Nu ratati finalul competitiei NPM3 din 04.07.2009 !



Pe data de 04.07.2009, va avea loc finalul competitiei Nora pentru mama 3. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla impreuna cine vor fi invingatorii concursului Nora pentru mama 3, precum si invinsii.

Petreceti alaturi de noi la nunta sau nuntile care vor avea loc la Nora pentru mama 3. Mai sunt o gramada de surprize de aflat, asa ca nu ratati Nora pentru mama 3 din 04.07.2009.

Din septembrie legenda continua cu Nora pentru mama 4! Pana atunci ramaneti pe www.norapentrumama3.ro pentru a afla totul despre fostii si actualii concurenti.

36 comentarii la “Nu ratati finalul competitiei NPM3 din 04.07.2009 !”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 36
    mariana Says:

    alina nu mai placut de ia si nul iubeste pe ionut iar ionut nu trebuie sa stea supt papucul ei ca face ce vrea ea din el
    sint sigura ca nu traieste cu el 100 la 100

  2. 35
    mariana Says:

    sper ca andreia sa se inteleaga cu stefan

  3. 34
    andreea Says:

    VICTORIE ma bucur ca a castigat ALINA si IONUT erau preferati mei .
    Imi placea si roxana dar nu as vrea sa se casatoreasca cu catalin pentru ca ea nul iubeste si eu sunt de parere ca ar trebui sa mai caute iar daca nu gaseste si apare dragostea pt catalin sase casatoreasca atunci cu el nu inainte de a aparea dragostea pt ca poate nu va aparea nici odata iar ea ar fi nefericita

  4. 33
    dana Says:

    samira nu gandeste obiectiv, deci nu poate avea dreptate in privinta cuplurilor formate si a altor persoane din competitie. consider ca toti merita respectul nostru si.. concursul e concurs.

  5. 32
    yna Says:

    imi place cum gandeste d`na Samira:)are dreptate in tot ce zice de Alina si Ionut.

  6. 31
    SAMIRA Says:

    gabriela!esti atat de frumoas,desteapta si moderezi emisiunea f.bine…tu ai fost cea care la inceput ne ai facut sa ne uitam la emisiune,apoi concursul in sine!nu cred ca altcineva ar face ca aceasta emisiune sa ne tina in fata teliv.!tu stii f. bine ca ai enorm de multe calitati si mai ales,ai o frumusete deosebita!!!!!!!felicitari si te asteptam la toamna cu rochite largi!nu mai amana momentul!!!!!!!iata ca si cu burtica au fost multe moderatoare gen bahmuteanca si andreea marin sau mihaela radulescu!!!!!!!!!!!!astept cu nerabdare sa na citim in ziare aceest eveniment!!!!!!o doamna din brasov care te place mult de tot!!!!

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free