Roxana, Mihaela si Andreea – la un pas de a parasi concursul


Seara eliminarilor a fost foarte tensionata, deoarece dupa conflictul Mihaela – Andreea, telespectatorii au asistat la nominalizarea acestora si posibilitatea lor de a iesi din concurs.

In seara de sambata 2.05.2009, mamele au fost nevoite sa faca nominalizari de fete. Singura fata protejata, pe care mamele nu au avut voie sa o elimine a fost Ramona, careia i s-a oferit sansa acesta, deoarece a intrat in concurs fara bani.

Fetele nominalizate au fost: Roxana, Mihaela si Andreea.
Roxana a iesit, dupa cum era de asteptat pe locul 1, si astfel a fost protejata, iar cele 2 au fost tinute putin pe jar.

Doamna Lucica a iesit din nou Mama Saptamanii si astfel, Andreea a avut sansa sa se intoarca in casa, insa Mihaela a fost doar la un pas de a iesi din concurs.

Acesteia i s-a oferit sansa sa fie salvata de doamna Ildiko prin plata unei sume de bani doamnei Lucica, insa acest lucru nu a mai fost nevoie pentru ca Mihaela a iesit pe locul 2, deci a fost protejata de public.

Care dintre cele 3 fete credeti ca ar fi meritat sa paraseasca concursul Nora pentru mama 3?

9 comentarii la “Roxana, Mihaela si Andreea – la un pas de a parasi concursul”

  1. 9
    Ana Says:

    Toate trei MIhaela,Andreea Si Ioana …

  2. 8
    anda Says:

    Uite ca a venit si vremea Roxanei sa-si formeze cuplu si sa nu se mai impiedice lumea de ea. E o placere aceasta fata. Nu a jignit, nu si-a varat nasul in cuplul nimanui, a stiut sa respecte, a stiut sa fie o buna prietena facand compromis si ducand mai departe relatia cu Alina.Voturile primite de ea au fost obiective pe cand ale coanei Lucica raman de discutat. Impartasesc parerea Andradei cu privire la Roxana .

  3. 7
    violeta Says:

    roxana as vrea sa paraseasca concursul pt ca oricum nu formeaza un cuplusi asa k nu vad rostul ei in casa nora pentru mama 3.

  4. 6
    livia Says:

    andreea,sa plece acasa.asta ar fi un dezastru ptr. stefan cu siguranta ca afara nu ar mai fi iubiti.andreea are un limbaji de trotoar.

  5. 5
    .MARIA Says:

    mai bine pleaca mihalela. nu o suport ca s-a certat cu andreea

  6. 4
    yoyo Says:

    andreea as fi vrut sa iasa.dk la inceput mia placut de ea,k timpul miam schimbat parerea.are un vocabular foarte urat dupa parerea mea.rxanasi lin asnt sg kre u ramas favoritele mele inca de la incep.bafta fetelor s andreea lasa ciocul mai mic.

  7. 3
    Claudia Says:

    ANDREEA m-am saturat 8 luni de comportamentul si vorbele ei foarte urite.

  8. 2
    andrada Says:

    eu as fi vrut sa paraseasca casa Mihaela,penrtu ca s-a dovedit ca nu are coloana vertebrala in ceea ce priveste prietenia.Roxana este preferata mea si binenteles ca nu as fi vrut sa iasa, iar Andreea este pe locul II preferata deci nici ea.ma bucur insa ca nu a iesit nimeni, iar daca vorbim de cine as dori pe viitor sa iasa aceea ar fi Ramona.

  9. 1
    Claudia Says:

    ANDREEA pt comportamentul si vorbele ei M-am saturat 8luni sa tot o vad si sa o aud. Kanal d faceti ceva pt si cu ea. Asa ceva nu am mai vazut sa nu poti sau nu vrei sa te abti stiind ca te vede toata lumea Din respect pt cei care se uita si voteaza macar

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free