Cine nu merita sa ramana in finala?


In mai putin de o saptamana, concursul Nora pentru mama 3 va luat sfarsit. Pe data de 4 iulie 2009 vom afla impreuna cine ramane in finala si cine vor fi ultimii nominalizati sa paraseasca competitia.

Cine doriti ca in data de 4.07.2009 sa paraseasca competitia? De ce?

45 comentarii la “Cine nu merita sa ramana in finala?”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    nelu Says:

    ma bucur ptr Alina si ionut ! A-ti fost cei mai buni ! Bafta multa in viata !

  2. 39
    Andrey Says:

    parerea mea este ca Roxana este o fata extraordinara si ca baieti care au curtato nu au inceput cu dreptu…despre Andreea si Stefan:nu este cuplu meu favorit,ce nu mia placut la ei este falsitatea, si pe ei ii leaga un singur lucru: Iubirea….despre cuplu Alex si Mihaela:am o parere buna si cred k se iubesc foarte mult…si nu in ultimu rand cuplul ALINA si IONUT sunte cu[lu meu preferat si ii iubesc…tin cu ei de cand formeaza un cuplu stabil….si imi doream sa fi castigat ei concursul….si uite ca dorinta sa indeplinit…SUNTE-TI CUPLU MEU FAVORIT TINETI-O TOT ASA…

  3. 38
    dana Says:

    iIn afara de Roxana TOTI concurentii de o f proasta calitate!!!
    Ce fel de triere se face??Agramati, total incapabili sa lege o fraza coerenta ,sa motiveze o idee, etc!!!(Probabil ca organizatorii n-au avut de unde alege…Dar atunci ..DE CE se mai organizeaza astfel de concursuri ??Doar pt show???NU E DESTUL!!!!
    Cel putin daca ar avea ceva inteligenta, , abilitate sa nu se vada atit de EVIDENT ca sunt veniti doar pt bani!!!Lucica era singura destul de shireata…incat sa pacaleasca pina la un punct..(!!!)dar , “sincer”, se supraevalua, considerindu-i pe toti(inclusiv pe telespectatori !!) ..prosti!!Catalin-limitat si infatuat DEGEABA!!Andreea , Alina , Mihaela-”subtziri” de tot ca educatie …, vulgare si inculte. Roxana ..parca era dintr-o alta poveste…..A sperat tot timpul sa intre cineva potrivit pt ea.Oricum , NU SE potrivea cu nici unul dintre cei din casa!!!Pacat ca a facut cuplul (fortat!!) cu Catalin. A pierdut ENORM ca imagine, corectitudine, principii de viata etc.Trebuia sa mearga singura pina la sfirsit.!!! A fost sfatuita prost!Pacat.!!!

  4. 37
    Lavinia Says:

    deci cine a castigat? k n`am urmarit ult emisiune:(

  5. 36
    cristina Says:

    trebuia sa nu o scoata idioata de alina pe andreea k ea merita si cu stefan alina e o persoane foarte ingamfata si nu stie dekt sa comenteze si sa injure……………alex si mihaela sa castige si BRAVO roxana k nu ai mai vrut sa formezio un cuplu cu catalin deoarece dupa cate ti`a facut nu mai avea dreptul la numic

  6. 35
    cami Says:

    Alina si Ionut merita sa castige…:)

  7. 34
    cami Says:

    bai fratiilor..ce cauta andreea acolo???????
    Alina+Ionut :x
    Afara cu andreea de acolo!! :) ))))

  8. 33
    Vanesaiver Says:

    Ar trebui sa castige toate cuplurile!In cazul in care,Roxana se va casatori cu Catalin!

  9. 32
    any Says:

    In finala nu merita sa ramana aceasta ” d-na” Lucica cu SINCERUL si ipocritul de Catalin. Sa iasa si sa-i lase pe ceilalti in pace sa-si vada de viata lor , ca este de ajuns cu rautatile , barfa si denigrarile .Aceasta Andreea pentru ce sa mai intre la final ,sa mai demonstreze inca o data cat este de mahalagioaica nu , nu ,eu una prefer sa nu imi strice ultima seara de nora pentru mama .

  10. 31
    Popescu Ana-Maria Says:

    Eu nu as vrea sa ramana alexandru cu mihaela,sunt niste copii prost crescuti,nu-mi plac deloc ,de la inceput de cand au intrat ei m-au enervat!!!

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free