De ce sunt in stare doamna Lucica si Catalin pentru bani


Pentru ca Nora pentru mama 3 se apropie de final, toti concurentii au inceput sa-si joace cartea si sa realizeze ca se afla intr-o competitie. Oare de ce ar fi in stare doamna Lucica si Catalin pentru a castiga acest concurs ?

41 comentarii la “De ce sunt in stare doamna Lucica si Catalin pentru bani”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    NumeleMeuNoNy...Ploiesti Says:

    Preferata mea, ( ca mireasa saptamanii este “RoXaNa”!!…))
    O fata bine calvulata!..

  2. 9
    NumeleMeuNoNy...Ploiesti Says:

    Asemenea “Escrocii”!!..Precum Lucica, ( imi este leheamete sa-i spun doamna!!..))si
    fiu-su Catalin, nu au ce cauta in aceasta superba emisiune!..
    ( nora pt. mama!..)) Realizata de Frumoasa Doamna “GABI CRISTEA”!!….
    -Succes pe maideparte…Pt. nora pt. mama 4!..
    -Cu deosebita stima si respect!…NoNy…Mares…de…Ploiesti….Paaa

  3. 8
    anda Says:

    Au demonstrat pe parcursul concursului cum au transformat aceasta emisiune intr-un balamuc intreg. Timpul fiind scurt nu mai are sanse fiul d-nei sa faca cuplu. Degeaba bat la usa unor fete agreate de d-na Lucica pentru ca trenul a plecat din gara. Daca era desteapta d-na Lucica, cu diplomatie si rabdare ar fi putut sa o convinga pe Ioana macar de dragul concursului si afara vedeau ei cum se intelegeau. Rautatea acestei femei a primat insa si acum fac un razboi ieftin si urat. Asa le este caracterul si nu vor sa se schimbe de aceea toti oamenii ii ocolesc. Cred ca si afara se intampla la fel. Acum se manifesta conform zicalei : ” Daca a murit capra mea de ce sa nu moara si a vecinului”.

  4. 7
    adina Says:

    de orice

  5. 6
    blue.madame21@yahoo.com Says:

    hm………..nici macar nu stiu cu ce sa incep………da,in primul rand salut pe toata lumea,urmaresc emisiunea nora ptr.mama de ceva vreme si chiar de la inceput de cand a intrat lucica si catalin ma dezgusta aceasta emisiune,am scris numele acestor doua persoane cu litera mica ptr.ca sunt doua persoane ce imi provoaca lehamite. ii sustin pe urmatorii:Alina,Ionut ,Doamna Antoneta si Roxana.Imi pac aceste patru persoane si nu am ce sa zic rau despre ei,vravo continuati tot asa,am uitat insa o persoana pe care deasemeni nu o plac doamna stela care ar trebuii sa iasai vada de nasul ei.iar pe restul ce sa zic bafta

  6. 5
    good.angel67 Says:

    Acesti doi indivizi sunt in stare sa se bage in mocirla pana in gat doar,doar o castiga concursul.Mie mi-ar fi fost rusine sa mai stau in casa atata timp si sa nu fi reusit sa fac un cuplu cu nimeni si asta nu pentru ca nu au vrut ei ci pentru ca nimeni nu i-a vrut.Rusine sa le fie ,sunt penibili amandoi(mama si fiu).

  7. 4
    carmen63 Says:

    sa o ceara pe ioana

  8. 3
    Claudia Says:

    De orce chiar sa omoare.Nu am mai vazut asa ceva.Profesoara si nu are limite.Nu mai au mìntile cu ei.NU II MAI VREAU IN CASA.

  9. 2
    nicoleta Says:

    mi-e tare scarba de asa mama cum este d-na lucica. ea are dreptul sa injure, blesteme si jigneasca pe oricine, in chimb nimeni nu are voie sa le spuna lor ceva. sunt niste persoane diabolice. asa sa ramana mama si fiul impreuna

  10. 1
    andreea Says:

    ei nu au ce cauta aici sunt nijte escroci

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free