Andreea la un pas de a parasi a N-a oara concursul NPM3


La finala saptamanii din 13.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Cele care au fost votate au fost Alina (3 voturi) si Andreea (1 vot).

Majoritatea mamelor au fost inversunate de decizia Alinei de a nu accepta propunerea facuta de Gabriela Cristea, si anume de a da posibilitatea concurentilor de a putea iesi cu o parte din banii acumulati pana in prezent, in cazul in care unul dintre ei ar fi eliminat inainte de finala. Pentru ca propunerea sa poata fi materializata, concurentii erau nevoiti sa dea un raspuns unanim, ceea ce in realitate nu s-a intamplat, Alina fiind cea care s-a opus, deoarece a fost dezamagita de refuzul celorlalti ca ea sa participe impreuna cu Ionut si doamna Antoneta la nunta fiului acesteia.

Alina se astepta sa fie votata de mame si mai mult decat atat sa iasa afara, dar asta nu a facut-o sa fie mai slaba in fata celorlalti, ci din contra a vrut sa le arate ca in acest joc nu banii conteaza, ci iubirea…

Asa cum era de asteptat Alina a iesit Mireasa Saptamanii, fiind votata in procentaj foarte mare, deci a fost protejata, iar pe locul 2 s-a situat Mihaela.

Andreea nu s-a aflat printre protejate, dar datorita faptului ca doamna Stela a iesit Mama Saptamanii, nu a parasit nici de aceasta data competitia.

Ce parere aveti de cele intamplate?

32 comentarii la “Andreea la un pas de a parasi a N-a oara concursul NPM3”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    cryna27 Says:

    si eu sunt de acceasi parerea ca este ceva la mijloc in legatura cu andreea.Ea ar fi trebuit sa iasa din casa si chiar atunci a iesit stela mama saptamanii ceea ce nu imi vine sa cred,brusc dintr-o data este votata mama saptamanii.de ce nu se arata la camera plicurile cu voturille telespectatoriilor?nu mi se pare corect ca noi cei de acasa sa nu vedem acest procentaj in felul acesta se pot face multe invarteli.ma bucur ca nu a iesit alina si sper sa lupte in continuare.

  2. 9
    BaBy07 Says:

    Ms isa.issa:)…doar sti “Nu tot ce zboara se mananca”;) sper k intalegi ce am vrut sa spun;))

  3. 8
    Claudia Says:

    Sa plece Andreea o data ca m am saturat de ea. Nu o mai suport.

  4. 7
    isa.issa Says:

    Ma bucur k nu a iesit andreea din casa,baby07 imi place comentariul tau chiar ai puctat f bine legat k andreea ar avea pila la KanalD.nici dupa parerea mea nu este asa,dar ce sa facem daca unii chiar nu stiu sa judece cum apare ceva zvon cum cred k ar fi asa.eu le doresc multa bafta la doamna stela andreea si stefan si sa speram sa faca ei o nunta frumoasa.bafta!:*

  5. 6
    Dyna Dyna Says:

    ma bucur k nu a iesit alina…este o fata super,si nu e deloc falsa cum zic unii….

  6. 5
    BaBy07 Says:

    Ma bucur k nu a iesit din casa:)
    Si nu intaleg cum de ea nu prea iese nora sap cnd f multi o plac pe andreea si chiar o si voteaza,interesant cum pe finalul concursului dintr-o data 2 sap la rand alina iese mireasa sap si timp de 9 luni numa 1 data a iesit:-j.hai ma k am mai auzit asta de en ori cum k andreea ar avea pile la kanald si k ar fi nepoata lui marcel toader doamne cnd aud asa aberati vine sa rad:)).eu cred k inainte sa faceti asa afirmati asigurativa 100% k asa si si dk puteti sa dovediti asta,nu sa afirmati din simplu fapt k credeti voi k gabi o apara eu nu cred k ii asa k de multe ori a puso si gabi pe andreea la locul ei,dar cnd vad ce se spune si chiar si gabi a spus k nu este adevarat,credeti k dk chiar ar fi fost asa nu s-ar fi aflat k pana la urma akolo ce nu se afla,cineva tot ar fi sunat sau ar fi facut cv sa dovedeasca k asa ii;).dk cineva porneste cv pe forum toata lumea crede k asa ii sau dintr-un zvon:)).asa k mai ganditi-va inainte sa spuneti asa aberatii:).si bafta andreea&stefan si doamna stela:Xpupici:*

  7. 4
    Byencutza Says:

    Se vede clar ca Andreea are pile la Kanal D. E a N oara cand ar fi trebuit sa iasa si brusc, iese doamna stela mama saptamanii care nici macar nu stie sa vorbeasca, se balbaie de 10 ori pana sa zica un cuvant. Iar moderatoarea, Gabriela, este impotriva Alinei si de fiecare data le ia apararea Andreei si doamnei Lucica. Eu nu cred ca Stela a iesit mama saptamanii… este clar ca cei de la Kanal D au aranjat ca sa nu iasa Andreea. Cine ar vota o analfabeta si o prefacuta ca Stela? Numai cei care sunt de teapa ei, niste analfabeti si mincinosi.

  8. 3
    filip dana Says:

    alina mi se pare ca intotdeauna tine sa fie impotriva tuturor deciziilor. probabil asa vrea sa iasa ea in evidenta, dar nu reuseste decat sa arate cat e de penibila. nu-mi place deloc de ea, si ma refer strit la caracter. favoritele mele sunt ioana si roxana.

  9. 2
    Claudia Says:

    ANDREEA ARE PILE LA KANAL D SI I SAU DAT PREA MULTE SANSE SI FAZA CU BANII GABI PT EA A FACUT REGULA PT A PUTEA PLECA CU CEVA CA N ARE NIMIC PT CA ESTE TEAMA CA NU O VA MAI PUTEA PROTEJA. PINA NU O DA AFARA SI NU VAD VOTURILE NU LE VOI CREDE PE CELE 2

  10. 1
    andrada Says:

    Dupa parerea mea Andewwa trebuia sa iasa n.s.pentru ca nu pot sa cred ca cine a votat-o pe d-na Stela ar fi votat-o pe Alina, nici in ruptul capului.Eu inclin sa cred ca s-a strecurat o greseala aici.Ma bucur ca nu a iesit din casa Andreea pentru ca merita sa cistige concursul.Hai Andreea.

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free