Roxana nu isi doreste casatoria cu Catalin la NPM3



Roxana si Catalin formeaza de foarte putin timp un cuplu in casa Nora pentru mama 3.

Desi Roxana a acceptat cererea in casatorie facuta de Catalin, aceasta nu este hotarata sa se casatoreasca in competitia Nora pentru mama 3, de aceea isi doreste sa il cunoasca mai bine pe Catalin in afara casei si dupa aceea sa faca nunta.

Doamna Lucica nu este prea incantata de decizia Roxanei si considera ca cei doi nu vor mai forma un cuplu odata cu iesirea din concurs. De asemenea aceasta sustine ca schimbarea Roxanei a survenit imediat dupa intalnirea din parc cu telespectatorii si fanii Nora pentru mama 3.

Roxana a presimtit ca restul concurentilor o privesc ca pe o amenintare si din acest motiv, aceasta a rugat telespectatorii sa nu o mai voteze.

Se vor casatori Roxana si Catalin in afara casei Nora pentru mama 3 ?

16 comentarii la “Roxana nu isi doreste casatoria cu Catalin la NPM3”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    nutzica Says:

    AI FOST TARE NEHOTARATA ,TE-AI CREZUT DEASURA DAR NU EREAI DECAT CONCURENT ..SINCERITATEA IN ANUMITE OCAZII ,NU ESTE BUNA …DRUM BUN IN VITA ,ALATURI DE CINE V-A HOTARI CEL DE SUS SI TU .

  2. 15
    nelu Says:

    ASTA CRED CA ESTE ADEVARATA TA DECIZIE ! NU AI PROCEDAT CORECT IN PRIMUL RAND FATA DE TINE, CAND AI ACCEPTAT SA TE LOGODESTI CU ACEL INDIVID.NU ERA PTR TINE,TU ESTI O FATA CU MULT BUN SIMT .el este fara caracter nu are nici o calitate,nu stia ce sa vb cu tine …dar vrea sa va casatoriti.Ai fi facut greseala vietii tale ! tot concursul barfea cu masa eu nu am mai vazut asemenea specimen trebuie sa recunosc ……….dar mare e gradina lui d-zeu. LA SFARSITUL CONCURSULUI AI DAT DOVADA DE MULT CURAJ REFUZADU-L INTR-UN MOD FFF CATEGORIC !

  3. 14
    crys Says:

    cu banii nu se cumpara fericirea roxana! mi-a placut foarte mult de tine la inceput dar acum mi-am schimbat total parerea…parca vad k voi o sa castigatzi desi nu o sa fie corect alina si ionut sau mihaela si alex ar merita pt k intre ei chiar exista dragoste intre voi ce este?…interes, interes si iar interes

  4. 13
    bogdan lavinia Says:

    ROXANA TU ESTI CONCURENTE MEA PREFERATA ……..NU TE LASA DUSA DE INFLUENTELE DIN CASA …APROPIETE MAI MULT DE CATALIN CA ESTE UN BAIAT FOARTE BUN ,SINCER,SI CHIAR SE VEDE CA TE IUBESTE…YO VA TIN PUMNI IN CONTINUARE SI SPER SA CASTIGATI MARELE PREMIU….MULT SUCCES SI NU TE DA BATUTA

  5. 12
    Iacob Marian Says:

    BRAVO ROXANA!!! s-a vazut cum mihaela si alexandru s-au schimbat la fata dupa decizia TA….. Catalin este un baiat bun si se vede ca nu are experienta cu fetele.
    Daca ai rabdare cu el ti-l modelezi cum vrei tu.

  6. 11
    Carmen Says:

    Singura concurenta care si-a pastrat demnitatea (pentru ca o are) este Roxana , iar pentru aceasta trebuie sa castige acest concurs. Felicitari, Roxana!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free