“Tabara roz” se destrama – Mihaela a tradat-o pe Andreea


Andreea a avut parte de o surpriza destul de neplacuta in seara de sambata 2.05.2009, pentru ca Mihaela a dezamagit-o.

De cand a revenit in casa Nora pentru mama 3, Mihaela a incercat sa stea mai retrasa si sa nu se mai implice in conflictele pe care le-a avut Andreea cu ceilalti. Mihaela a fost chiar sfatuita de doamna Ildiko sa incerce sa se “lepede” de Andreea. Mai mult decat atat, Ildiko a fost hotarata sa o nominalizeze pe Andreea la seara eliminarilor.

Andreea s-a aratat foarte dezamagita de cele intamplate, ba chiar a plans si i-a cerut explicatii Mihaelei, care a replicat “Andreea tu ai intrat in toate conflictele”…

Andreea a marturisit ca ea ar fi fost in stare sa ii ia aparerea Mihaelei oricand si ca nu se astepta ca aceasta sa renunte asa usor la prietenia lor, ba mai mult chiar sa se “lepede” de ea.

“Am vazut anumite lucruri care nu mi-au placut” la Andreea, a declarat Mihaela, motivandu-si astfel dorinta de a nu mai fi prietene.

Ce credeti ca se va intampla cu prietenia lor in final?

11 comentarii la ““Tabara roz” se destrama – Mihaela a tradat-o pe Andreea”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Laura Says:

    minciuna

  2. 9
    anda Says:

    Violeta are dreptate. De ce ne grabim sa aruncam cu piatra? Putina toleranta nu stica. Andreea e mai vulcanica dar are un fond f.bun. Franchetea ei deranjeaza pe multi. Are intradevar comportament de copil care traieste la bloc si apartine unei gasti de cartier asa cum sunt multi, dar necunoscandu-i ei se pot da aici ca niste sfintisori cu urechi rafinate care nu suporta mahalaua lui Andreea. Dar de vorbele urate, gesturile si dracuielile coanei Lucica nu va impiedicati ? Andreea mai are sansa sa se schimbe in bine dar astia doi sunt pierduti.

  3. 8
    anduuu66 Says:

    madalino fato u cum esti dak alina e prefacuta , vai d mama ta cre te-a facut , mucoaso

  4. 7
    violeta Says:

    sincer imi pare rau pentru andreea,se vede k toata lumea e in potriva ei chiar si cele pe care le considera prietenele ei. andreea fi tare si mergi cu fruntea sus in acest concurs pt k ai multi sustinatori si ar fi pacat sa se destrame un cuplu ca al vostru.

  5. 6
    A.M. Says:

    NU SUPORT CUPLUL ” ANDREEA si STEFAN” dar nici personajele Ioana si Mihaela …. Cand pleaca astia o sa fie LINISTE si PACE. Andreea este o “MAHALAGIOAICA” ….

  6. 5
    livia Says:

    se vede ca nu sunt prietene adevarate dar sincer este o competitie.bani sunt mai importati pe criza asta ce conteaza prietenia…..

  7. 4
    maria Says:

    sincer din punctul meu de vedere singura prietenie care o sa fie afara cum a fost si in casa este cea dintre Roxana si Violeta pt ca ele nu au gacut precum mihaela sau ajutat una pe alta cand au avut nevoie dar ele nu cel putin nu acum poate cand andreea avea foarte mare nevoie de mihaela ea a hotarat sa se lepede de ea pt ca astea au fost cuvintele ei si a lui doamna ildiko imi pare rau pt ele

  8. 3
    bella Says:

    rusine mihaela. calci pe cadavre sa-ti etingi scopul. prieteniile adevarate sunt din ce in ce mai rare iar andreea ti-a dovedit mereu ca-ti este prietena. si ecum dupa dradare iti vorbeste frumos. daca altcineva s-ar fi purtat cum te-ai purtat tu n-ar fi spalato nici dunarea, dar cu tine vorbeste frumos. inca o data-rusine. este primul comentariu de o saptamana.

  9. 2
    bella Says:

    rusine mihaela. calci pe cadavre sa-ti etingi scopul. prieteniile adevarate sunt din ce in ce mai rare iar andreea ti-a dovedit mereu ca-ti este prietena. si ecum dupa dradare iti vorbeste frumos. daca altcineva s-ar fi purtat cum te-ai purtat tu n-ar fi spalato nici dunarea, dar cu tine vorbeste frumos. inca o data-rusine

  10. 1
    madalina Says:

    Alina esti cea m-ai prefacuta din aceasta emisiune

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free