Roxana nu isi doreste casatoria cu Catalin la NPM3



Roxana si Catalin formeaza de foarte putin timp un cuplu in casa Nora pentru mama 3.

Desi Roxana a acceptat cererea in casatorie facuta de Catalin, aceasta nu este hotarata sa se casatoreasca in competitia Nora pentru mama 3, de aceea isi doreste sa il cunoasca mai bine pe Catalin in afara casei si dupa aceea sa faca nunta.

Doamna Lucica nu este prea incantata de decizia Roxanei si considera ca cei doi nu vor mai forma un cuplu odata cu iesirea din concurs. De asemenea aceasta sustine ca schimbarea Roxanei a survenit imediat dupa intalnirea din parc cu telespectatorii si fanii Nora pentru mama 3.

Roxana a presimtit ca restul concurentilor o privesc ca pe o amenintare si din acest motiv, aceasta a rugat telespectatorii sa nu o mai voteze.

Se vor casatori Roxana si Catalin in afara casei Nora pentru mama 3 ?

16 comentarii la “Roxana nu isi doreste casatoria cu Catalin la NPM3”

  1. 1
    dana Says:

    Bravo, Roxana! Ai luat o hotarare buna si nu ne-ai dezamagit in privinta comportamentului tau de pana acum.

  2. 2
    Mia2009 Says:

    FELICITARI ROXANA. PINA LA URMA NU NE-AI DEZAMAGIT.

  3. 3
    Suelen Says:

    Daca Roxana s-a razgandit ma bucur pentru ea, nu poti face o casatorie numai pt. bani, iar fi convenit d-nei Lucica asa o nora dar Roxana merita altceva. Singurul lucru care m-a deranjat a fost acela ca a acceptat inelul lui Catalin…prea multe inele strica…
    Cat despre barfele iesite Roxana trebuie sa stie ca :
    - O femeie ocolita de barfa nu se mai poate considera frumoasa. – Vasile Ghica
    - O femeie libera este exact opusul unei femei usoare. – Simone de Beauvoir
    Si inca ceva : Oricât de bună sau de rea ar fi o situaţie, se va schimba.
    Succes in viata si daca : Eul tău interior e mereu fericit. Deci, fii fericita.

  4. 4
    Mimi Says:

    Suelen esti cumva “matusica”Roxanei???Asa cred.Roxana A DEZAMAGIT TOATA TARA!!! A dat cu mucii in fasole. S-a dovedit ca tot pentru bani a intrat si Roxana in casa. Acum se uita urat si la Alina si Ionut.De ce? E perversa.Ea a hotarat ca nu vrea sa se marite in casa cu Catalin, dar… in acelasi timp nu-l tempereaza deloc pe Catalin, nici pe Lucica, cand acestia, mereu, improasca cu noroi pe Alina si Ionut.De ce? Cade bine la public toate astea?Vrea ca ea(Roxana)sa fie votata nora saptamanii chiar de nu vrea nunta in casa cu Catalin si TOATA MIZERIA FACUTA DE EA+ CATALIN + LUCICA , SA CADA ASUPRA ALINEI+IONUT+ANTONETA??? E clar cat de nevinovata si angelica e Roxanica noastra.De fapt joaca teatru la greu!!! ALINA SI IONUT MERITA SA FIE PREMIATI, SA SE CUNUNE. CASA DE PIATRA.

  5. 5
    lavinia anton Says:

    la alina si la ionut pe sticla se vede ca vor banii ei fac toata galagia si toata cearta pe alee …tu roxana ar trebui sa castigi pentru ca meriti…..

  6. 6
    any Says:

    BRAVO, BRAVO, BRAVO, ma bucur de decizia Roxanei de a nu se casatorii cu Catalin . Cred ca daca mai erau vreo 3 luni de concurs si mai cerea pe cineva de sotie ,cu INEL si tort si tot tacamul ar strange o gramada de bijuterii de familie…si peste ani cand ar sta cu mamica la o barfa mica si-ar aduce aminte cum si in ce inprejurare a facut rost de acele bijuterii . Lucica ieri in emisiune era NEAGRA de suparare cand a auzit de decizia Roxanei si mai avea putin (dupa ce a plans ) ii cresteau si dintii de ciuda ca nu se mai casatoresc . INTREBARE : CATALIN OARE SI-A CUMPARAT O CASETA DE VALORI PENTRU BIJUTERIILE STRANSE LA NPM 3? Felicitari ROXANA ca te-ai trezit la timp

  7. 7
    miki Says:

    ROXANA de la inceput te-am admirat si mi-a placut de tine…..ai un fel aparte decat tzatele din casa,stii sa stai la locul tau cand trebuie…..BRAVO….DAR……ne-ai dezamagit total(,ai multi admiratori laBrasov) o-i fi tu fata de treaba dar….nu stiu cum ai putut sa-i ierti pe cei doi (catalin si lucica) ptr ce ti-au facut…..nici daca erai cea mai mare pan*rama nu trebuia sa te denigreze in halul in care au facut-o ei iar tu sa-i ierti…nu meritau nici macar sa scuipi pe ei…..imi pare rau ca te-ai injosit asa…la cum arati si cat de desteapta esti ai putea avea orice barbat mai ales acum ca ai devenit vedeta…..lasa-i draq pe cei doi sa traiasca fericitzi pana la adanci batranetze impreuna si vezi-ti de viata ta….popiki de la BV

  8. 8
    andaD Says:

    BRAVO, ROXANA! Bine ca ti-ai revenit. Nu trebuie sa te lasi influentata de nimeni, nici chiar de parintii tai. Sigur ei doreau sa nu pleci cu mana goala dupa ce ai avut atata putere sa ajungi la finalul concursului. Parerea mea este ca nici afara sa nu mai continue relatia de logodna ci pur si simplu doar o relatie de prietenie fara nici un fel de obligatie. Pentru ca i-ai iertat dupa tot ceea ce ti-au facut este un gest nobil si frumos, mai ales crestinesc dar gata, opreste-te, e suficient.

  9. 9
    Andreea Says:

    Imi doresk din tot sufletul ca cei doi sa nu se casatoreask niciodata.Catalin nu are fata de roxana,ea merita ceva mai bun.

  10. 10
    Claudia-Catalina Says:

    Felicitari pt decizie.Nici afara nu merita pt cum sau purtat cu tine.Nu te mai lua dupa ei mai ales in cei priveste pe ALINA SI IONUT.Incearca sa ti relatia cu Alina.

  11. 11
    Carmen Says:

    Singura concurenta care si-a pastrat demnitatea (pentru ca o are) este Roxana , iar pentru aceasta trebuie sa castige acest concurs. Felicitari, Roxana!

  12. 12
    Iacob Marian Says:

    BRAVO ROXANA!!! s-a vazut cum mihaela si alexandru s-au schimbat la fata dupa decizia TA….. Catalin este un baiat bun si se vede ca nu are experienta cu fetele.
    Daca ai rabdare cu el ti-l modelezi cum vrei tu.

  13. 13
    bogdan lavinia Says:

    ROXANA TU ESTI CONCURENTE MEA PREFERATA ……..NU TE LASA DUSA DE INFLUENTELE DIN CASA …APROPIETE MAI MULT DE CATALIN CA ESTE UN BAIAT FOARTE BUN ,SINCER,SI CHIAR SE VEDE CA TE IUBESTE…YO VA TIN PUMNI IN CONTINUARE SI SPER SA CASTIGATI MARELE PREMIU….MULT SUCCES SI NU TE DA BATUTA

  14. 14
    crys Says:

    cu banii nu se cumpara fericirea roxana! mi-a placut foarte mult de tine la inceput dar acum mi-am schimbat total parerea…parca vad k voi o sa castigatzi desi nu o sa fie corect alina si ionut sau mihaela si alex ar merita pt k intre ei chiar exista dragoste intre voi ce este?…interes, interes si iar interes

  15. 15
    nelu Says:

    ASTA CRED CA ESTE ADEVARATA TA DECIZIE ! NU AI PROCEDAT CORECT IN PRIMUL RAND FATA DE TINE, CAND AI ACCEPTAT SA TE LOGODESTI CU ACEL INDIVID.NU ERA PTR TINE,TU ESTI O FATA CU MULT BUN SIMT .el este fara caracter nu are nici o calitate,nu stia ce sa vb cu tine …dar vrea sa va casatoriti.Ai fi facut greseala vietii tale ! tot concursul barfea cu masa eu nu am mai vazut asemenea specimen trebuie sa recunosc ……….dar mare e gradina lui d-zeu. LA SFARSITUL CONCURSULUI AI DAT DOVADA DE MULT CURAJ REFUZADU-L INTR-UN MOD FFF CATEGORIC !

  16. 16
    nutzica Says:

    AI FOST TARE NEHOTARATA ,TE-AI CREZUT DEASURA DAR NU EREAI DECAT CONCURENT ..SINCERITATEA IN ANUMITE OCAZII ,NU ESTE BUNA …DRUM BUN IN VITA ,ALATURI DE CINE V-A HOTARI CEL DE SUS SI TU .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free