm4 si am mers am mai fost chemat odata la bucuresti …si nu am avut norocu sa fiu ales si chiar imi doream sa fiu selectat la npm imi place foarte mult emisiunea …si nu mergeam pentru banii mergeam la aceasta emisiune sa imi gasesc jumatatea inimii mele si simt ca o gaseam si o cheama diana din salaj ne potrivim foarte mult asta ii parerea mea dar nu o fost sa fie asta e viata nu ai ce face dar speranta moare ultima ….am suferit din din dragoste dar nu o sa ma dau batut simt ca am sa reusesc odata si odata sa intru in casa npm va multumesc sucess cu emisiunea ii super faina

  22. 22
    mateiioan Says:

    pt.Cosmin:daca chiar iti place de DIANA asteapto pana iese din casa ca de maritat nu se marita in casa!

  23. 23
    anda deltov Says:

    Draga Cosmin de ce nu perseverezi ? Bate la usa lor pana la urma daca te vad insistent te vor primi in casa mai ales ca ai o tinta precisa. I-ai fi de un real folos Dianei. Poate te place si ea si veti forma un cuplu si am avea-o mult timp in casa poate chiar ar castiga concursul. Incearca! Succes!

  24. 24
    cosmin Says:

    buna am si eu o intrebare daca se poate ?
    Baietii care o fost la preselectie npm4 si nu or avut norocul sa fie alesi mai au voie sa se inscrie cine poate sa imi zica daca mai am voie va multumesc mult si sucess cu emisiunea ii super faina pe zi ce trece va pup :*

  25. 25
    cosmin Says:

    Mateiioan si Anda deltov va multumesc pentru sfaturile date sper sa am noroc sa intru in casa npm pentru Diana iara daca nu am norocu sa intru in casa am sa astept pana iese afara si am sa o caut imi place pe zi ce trece mai mult si afara poate am sa am sanse ii o fata asa cum imi place mie ii de gasca si ii place viata va multumesc mult

  26. 26
    suciu_cosmin Says:

    cine poate sa imi spuna cand se mai fac inscrie la npm4 va multumesc

  27. 27
    ramo Says:

    povestea ,mea e un mister dar totusi cu sf frumos ,am trecut prin perioade ciudate dar acum sa adeverit ca eu sunt cea castigata pot comanda si decide cand unde si cu cine ma intalnesc as vrea sa intru in direct sa pot vb cu voi

  28. 28
    alex Says:

    ema adrenalina este in weekenduri,in skate park in parcu tineretului,daca vb despre tipu blond

  29. 29
    praji Says:

    ba,ema ori esti proasta ori esti proasta?
    doamne…cat de proasta sa fii…doamne saracu adrenalina are pe cap numai borace
    frate toate sunteti in limba dupa el
    doamne…mor aici incet si sigur
    deci cata minte ai sas pui asa cva
    ba,dc te-ar duce mintea ai stii pe unde sa cauti,da pe tine nu te duce normal…=))))
    deci mie personal mi-e rsine ca am citit articolu asta….doamne

  30. 30
    costi Says:

    buna ziua, numele meu este Dan Costel Gigel, dar prietenii imi spun Costi (de la Costel, puteti sa-mi spuneti si voi asa daca vreti). Povestea mea de dragoste poate parea mai ciudata dar daca stati sa va ganditi mai bine cred ca arata doar faptul ca dragostea intr-adevar nu are limite. Eu am 27 de ani si de 3 ani traiesc impreuna cu iubita mea, Maria (care are 15 ani) la mama acasa in comuna Vidra. Eu si cu Maria ne-am cunoscut pe internet prin intermediul unui site.. parca trimis de la dumnezeu, hi5. Era foarte frumoasa si inocenta in poze si am decis sa o abordez. De atunci totul este minunat, fiecare zi este o binecuvantare, singurul lucru mai putin fericit fiind faptul ca desi am avut 3 copii, 2 dintre ei au fost luati de cantre serviciile sociale iar unul a fost calcat de un camion, dar iubirea dintre mine si Maria ne-a ajutat sa trecem si peste aceste momente.

  31. 31
    sweety Says:

    Buna tuturor!As vrea sa va impartasesc povestea mea de dragoste.Incepe foarte simplu si obisnuit:eu o fata venita din Republica Moldova pentru a-mi continua studiile in Cluj la facultatea de stiinte economice.Primul an bineinteles a inceput cu greutati:trebuia sa-mi fac permisul sa-mi caut gazda din cauza unei neintelegeri la facultate dar toate astea au trecut mult mai usor deoarece in viata mea a aparut EL.Ne-am cunoscut dintr-o greseala el a primit un mesaj care se presupunea ca era de la mine in care eu ii ziceam ca as vrea sa-l cunosc si-a facut curaj si mi-a raspuns.Am inceput sa vorbim pe internet,am aflat ca el era din Constanta si mi se parea o relatie imposibila vorbeam ca niste amici.Defapt el ma si intrebase daca vreau ceva mai serios si eu i-am zis ca un momentul ala nu imi ardea de relatii aveam multe pe cap si eram si primul an la facultate vroiam sa nu fac greseli.el m-a inteles si am vb vreo 2 luni,eu am plecat acasa ca trebuia sa-mi rezolv cu viza si am stat cam 3 saptamani.lui ii placea foarte tare mine si era foarte suparat ca nu mai intram pe internet sa vorbim,crezuse ca il stersesem din lista dar exact in ziua cand vroia sa ma stearga din lista lui am aparut eu.de atunci totul a decurs foarte frumos,vorbeam in fiecare zi cate 5-6 ore pe zi,pana intr-o zi cand a venit o prietena de-a lui la el si a vorbim cu mine,a inceput sa-mi spuna ca lui ii place de mine, ca vorbeste doar despre mine si ca e indragostit de mine dar ii e frica sa-mi spuna pentru ca stie ca am sa-l refuz.in seara aia l-am intrebat daca e adevarat si a recunoscut prin a-mi spune:”VREI SA FII PRINTESA MEA?”neasteptat a fost raspunsul meu pentru ca am zis “DA”.de atunci multe s-au schimbat in viata noastra.el a venit la cluj sa ma cunoasca personal, dupa o perioada am mers eu la el sa-i cunosc parintii,dupa aceea a mers el la ai mei si uite asa am ajuns sa stam impreuna in CLUJ.de atunci au trecut 2 ani si vreau sa-i multumesc ca ii alaturi de mine si ma iubeste.asteptam sa termin facultatea ca sa putem sa facem o nunta mare in CONSTANTA si in REPUBLICA MOLDOVA!imi cer scuze daca v-am plictisit.asta e povestea mea il iubesc mult de tot si sunt cea mai fericita langa el.

  32. 32
    bianca elena Says:

    Buna tuturor si nu in ultimul rand la multi ani si mult noroc pentru anul ce a venit,sper sa va mearga bine in tot ceea ce faceti.As vrea sa va impartasesc povestea mea de dragoste.A inceput in 2006,cand eram in clasa a 11-a.Aveam in clasa un grup de prieten, dar un baiat dintre ei imi era mai apropiat,vorbeam mai mult cu el stateam mai mereu impreuna.nu m-am gandit vreodata ca se va aprinde flacara acea intre noi,dar intr-o seara cand plecam de la scoala mergand in drum catre statia de autobuz ne-am oprit pe loc,iar el m-a sarutat,eu nu m-am opus,poate pentru ca si eu asteptam acest lucru dar nu spuneam nimic,ci lasam sa se intample de la sine…si s-a intamplat.am devenit iubiti pe 14 februarie,chiar de ziua Indragostitilor.De atunci stateam mereu impreuna si tot ceea ce faceam le faceam amandoi,era foarte frumos.Chiar daca ne-am certat cateodata,tot impreuna am ramas.Familia mea nu a fost de acord cu relatia dintre noi,iar noi am decis sa ne facem viata amandoi cu bune si cu rele.Intr-o dimineata ne-am intalnit pe ascuns si am fugit unde am vazut cu ochii,au urmat multe piedici,dar am trecut peste ele cu bine.Familia mea a acceptat relatia si cu timpul s-au rezolvat toate problemele,Acum suntem impreuna si ne iubim foarte mult,am pornit pe un drum sa ne facem un viitor impreuna si sa iesim inainte cu bine.Tot ce e mai important intr-o relatie este dragostea,comunicarea,respectul.intelegerea si mai ales este bine sa ajungi la un acord in privinta unei decizii care le apartine amandorura.va multumesc ca mi-ati dat sansa sa vaspun povestea mea de dragoste si nu uitati “Multi te pretuiesc pentru cate o fapta a ta,dar te pretuieste cu adevarat numai acela pentru care existi intreg…”

  33. 33
    andreea Says:

    Buna tuturor.Povestea mea de dragoste a inceput frumos si sa terminat tragic.Eu aveam 16 ani iar el avea 22.Eu faceam parte dintr-o trupa de dansuri moderne iar el era fiul coregrafului.Ne cunosteam de foarte multi ani,eram buni prieteni dar intr-o zi imi spune …te iubesc,iar eu iam raspuns si eu te iubesc,esti cel mai bun prieten al meu.La care el mia raspuns..sunt indragostit de tine,iar eu am ramas socata.Am acceptat sa fim iubiti pt ca si eu il iubeam foarte tare.in fine am fost 3 ani si 6 luni impreuna dupa care ne-am despartit pt.totdeauna,si nu pt ca asa am vrut noi,asa a vrut Dumnezeu.El a murit pt ca avea leucemie.Am fost distrusa,iar in ziua cand lau inmormantat aveam un cutit la mine si mi-am taiat venele,pt.ca nu suportam atata suferinta.Cu timpul mi-am revenit datorita familiei si doctorilor.Cand vin de la servici trec in fiecare zi la el la mormant si vorbesc cu el.Eu stiu ca nu mai e pe pamant dar in sufletul meu o sa ramana mereu.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free