Alina – Mireasa Saptamanii


Sfarsitul de saptamana (06.06.2009) a adus schimbari majore in ceea ce priveste titlul de Mireasa Saptamanii. Roxana si Mihaela nu au mai fost printre protejate, luandu-le locul Alina (pe locul 1) si Andreea (pe locul 2).

Ce parere aveti de aceasta schimbare de situatie?

44 comentarii la “Alina – Mireasa Saptamanii”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Claudia Says:

    Cred cu tarie ca Alina si Ionut se casatoresc doar o data in viata in concurs pt ca se iubesc si merita siSunt favoriti si protejati de voturi. Sustin acest cuplu cit pot de mult si ma rog la Dumnezeu sa aibe grija de ei pt a cistiga concursul MULT NOROC

  2. 9
    andrada Says:

    A IESIT MIREASA SAPTAMINII LA 0.5 SUTIMI DE ANDREEA DE PE LOCUL 2.NU MERITA SA IASA MIREASA SAPTAMINII, DACA JIGNESTE PE TOATE LUMEA SI NU TINE CONT NICI MACAR DE VIRSTA.SA IASA M.S. FATA CARE ARE UN COMPORTAMENT ADECVAT SI DA DOVADA DE BUNA CRESTERE.SA NU UITE ALINA CA TELESPECTATORII SUNT CEI CARE O VOTEAZA IAR DACA EA JIGNESTE PE TOATE LUMEA NU O VAD BINE.mIREASA SAPTAMINII MERITA SA IASA SI ROXANA SI ANDREEA.

  3. 8
    Claudia Says:

    Am impresia ca de la inceput toti din casa au dat in Alina si cei dragi ei cu vb.f dure pt ca au vazut ca sunt puternici si nu ia luat in seama facind doar ce au simtit.Normal sa te aperi cind sti ca adevarul e de partea ta pt ca stind te iau de prost.

  4. 7
    Claudia Says:

    Oare DE CE ALINEI NU I SE PERMITE MAI NIMIC IN CASA? In afara de ea si Roxana celelalte 3 fete din casa au iesit afara s au intilnit cu cei dragi lor. Au stat luni nu o zi cit este nevoie pt ALINA macar citeva ore cu fam lui IONUT caci va fi si fam ei.

  5. 6
    Claudia Says:

    Ma bucur enorm pt ei.Sa ramina pe primul loc aceasta familie Daca nu l mai vreti pe catalin ajutati o pe Alina asa a promis sa il poata elimina el nu are cuplu si concursul este la final si ar trebuii concursul sa se adreseze mai mult cuplurilor actuale

  6. 5
    lavinia Says:

    am urmarit nora pt. mama 3 si mia plakut f mult dar preferatele mele sunt roxana si andreea.am vazut atunci knd a sunat dna mirela si sunt de acord cu ea k si io am vazut k la inceput ioana era foarte calma si linistita dar ak de o perioada ea se baga in sfada si nu mai e aceeasi ioana dinainte.vr sa urez bafta andreei k e o fata f draguta si sper sa kstige.as vr ink sai cer andreei si roxanei idul lor de yahoo messenger…plzzzzzzzzzzzzz bay si bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LAVINIA TIMIS

  7. 4
    denisa Says:

    imi pare tare rau ca a iesit ea mireasa saptamanii nu merita..e o prefacuta nu il iubeste pe ionut andreea merita cu tot dinadinsul sa fie mireasa saptamanii

  8. 3
    amail Says:

    alina va iessi mireasa saptamanii!!!!!!!!1

  9. 2
    yoyo Says:

    super tare.sper sa iasa alina nora saptamanii pana la sfarsit.sa castige concursul.ea cu ionut sunt favoritii mei.ii iubesc mult s le tin pumnii.bafta in continuare alina s ionut.dar s cellale cupluri.

  10. 1
    gabriela Says:

    o felicit pe Alina pentru ca a iesit mireasa saptamanii.Merita sa iasa nora saptamanii pana la sfarsitul concursului.si sa castige premiul cel mare .IN EMISIUNEA DE ASTAZI:11-06-09.acele telespectatoare care le’ati invitat in platou cred k nu vad bine cu toate ca unele poarta ochelari…:)))cum poate sa spuna ca e un cuplu fals?da, un cuplu fals ar fi Andreea si Stefan…se vede dupa materliale ca nu tin asa mult unu la altul.Parerea mea este ca toate telespectatoarele invitate ori sunt rude ori vecine cu Andreea sau Stefan.nu cred k nu ar fi nimeni care sa’i sustina pe Alina si Ionut.in comuna mea majoritatea ii sustin pe Alina si Ionut.mai bine nu le aduceati pe alea in emisiune.doamna Anastasia a spus bine ceea ce a spus in emisiune.are mare dreptate si a raspuns foarte bine la intrebarea teodorei sau cum o chema pe ciutanca aia.Lucica stai in banca ta si nu te mai baga atata in cuplul Alina si Ionut lasa’i in pace.mai bine ai iesi afara lucica cu tot cu fitu.in nici un caz nu sunt de acord cu catalin cand in materialul de ieri zicea ca arata foarte bine si ca e sexi.in nici un caz arata oribillllllllllll.cele invitate astazi joaca un teatru ieftin.:))))))))))vai de ele.Lucica ce dracu ai de la un timp de esti asa de mofturoasa?ai vazut k fitu nu are un cuplu si gata vrei sa arunci cu noroi in toti din concurs.o sa’i ia la rand pe fiecare din nou dar nu cred k ii va iesi figura.ai ce ai cu doamna Antoaneta dar ce ai cu Alina si Ionut?mai bine ai pleca naibii si dupa aceea o sa vedeti k o sa fie totul bine in concurs.Nu mai merita respect din partea nimanui.ALINA SI IONUT sa nu va dedranjeze ce spun telespectatorii voi aveti destui sustinatori si ar trebui sa va doara in cot de ceilalti.SUCCES PANA LA SFARSITUL CONCURSULUI……

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free