Alina – Mireasa Saptamanii


Sfarsitul de saptamana (06.06.2009) a adus schimbari majore in ceea ce priveste titlul de Mireasa Saptamanii. Roxana si Mihaela nu au mai fost printre protejate, luandu-le locul Alina (pe locul 1) si Andreea (pe locul 2).

Ce parere aveti de aceasta schimbare de situatie?

44 comentarii la “Alina – Mireasa Saptamanii”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    andrada Says:

    Fata din casa care ar merita sa fie mireasa saptaminii ar fi Roxana si Andreea, nu Akina care nu stie sa comporte, striga ca o aiuruta la toata luimea, indiferent ca persoanele suint din casa s-au dinafara asa cum am vazut in ultimele zile.numai cine nu are argumente striga.Cine are argumente in orice discutie vorbeste pe un ton normal.

  2. 19
    dor Says:

    Vreau sa reproduc un citat de pe un blog adresat acestei emisiuni in care 90% dintre opinii sunt cam ca aceasta ,la care subscriu si sper sa nu se supere d-na Ioana care l-a postat ca-l reproduc.

    “Gata, ajunge, nu mai suport si cred ca totul are o limita. Cum de s-a nimerit sa fie adusi pe alee numai telespectatori care sa loveasca in continuare in cei trei care au ajuns ciuca bataii.Au fost cumva alesi de Gabriela care are o ura viscerala pentru Alina ? Cit a fost de terorizata fata asta in toate cele noua luni nu a mai fost nimeni din casa. La cea mai mica greseala era si este admonestata zile intregi, i se pun zeci de intrebari si trebuie sa explice si cel mai neinsemnat gest. Cu ce a gresit atit de tare Alina in acest concurs, in comparatie cu Andreea si ceilalti ? Este adevarat ca uneori are un limbaj si mici gesturi nu tocmai placute, dar atit si nimic mai mult. A fost corecta si a recunoscut ca nu-l place pe Marian, a fost perseverenta in prietenia ei cu Roxana, nu ca Andreea cu Mihaela. Alina chiar daca este rea de gura nu a fost atit de perversa incit sa ascunda un telefon pentru a transmite mesaje afara, nu si-a jignit niciodata soacra sau iubitul, nu a vorbit despre ei pe la colturi. Din ce a spus astazi, Alina si-a dat seama ce baiat bun are linga ea si sunt foarte sigura ca in timp il va iubi la nebunie. As vrea sa o intreb pe prezentatoare si pe doamnele care au fost in casa cu ce a gresit Alina mai mult decit ceilalti ? Cum este posibil sa terorizezi o fata care este singura si fara nici o aparare atit de mult timp, de parca ar fi facut o crima nu altceva. Nu pot sa nu o compatimesc pe mama Alinei banuind cite lacrimi a varsat pina acum, vazindu-si fica atit de blamata pentru nimic. Alina nu a luat iubitul nimanui si e treaba ei daca se va casatori sau nu. Alina nu a incalcat regulamentul si nici nu a sarit la bataie la nimeni. Nu-ti este rusine Gabriela sa o tratezi asa doar pentru simplul fapt ca nu-ti place de ea ? Cind a fost treaba cu telefonul ai trecut foarte usor peste acest adevarat scandal si acum esti mieroasa pe linga Lucica. Pe telespectatoriii veniti in casa tot d-na prezentatoare ii incuraja sa o ia la intrebari si sa o acuze pe Alina. Chiar nu se gindeste nimeni ca tot ce a facut rau Alina nu sint decit niste copilarii de fata tinara ? Gabriela ai uitat ca ai fost si tu odata o copila ca ea ?Te mai intreb odata : care sunt MARILE GRESELI ale Alinei ?
    Din toate aceste motive am inceput sa o indragesc cu adevarat pe Alina si sunt foarte sigura ca cuplul pe care il face cu Ionut va fi cel mai trainic dintre toate cuplurile din casa. Am sa o votez cit pot de mult si le rog pe toate prietenele care au fost de acord cu opiniile mele sa faca la fel. As dori sa-i mai transmit mamei Alinei sa fie tare ca mai este putin, si ca sper din toata inima ca fica ei sa nu clacheze in ultimele momente. Sincer va spun ca eu nu as fi rezistat la toata nedreptatea care i s-a facut Alinei si pentru acest fapt o simpatizez si o sustin din toata inima. Curaj si succes Alina ! Doamne ce mila mi-a fost astazi de ea !”

  3. 18
    georgeta Says:

    Gabriela ar trebui sa fie impartiala,dar inca de la inceputul concursului si-a aratat antipatia fata de Alina,in aproape toate emisiunile si in toate modurile posibile..
    Desi la inceput am simpatizat-o f mult pe Gabriela,acum imi este total antipatica..poate la facultatea pe care o face acum,sa invete sa medieze un conflict,nicidecum sa-i dea amploare…

  4. 17
    georgeta Says:

    Felicitari Alina si Ionut!In orasul nostru majoritatea sustin cuplul vostru si pe D-na Antoneta..Bafta in continuare,si speram sa castigati concursul…MERITATI ASTA!

  5. 16
    fany Says:

    mi-as dori ca alina cu ionut sa cistige marele premiu,pentru ca merita!

  6. 15
    deea brasov Says:

    FELICITARI ALINA,MA BUCUR MULT PT TINE TU SI IONUT SUNTETI PREFERATI MEI SA VA AJUTE DUMNEZEU SA VA INPLINITI VISUL SA FITI SOT SI SOTIE SI SA CASTIGATI SI CONCURSUL,VA IUBITI CU ADEVARAT SI ASTA E UN LUCRU MINUNAT.FII TARE ESTI O FIRE PUTERNICA PUP SI BAFTA

  7. 14
    Cristika Says:

    Parerea mea despre asta este super k alina a iesit pe locul 1,dar pacat ca roxana nu a fost protejata macar pe locul 2.

  8. 13
    ramona Says:

    alina merita sa castige pana la sfarsitul concursului..
    la fel si dna antoaneta familia aceasta merita
    acum ca au iesit amandoua pe locul 1 toti concurentii sunt putin invidioasi
    doamna lucica si catalin sunt ca 2 babe care stau pe sant si vad tot ce se intampla in sat .. bine ca ei vad tot ce se intampla in casa. imi pare rau nu ar trebuie sa va mai certati atat .
    de asta presupun ca nici organizatorii nu v-au dus si pe voi in vacante si alte surprize in fine asta conteaza cel mai putin

  9. 12
    mihaela Says:

    bravo alina !!!!! sa iesi mama saptamanii pana la sfarsit ca sa castigati marele premeiu ca meritati. sa stiti ca sunt foaret multi oameni afara care te sustin si te voteaza. bafta in continuare si nu te lasa calcata in picioare. cea mai mare gresala o face gabi care are preferati in aceasta casa . nu ar trebui sa se intample asa

  10. 11
    Claudia Says:

    Sunt bucuroasa cind D-na Antoneta,Alina si Ionut au parte de lucruri frumoase atit in concurs cit si afara si trista cind toti nu ii inteleg si nu ii lasa in pace mai grav amenintindui chiar cu judecata. MULTA BAFTA IN CASA SI DISTRACTIE PLACUTA LA NUNTA

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free