Alina – Mireasa Saptamanii


Sfarsitul de saptamana (06.06.2009) a adus schimbari majore in ceea ce priveste titlul de Mireasa Saptamanii. Roxana si Mihaela nu au mai fost printre protejate, luandu-le locul Alina (pe locul 1) si Andreea (pe locul 2).

Ce parere aveti de aceasta schimbare de situatie?

44 comentarii la “Alina – Mireasa Saptamanii”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    stefy Says:

    Bine ca a dat-o pe Andreea afara , este o TIGANCA o MAHALAGEOICA si o NEEDUCATA sa nu zic ca este o proasta . Cred ca Stefan este mai JEGOS decit ori ce MOLDOVEAN din tara asta .Alina cu Ionut merita sa cistige. Alex (are numai 20 de ani are timp sa cistige) cu Mihaela (este o nasoasa si urita) nu merita sa cistige . Ildiko a facut nunta la nora pentru mama 3 acum vor sa faca nunta si copilul Alex in casa .

  2. 39
    Lavynya Says:

    Spuneti k Alina nu merita sa iasa nora saptamanii pt k jigneste. Daca Alina jigneste atunci ceea ce face Andreea cum se poate numi? Alina merita sa castige pt ca a luptat singura atata timp impotriva tuturor.

  3. 38
    roxana Says:

    o felicit pe alina ca nu lasa grada jos si se apara de toti perversii de acolo din casa si sincer eu cred ca alina ar merita premiul cel mare pt ca ea a fost sincera tot concursul si nu a umblat cu smekerii precum andreea si am sa o sustin in continuare si vreau sa spun ca macar acuma la final de concurs d-na lucica sa nu mai arunce u noroi in cuplul alina-ionut si ca ra fi timpul sa se uite si la plodul ei care o sa ramana neinsurat.multa bafta alina

  4. 37
    katy Says:

    Alina e asa cum a fost tot concursul :perversa,mincinoasa si rea.Nu avea cum sa se schimbe chiar daca ea ar vrea sa credem asta.Lupul paru-si schimba dar naravul ba.Iese mireasa saptaminii ca o voteaza familia si asa o sa fie pina la sfirsit.Nu -mi place dar asta e.Macar de-ar fi si Andreea pe locul doi mereu ca altfel nesuferita aia de Antoneta o da afara daca mai iese o data mama saptaminii

  5. 36
    lary Says:

    Bravo ei!Vrea banii?Toti ii vor!Macar ea e singura care spune lucrurile pe fata.Ca orice om are si ea defecte,dar din punctul meu de vedere ea e cea care merita sa castige.In niciun caz Andreea,care dupa parerea mea,e km prefacuta!In ceea ce o priveste pe d-na Lucica,eu cred k e timpul sa-si dea seama k e in plus in acest concurs,si ar trebui sa o lase mai moale cu injuriile…mai ales cu cele adresate Alinei.Chiar dak nu mi-a placut de la inceput,acum o sustin pe Alina si sper k va iesi invingatoare.

  6. 35
    Laura Says:

    nio pit ai dreptate

  7. 34
    paty Says:

    Incredibil ce se intampla in emisiunea asta…nu pot sa mai suport atata nedreptate..sunt convinsa ca jocurile sunt deja facute de catre organizatori..Sigur o sa ajunga in finala andreea cu stefan si,respectiv lucica cu catalin,asta pt ca sunt favorizati de organizatori…nu e corect fata de noi ,cei care votam si urmarim emisiunile..se vede clar cum pana si antipatica de moderatoare incearca sa scoata intr-o lumina proasta cuplul alina-ionut…de ce au fost adusi in emisiune doar sustinatori pt celelalte cupluri,persoane care se contrazic singure si vb fara noima?nu mi se pare corect…sper sa ma insel,dar daca cele 4 persoane ajung in finala inseamna ca am avut dreptate,dor noi publicul mai putem face ceva,asta daca nu ne sunt trucate voturile,ceea ce cred ca se si intampla…

  8. 33
    Claudia Says:

    Bravo Alina se comporta normala e sincera nu fraiereste pe nimeni Ea are publicul ei care o sustine si o voteaza si nu va cere voua nimic celor care sustineti alti concurenti. Nu o mai judecati asa aspru pe Alina. Voi daca ati fi in locul ei ce ati face?

  9. 32
    simona Says:

    bv alina.esti cea mai tare si cea mai frumoasa din casa.meriti sa fi nora saptamanii si bafta in rel ku ionut.va potriviti si sa fiti fericiti toata viata.

  10. 31
    andrea Says:

    alina se casatoreste pt. bani , nu ca l-ar iubi pe Ionut mai bn sa nu mai vorbeasaca ca are o moaca ca de castor , ar face multi bani daca s-ar duce sa faca reclama la pasta de dinti “COLGATE “

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free