Nu ratati finalul competitiei NPM3 din 04.07.2009 !



Pe data de 04.07.2009, va avea loc finalul competitiei Nora pentru mama 3. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla impreuna cine vor fi invingatorii concursului Nora pentru mama 3, precum si invinsii.

Petreceti alaturi de noi la nunta sau nuntile care vor avea loc la Nora pentru mama 3. Mai sunt o gramada de surprize de aflat, asa ca nu ratati Nora pentru mama 3 din 04.07.2009.

Din septembrie legenda continua cu Nora pentru mama 4! Pana atunci ramaneti pe www.norapentrumama3.ro pentru a afla totul despre fostii si actualii concurenti.

36 comentarii la “Nu ratati finalul competitiei NPM3 din 04.07.2009 !”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    lena Says:

    IN TOATA AFACEREA ASTA ESTE ANDREEA SE AUD ZVONURI PESTE TOT ….EA A FACUT ROST DE POZELE LUI ORDINARA AIA SI LEA AFISAT PE SITE… APROPO DATIMI SI MIE ADRESA DE SITE CARE O AVETI …

  2. 9
    elene Says:

    imi pare rau pentru Roxana!Era preferata mea si a multora dar nu si-a pastrat orgoliul si mandria pana la capat!Cand i-a refuzat cerera de logodna lui Catalin prima data a spus ca este alegerea ei si nu va fi influentata nici macar de parinti,dupa ce a stat de vorba cu ei s-a razgndit si nu au mai contat sentimentele ei…oare de ce? as spune ca pentru concurs…dar de ce nu l-a ales pe Roger sau Mihai, fiindca atunci chiar ar fi jucat corect….si fara sa arate ca-si calca orgoliul si mandria in picioare!Pacat de stima si respectul pe care si le capatase in acest concurs.Ma bucur totusi ca pana la urma ne-a aratat ca nu isi calca inima in picioare chiar daca tentatia e mare !Bafta!

  3. 8
    any Says:

    AFARA CU LUCICA SI PAMPALICA DE CATALIN . AFARA CU CEI CARE AU CREAT NUMAI SI NUMAI CEARTA SI AU BARFIT PE TOTI SI PE TOATE . Se cred foarte destepti dar nu sunt decat un mare ZERO . As avea o intrebare pentru “d-na” Lucica : credeti ca va vom mai vedea si la NPM 4? Eu sigur nu mai vreau sa va mai vad si cred ca sunt IN ASENTIMENTUL MULTORA DINTRE NOI FORUMISTII . Catalin daca ai sange in vene si daca iti da bilet de voie mamica ta , sa ne raspunzi cand vei iesii…….aaaaa stai ca tu nu stii sa scrii pe forum

  4. 7
    cristina Says:

    Vai de capul vostru BINE CA SE TERMINA EDITIA NPM 3,CA O TIGANEALA CA IN EDITIA ASTA NU SA VAZUT TOTI ALEARGA DUPA NISTE BANI NEMUNCITI-adica sa stai 10 luni degeaba in lux si sa te certi ca la usa cortului si la final sa ei niste bani pe care nici un concurent nui merita,toata vina pt. scandalul care se isca in casa e GABRIELA CRISTEA TOADER.Nici un cuplu din casa nu se iubeste cum declara ei vor bani dati de KANA D,FIIND TINERI AU NEVOIE DE BANI.Ati vazut ce sa intimplat in celelalte editii nici un cuplu nu a ramas impreuna sau folosit de bani si GATA fiecare pe drumul lui.In casa toti sunt egali dar afara fiecare fac parte din categori sociale diferite SARACI -BOGATI.Sa o credeti voi ca ALINA-IONUT o sa ramina impreuna si nici MIHAELA-ALEXANDRU pentru ca fetele fac parte din categaria BOGATI iar baieti din categoria SARACI si cin o sa daie de greu atunci sa le vedem mai au asa o gura mare.O sa vedem in EDITIA a 4 care cuplu a rezistat.Pentru final sa speram ca la NPM 4 o sa vedem ceva frumos fata de NPM 3 CA A FOST UN DEZASTRU DIN CAUZA PREZENTATOAREI CARE A BAGAT RICA INTRE CONCURENTI.VA UREZ MULT NOROC.

  5. 6
    nutzica Says:

    desi urmaresc emisiune aproape zilnic fara sa cunosc pe cineva personal ,asfi foarte dezamagita daca va face nunta alina ,dar va fi un bun motiv sa nu mai deschid canal.d.niciodata

  6. 5
    Suelen Says:

    Nu pot spune acelasi lucru ca Sorina, mie nu-mi place decat de Alina si Roxana, care sunt frumoase si stiu ce vor de la viata. Bravo parintilor care le-a educat.
    Imi place Ionut ca este un baiat “moldovean” asa cum il alinta toti, dar mai educat si mai respectos vizavi de mama si de Alina decat toti ceilalti.
    Cat despre Catalin si d-na Lucica pacat ca sunt chipurile cu scoala…dar au lasat in urma lor multa dusmanie si multa barfa. Nu crede-am ca un barbat la varsta lui Catalin poate barfi ca o mahalagioaica. Sunt lasi, razbunatori si nu in ultimul rand “fomisti dupa bani” desi spun ca lor nu le lipseste nimic si ca “nora” care ar veni in casa lor ar trai numai in puf.
    - Raul adus de avere si de femeie nu poate fi biruit. – L.X. Sheng

  7. 4
    Mimi Says:

    Intrebare pentru d-na???Gabriela: Nu te-ai dovedit a fi o doamna. De ce? Ai fost in toate cele 3 editii ale Norei pentru mama,FOARTE PARTINITOARE. Acum, in aceasta editie, ai facut tot ce ai putut pentru a-i denigra pe Alina, Ionut si Antoneta. De ce? Nu-ti place de ei? E dreptul tau sa nu-ti placa de cineva, dar in particular, nu in timpul serviciului tau. Ai tinut-o mereu in brate pe o scorpie, mincinoasa, perversa, mahalagioaca ca Andreea. Chiar, cate sanse ai acordat Andreeiei?Si dupa ce a iesit din casa Andreea, de ce ai favorizat-o, lasand-o mereu in emisiuni.Sa te razbune, pt.ca n-ai reusit sa-i dai afara pe Alina si Ionut. ESTI LA CARACTER CA SI ANDREEA. CEI DIN CONDUCEREA KANAL D AR TREBUI SA-TI PUNA IN VEDERE SA-TI CAUTI ALT LOC DE MUNCA. IN LOCUL TAU, DIN TOAMNA AM VREA SA APARA ANAMARIA FERENCZ(doar si ea e una din sotiile lui Marcel Toader-cel cu capul mare fata de corp. Ha,ha,ha,hi,hi,hi,

  8. 3
    Mia2009 Says:

    AS DORI SA IASA DIN CONCURS CATALIN SI8 LUCICA PENTRU TOT RAUL PE CARE I L-A FACUT TUTUROR.iNCLUSIV ROXANEI

  9. 2
    sorina Says:

    imi plac toti concurenti din casa mai putin de CATALIN si dna LUCICA o preseaza pe ROXANA dragoste de-a sila nu se poate multi si-au dat cu parerea la cuplul ce-l formeaza este ceva normal sa-i dea sfaturi cei din casa lui ROXANA este o fata buna si decizia ei de a se cunoaste mai bine cu CATALIN afara ,sa vazut ca pe dna LUCICA a suparat-o acesta decizie luata de ROXANA orce decizie ar lua ar trebui sa fie alaturi de ea nu numai de fiul dansei si nu cred ca se vor casatori nici in concurs si nici afara CATALIN NU ESTE BARBATUL PE CAREA EA SI LA DORIT

  10. 1
    ila Says:

    imi place cuplul roxi si cata sant cei mai frumosi si cei mai destepti.le doresc sa se iubeasca si sa fie fericiti.

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free