Andreea la un pas de a parasi a N-a oara concursul NPM3


La finala saptamanii din 13.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Cele care au fost votate au fost Alina (3 voturi) si Andreea (1 vot).

Majoritatea mamelor au fost inversunate de decizia Alinei de a nu accepta propunerea facuta de Gabriela Cristea, si anume de a da posibilitatea concurentilor de a putea iesi cu o parte din banii acumulati pana in prezent, in cazul in care unul dintre ei ar fi eliminat inainte de finala. Pentru ca propunerea sa poata fi materializata, concurentii erau nevoiti sa dea un raspuns unanim, ceea ce in realitate nu s-a intamplat, Alina fiind cea care s-a opus, deoarece a fost dezamagita de refuzul celorlalti ca ea sa participe impreuna cu Ionut si doamna Antoneta la nunta fiului acesteia.

Alina se astepta sa fie votata de mame si mai mult decat atat sa iasa afara, dar asta nu a facut-o sa fie mai slaba in fata celorlalti, ci din contra a vrut sa le arate ca in acest joc nu banii conteaza, ci iubirea…

Asa cum era de asteptat Alina a iesit Mireasa Saptamanii, fiind votata in procentaj foarte mare, deci a fost protejata, iar pe locul 2 s-a situat Mihaela.

Andreea nu s-a aflat printre protejate, dar datorita faptului ca doamna Stela a iesit Mama Saptamanii, nu a parasit nici de aceasta data competitia.

Ce parere aveti de cele intamplate?

32 comentarii la “Andreea la un pas de a parasi a N-a oara concursul NPM3”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    JoJo***[Bepp]*** Says:

    asha sa faci ;)

  2. 19
    ema Says:

    dak iese o omor eu pe imputita aia de antoneta e o amarata de pe strazi dak iese andreea din cauza ei sterg cu antoneta praful de pe jos

  3. 18
    alexandra Says:

    Nu cred ca e vreo manevra Kanal D in ce o priveste pe andreeea , DAR , e o fata mult prea needucata si e clar ca se abtine mult . Ii e greu sa isi tina din frau “vocabularul stricat” .
    Ea singura a afirmat ca acum nu face nimic din ce face afara si chiar cu parintii ei , ca nu indrazneste si nu reuseste nimeni sa ii faca fata .
    Ce scorpie , parca ea e pisica turbata si nu Alina cum a afirmat d-na Stela!!!

  4. 17
    scumpika19 Says:

    ANDREEA ESTI O FATA SUUUPER MI-A PARUT FFF BINE K NU AI IESIT DIN CASA SPRE DEZAMAGIREA ALTORA;):)).ITI UREZ MULTA BAFTA SI SPER SA VEDEM SI O NUNTA SAU DACA NU SE VA INTAMPLA MACAR SI FITI PRINTRE FINALISTI.ASA K VOTEZ ANDREEA SI DOAMNA STELA:X

  5. 16
    gabriela Says:

    nu se poate asa ceva i sa d-at iarasi sansa la aceea mahalagioaica sa ramina in casa e minuiala pe fata ,sint foarte sigura ca analfabeta de stela nu a fost mama saptaminii sa le fie rusine celor de la kanal d credeam ca sunt seriosi dar m-am convins simbata seara ce fel de televiziune este n-o sa mai urmaresc in veci emisiunile lor .rusine sa va fie kanal d.

  6. 15
    tanya Says:

    am ras si am plans impreuna ku u ANDREEA,am trait emotii alaturii de u la fiekre eliminare….akuma ar fi pakt sa nu castigi concursul…dak nu-l castigi makr sa fii finalista…..as vrea din tot sufletul sa vad nunta ta ku STEFAN……esti o fata de nota 20…..esti super,ai toate calitatile…..esti preferata mea de la inceput…..rog pe toti fani tai sa te voteze…….nu murim pt 80 de centi…cred…..VOTATI 07 LA 1200………VOT PT ANDREEA….DAK VREM SA CASTIGE…….BAFTA ANDREEA SI STEFAN……….**** VOTATI 07 ****

  7. 14
    razvan Says:

    spuneti punctul de vedere

  8. 13
    Deutza Says:

    Important este k nu a parasit concursul,ce mai conteaza restu:-j.andreea grij de uh si sa sti k sunt multi care te plak shi te voteaza,shi vrem sa vedem o nunta faina:X.asa k vot andreea doamna stela:X:X:X.

  9. 12
    BaBy07 Says:

    pff=)):))

    Chiar ar fi bn sa arate plicul k voturile aici sunt de acord:)
    sigur k pt “unii”nu este corect k a iesit mama sap doamna stela,am observat k dk iese mama sap doamna stela,s-au mireasa sap andreea cika ii vrajala da ce credeti k ei nu au sustinatori sau care ii faza,cnd iesea doamna lucika mama sap nici atuncea nu era bn k dc nu iese doamna ildiko sau atunci mai era in casa doamna ioana,si atunci spuneati k ii vrajala k voturile dar dk iese antoneta nu este vrajala?!asa putem sa ne punem si noi un semn de intrebare cei care o sustinem pe andreea k timp de 9 luni de zile alina 1 singura data a iesit mireasa sap si akum 2 sap la rand ea este si noi putem sa ne punem un semn de intrebara dk chiar 2 sap la rand la ea s-au indreptat voturile sa fie mireasa sap sau poate era roxana s-au mihalea:-j.pff cnd vad cate aberatzii se mai zik:)).in fin:-j.
    Oricum sustin,votez pana la final pe andreea si doamna stela:Xasa k bafta multa!!!

  10. 11
    katy Says:

    ma bucur mult ca nu a iesit,vreau sa ajunga in finala si sa cistige ca ea si Stefan fac cel mai adevarat cuplu, asa cum e si in viata:si cu certuri si cu dragalasenii.Ei ni le-au aratat nu s-au ascuns asa cum incearca ceilalti

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free