De ce sunt in stare doamna Lucica si Catalin pentru bani


Pentru ca Nora pentru mama 3 se apropie de final, toti concurentii au inceput sa-si joace cartea si sa realizeze ca se afla intr-o competitie. Oare de ce ar fi in stare doamna Lucica si Catalin pentru a castiga acest concurs ?

41 comentarii la “De ce sunt in stare doamna Lucica si Catalin pentru bani”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    aicha Says:

    Stela se crede tare acum ca a fost votata, crede ca are credibilitate da pe mien nu am insala ..cand nu era cuplul roxi si cata sa dat ep langa Lucica si barfea angro ..de fapt isi spunea ofu si amaraciunea….sa-i denigreze pe Alina si Ionut care sa recunoastem nu erau mai prejos….Dadeau unii in altii…si Alina scoate pe oricine din sarite mai ales cand a zis “ca se….cu toti daca vrea” iar ea zike ca nu-si aduce aminte….da si ea stie ca la cat are in tertecuta e mai mult ca probabil sa fi zis asa ceva….Alina e tupeista si a mai jignit ca TOTI dar macar asta nu e muta si falsa…se stie ca mutu f*te pamantu…cum a facut Roxana…tace da le face…a primit la cadouri de la baieti:))))…..e o materialista ..e una ca matusa sa care o sa ajunga la 40 de ani singura…daca si lu mihai ai dat cu picioru…dar baiatu a vazut ac nu are de ce sa insiste ca nu-i ceva de capu ei…a simtit el ceva…acum ea ar fi vrut sa faca nunta la insistentele celor din jurul ei dar i e frica de divort…bien ca a dat inapoi…pt ca mireasa la altar o data esti in viata:)….

  2. 39
    aicha Says:

    Trebuie sa precizez ca acea doamna Lucica ia crescut prea mult la piept pe cei doi si de cand cu mama lui Ionut au crezut ca lipsindu- se de Lucica vor mai avea putere, caci sincer ea ia ridicat dar sa continue in concurs cu acea putere e imposibil avand o mama precum Antoaneta.Eu nu-s fana nimanui da-mi place sa surprind reactiile, gesturile si intentiile unora.Nu ma insel cand vad cum Alina se fofileaza si cauta camera cu coada ochiului….e nostima…da ea uita ca si noi de acasa o vedem….ar treb.sa faca aceste scheme cu ami multa viclenie ca se pare ca e “naiva”…..Ionut sa dat de gol si el acum la Roxana in legatura cu prietenia lor stransa…Alina incearca sa-i aminteasca lu Ionut de prietenie sa nu se de-a de gol:)))…lu Antoaneta i scapa azi 3 cuv despre cuplul Roxi si Cata si ma amuzai teribil ca se uita la camere si ia fost frica sa continue….Lucica zice bine de uitatura Antoanetei….ce sa mai ….femeia e violenta am vazut cum sarea si se plimba ca un leu in cusca cand a blestemat parca ceva de copilul Lucicai sau nu mai stiu exact..oricum am vazut cum era manioasa si la fel de rea a fost si Ildico o data cand a declansat un scandal da au trebuit sa i de a calmante…..m-i se face scarba…

  3. 38
    any Says:

    sa iasa afara sa-si puna dintii sa nu mai plescaie ca ma scoate din sarite

  4. 37
    ramona Says:

    d-na Lucica cea mai tare….tot respectul pt ea..spune lucrurilor pe nume..de aia nu va place de ea?

  5. 36
    andrea Says:

    D.na Lucica si Catalin vorbesc despre alti dar nu se uita in curtea lor . Catalin nu e pt . Roxy

  6. 35
    larissa Says:

    buna seara tuturor din afara Romaniei sa stiti ca mai urmarim si noi destul de des aceasta emisiune care din pacate in ultimele saptamini in loc sa ne tina in suspans ne dezgusta.Lucica si Catalin ma dezgusta prin comportament.le doresc mult succes lui ALEXsi MIHAELA.

  7. 34
    Laura Says:

    Sunt sigura ca pe d-na Lucica n-o intereseaza banii ci,sa-si gaseasca Catalin jumatatea.

  8. 33
    miriCe Says:

    Ce aveti fratilor cu d-na Lucica si Catalin de ii urati asa de tare?ce rau a facut?pentru ca ea sustinutmai tot timpul pe obrasnica de Alina si pe ionut pana a veni maicasa in concurs? sanu uitam ca daca nu ar fi fost d-na Lucica ar fi iesit de mult din concurs.Ca drept multumire acum o face de tot rasul.Iar cei care il judeca pe Catalin ca nu sa casatorit pana acum sa nu uitam ca fiecare are soarta lui mai devreme s-au mai tarziu dupa cum est sortit.

  9. 32
    dor Says:

    Acest mesaj este scris la ora 11, 12.06.2009. Probabil nu trece de cenzura pentru ca nu lovesc in Alina.
    Ce caraghioasa este prezentatoarea. O uraste atat de mult pe Alina incat nici nu se mai poate controla in atitudinea fata de ea si fata de noi totodata. O parte dintre invitati au inteles deja ca sunt manipulati . Au inceput sa emita si pareri proprii, unele in favoarea Alinei si a lui Ionut, ca urmare a sarit ca arsa G. Cristea “toti au sanse ” cand o d-na care a spus ca celor doi trebuie sa li se acorde o sansa, desi nici nu terminase bine vorba. Nimeni nu are voie sa spuna ceva de bine despre Alina ca i se baga pumnul in gura imediat. Cam asta e indemnul “Moderatoarei”.
    Pe de alta parte, ma mai gandesc ca aceasta atitudine afisata de prezentatoare este premeditata, manipulatoare, in speranta ca transformand-o pe Lucica in “victima” inocenta a doamnei Antoaneta, spre postul de televiziune sa curga mai multe SMS-uri;noi care suntem revoltati de nedreptatea evidenta care i se face Alinei, d-nei Antoaneta si lui Ionut o sa trimitem cat mai multe in favoarea acestora iar cei care sunt de partea “moderatoarei” si a Lucicai sa faca acelasi lucru pentru sustinerea favoritilor si astfel se aduna banii.

  10. 31
    Claudia Says:

    Daca tot concursul a ajuns la final si se refera in general la cupluri de ce sa nu se voteze pt cupluri?Cei care nu au cuplu sa inteleaga si sa accepte trebuiau sa se gindeasca la final de cind au intrat nu sa faca acum scandaluri din nimicuri ca cei 2.

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free