Andreea la un pas de a parasi a N-a oara concursul NPM3


La finala saptamanii din 13.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Cele care au fost votate au fost Alina (3 voturi) si Andreea (1 vot).

Majoritatea mamelor au fost inversunate de decizia Alinei de a nu accepta propunerea facuta de Gabriela Cristea, si anume de a da posibilitatea concurentilor de a putea iesi cu o parte din banii acumulati pana in prezent, in cazul in care unul dintre ei ar fi eliminat inainte de finala. Pentru ca propunerea sa poata fi materializata, concurentii erau nevoiti sa dea un raspuns unanim, ceea ce in realitate nu s-a intamplat, Alina fiind cea care s-a opus, deoarece a fost dezamagita de refuzul celorlalti ca ea sa participe impreuna cu Ionut si doamna Antoneta la nunta fiului acesteia.

Alina se astepta sa fie votata de mame si mai mult decat atat sa iasa afara, dar asta nu a facut-o sa fie mai slaba in fata celorlalti, ci din contra a vrut sa le arate ca in acest joc nu banii conteaza, ci iubirea…

Asa cum era de asteptat Alina a iesit Mireasa Saptamanii, fiind votata in procentaj foarte mare, deci a fost protejata, iar pe locul 2 s-a situat Mihaela.

Andreea nu s-a aflat printre protejate, dar datorita faptului ca doamna Stela a iesit Mama Saptamanii, nu a parasit nici de aceasta data competitia.

Ce parere aveti de cele intamplate?

32 comentarii la “Andreea la un pas de a parasi a N-a oara concursul NPM3”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 32
    ANA Says:

    DACA ACEASTA FURIE CU COMPORTAMENT DE CARCIUMA IN CARE ESTE OSPATARITZA ERA ELIMINATA MAI DE MULT CONCURSULN AVEA ALT ASPECT SI SE DESFASURA INTR-O ATMOSFERA PLACUTA PARCA AR FI FATA LUCICHII

  2. 31
    mitz Says:

    mda..pacat ca a plecat

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free