Ioana, Alexandru si doamna Ildiko – au parasit competitia inainte de finala


La Marea Finala Nora pentru mama 3 din 04.07.2009 au avut loc ultimele eliminari. Fetele si mamele au fost nevoite sa face ultimele nominalizari din concurs.

Toti concurentii s-au votat intre ei, singura persoana care nu a fost nominalizata fiind Roxana.

Deoarece Ioana nu a dorit ca vreun cuplu sa se destrame, inainte de emisiune aceasta le-a cerut mamelor sa o nominalizeze pentru a iesi din concurs, lucru care s-a si intamplat.

Alexandru si doamna Ildiko au parasit competitia, fiind votati de catre Alina, care a gandit si de aceasta data business, luand cei mai multi bani detinuti in randul mamelor, si anume banii doamnei Ildiko, peste 40.000 ron.

Ioana, Alexandru si doamna Ildiko nu au avut sansa sa se numere printre finalisti, dar asta nu i-a determinat pe Mihaela si Alexandru sa renunte la ideea de a se casatori la Nora pentru mama 3.

Credeti ca cei trei meritau sa fie ultimii concurenti eliminati in editia Nora pentru mama 3 ?

18 comentarii la “Ioana, Alexandru si doamna Ildiko – au parasit competitia inainte de finala”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    ilona Says:

    la vot sa nu fie admise voturile rudelor de gr 1 si 2 asa ar fi corect sa fie cistigatori cei care merita nu cei care au bani ptr voturi cei care joaca corect sincer aceeia merita sa fie ajutati sa faca primmii pasi in casatorie in viata caci statul nu le ajuta in niciun fel nici o fapta numai vorbe si vorbe

  2. 17
    ileana Says:

    la vot sa nu fie admise voturile rudelor de gr 1 si 2 asa ar fi corect sa fie cistigatori cei care merita nu cei care au bani ptr voturi cei care joaca corect sincer aceeia merita sa fie ajutati sa faca primmii pasi in casatorie in viata caci statul nu le ajuta in niciun fel nici o fapta numai vorbe si vorbe

  3. 16
    andaD Says:

    Nicoleta cred ca are dreptate, dupa nunta fratelui lui Ionut au inceput sa apara voturile, deci cu banii castigati la nunta au revenit voturile la Antoaneta si ulterior la Alina , alfel fanii Andreei reusisera sa o scoata pe Stela mama saptamanii si ar fi reusit Andreea. Indiferent cum, cine are noroc are, cine nu are, nu are, Important este ca niste tineri au inceput cu bine viata de cuplu. Mi-ar place sa fie pe la toate televiziunile cate un patron precum turcul sa ajute cate o pereche de tineri sa-si formeze o casnicie cu un inceput fericit. Din partea statului tinerii de azi nu au nici o sansa sa fie ajutati iar timpurile sunt f.f.grele pentru f.f. multi tineri.

  4. 15
    nicoleta Says:

    hooooooooooooo…brrrrrrrrrrrrrrrrrrr…………terminati………….ALINA NU MERITA SA CASTIGE CONCURSUL>>>>>>>>>>>FRATELE LUI IONUT A BAGAT MULTI BANI IN VOTURI CA SA IASA ALINA NORA SAPTAMANII NU VA ESTE CLAR>>>>>>>>>>>>>>>ACUM SE INPARTE CA DE AU CASTIGAT CONCURSUL>>>>>>DAR ANTONETA NU ESTE FERICITA …..DE CE OARE?????????????????????????????????

  5. 14
    mihaela Says:

    Lasa k si Ildiko asta a fost f rea in acest concurs!Cand o nominaliza intr-una pe Violeta…ca vezi doamne are abonament la ea:))..si apoi pe Alina…tot la bani se gandea si ea oricum!Cum iti asterni,asa dormi!

  6. 13
    darsim Says:

    doina am inteles parerea ta! hooooooooooo

  7. 12
    Lavynya Says:

    Eu sunt convinsa ca Alina o sa ii inapoieze doamnei Ildiko o parte din bani, desi nu are nici o obligatie sa faca asta. Ioana a spus ca Alina s-a oferit sa o ajute si cred ca la fel o sa faca si cu doamna Ildiko. Ceea ce multi nu inteleg este faptul ca,,Nora pt mama” este un concurs. Alina nu trebuia sa il voteze pe Alex ca acestia sa nu piarda banii, dar era corect ca ea sa ramana fara nici un ban dupa cate a indurat? Alina aluat decizia corecta.

  8. 11
    doina Says:

    Nu o mai compatimiti atat pe aceasta Ildiko.Nu credeti ca si-a sacrificat baiatul venind la NORA PENTRU MAMA sa-l insoare la numai 2o de ani si in felul acesta sa obtina niste bani pe el?Eu cam asa cred.Ar face bine sa-si convinga barbatu sa mai lase bautura si mearga la munca sa-si creasca copii cum trebuie.Nu o mai plangeti atata, ca sunt femei mult mai necajite decat ea.Daca iesea Ildiko mama saptamanii si o dadea afara pe Alina va-ti mai fi facut atatea probleme ca pleaca Alina acasa fara nici un ban?Nu cred.Asa ca lasati-o mai moale!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free