De ce sunt in stare doamna Lucica si Catalin pentru bani


Pentru ca Nora pentru mama 3 se apropie de final, toti concurentii au inceput sa-si joace cartea si sa realizeze ca se afla intr-o competitie. Oare de ce ar fi in stare doamna Lucica si Catalin pentru a castiga acest concurs ?

41 comentarii la “De ce sunt in stare doamna Lucica si Catalin pentru bani”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Claudia Says:

    Daca va sunt antipatici LUCICA SI CATALIN VOTATI 08 ALINA PT A PUTEA SA II ELIMINE EA PE LUCICA si CATALIN SPERIND CA SIMBATA VA FI ELIMINARE DE BAIETI. ASA A PROMIS DIMINEATA. LUCICA SI CATALIN NU MAI AU CE FACE IN CASA SI NU MERITA SA FIE FINALISTI.

  2. 29
    andreea Says:

    Aceea femeie crede ca Roxana,o fata stilata se va uita la baiatul ei care este gras,urat si batran.Ce femeie!!!

  3. 28
    denisa Says:

    doamna lucica este cea mai calculata din casa daca as fi fost in locul roxanei m-as fi luat cu catalin este un baiat super ..sper sa se tina la fel de tare in continuare..cred ca daca refuza sa fie calcati in picioare nu sunt chiar niste excroci o mare mincinoasa este alina …belea fata asta…ma dispera..toaza ziua sta cu fata aia lunga si bosumflata chiar ma enerveaza de cate ori o vad..habar nu are sa orbeasca si mai are tupeul sa se puna in gura cu doamna lucica care este mult deasupra ei

  4. 27
    nicoleta Says:

    cea mai tare d-na din concurs este d-na LUCICA

  5. 26
    elisabetaveres Says:

    doamna lucica si baietelul ei nu au ce sa caute in casa pentru ca au gasit ce cautau. adica cearta de care au avut parte toti concurentii de cind au intrat astia doi in casa. daca mai aud o data de la ei cuvintul “sincer” pe care il folosesc de cite ori sint intrebati ceva , eu sparg televizorul si intru in el sa-i svcot pe astia doi din casa. nu merita sa fie acolo s-au facut de tot risul si pe toti concurentii i-au batjocorit cum au vrut ei.si cind o aud cum face pe victima si aia si fii-su imi vine sa le dau citeva prin tv.afara cu ei ce mai cauta in casa?
    s-au facut de ris suficient acum e vremea sa plece. de fapt era vremea de mult.ce sa mai zic asa mama asa fiu.
    nu e de mirare ca pina la virsta asta nu are o reletie stabila. da poate ca nu_.-l lasa masa.ca de s-ar insura fii-su ea cu cine ar mai convietui si ar mai birfi lumea?,,,
    a si doamna stela sa-si vada de treaba cu alina ca a jicnit-o destul.dupa ce ca nu e in stare sa lege doua cuvinte se mai crede si desteapta si fumoasa pe deasupra.

  6. 25
    Ioana Says:

    Sunt niste ingamfatzi…nu ii suport delok…si catalin mai vrea sa aibe sanse cu Roxi….mare gresala…:)))) imi pare rau de pietenia dintre fete…fiecare e mai <sefa< decat cealalta….multumesc frumos…pupici

  7. 24
    .MARIA Says:

    ha!ha!ha! ce super poza!!! eu cred ca pentru bani ar face orice. sunt niste increzuti, maiales catalin. barfesc non-stop

  8. 23
    iubitica Says:

    sa iasa afara Lucica cu Catalin ,boshetarii aia nu au ce cauta Acolo vorbesc ca la usa cortului hoooooooo…..

  9. 22
    patasanu leonida Says:

    eu nu am nimic sa zic rau de cei 2 ‘lucica si catalin’mie imi plac dar as dori ca premiul sa fie castigat de mihaela si alex.si inca ceva:nui mai vb asa de rau pe lucica si catalin si chiar sunteti mai de joasa speta cei care vb asa despre ei .cum este posibil sa spuneti ca ar lua o pe masa de nevasta? nu va este frica de Dumnezeu ?

  10. 21
    nely20n Says:

    mihaela SA ITI FIE RUSINE k l-ai nominalizat pe Roger k poate forma un cuplu cu roxana dar esti invidioasa k nu o sa cistigati voi.app nu o sa te intelegi cu obosita aia de “soacrata”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free