D-na Lucica se simte amenintata de intrarea in casa a Ramonei


De cand a intrat in casa Nora pentru mama 3, Ramona a devenit o amenintare pentru d-na Lucica. Initial cele doua au incercat sa se imprieteneasca, dar asta nu a durat prea mult.

Ramona si d-na Lucica au intrat in conflict din lucruri aparent minore, dar datorita caracterelor puternice pe care le au, acestea nu au reusit sa depaseasca momentul, ba mai mult ele au inceput sa-si adreseze vorbe jignitoare, acuze si afirmatii nefondate.

D-na Lucica este de parere ca Ramona are ceva personal cu Alina si ca doreste sa o elimine din competitie, insa Ramona sustine contrariul si declara in acelasi timp ca regreta conflictul pe care l-a avut cu Alina si cuvintele adresate acesteia.

Credeti ca odata cu intrarea Ramonei in casa, d-na Lucica simte ca pierde teren in fata telespectatorilor ?

16 comentarii la “D-na Lucica se simte amenintata de intrarea in casa a Ramonei”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    fitiu gianina Says:

    andreea este cea mai k lumea dintre toate iar lucika este o femeie fara scrupule…..nimeni nu il ia p fiul dansei pt k este un urat si un papa lapte doamna antoneta imi place si ionut dar alina nu este o prefacuta roxana este prea proasta pt secolul nostru

  2. 15
    fitiu gianina Says:

    imi place de andrre

  3. 14
    anda Says:

    Ramona o tipa directa si la obiect da , dar cu un comportament si vocabular ce lasa de dorit. Coana Lucica nu are asa multa inteligenta dar a lucrat ani multi cu copiii si stie sa-i manipuleze si sa le ghiceasca intentiile. Datorita mediocritatii intelectuale a celorlalti concurenti (mame, fete, baieti) ea conduce jocul si-si rade-n barba impreuna cu fiul ei de cat sunt de prosti.

  4. 13
    nicoleta Says:

    ramona o tipa directa si la obiect care deranjeaza pe multa lume din casa inclusiv d-na lucica

  5. 12
    nicoleta Says:

    d-na lucica o femeie care se schimba precum bate vatul

  6. 11
    FULGULET Says:

    DOAMNA LUCICA, O FEMEIE CEREBRALA, A SESIZAT DIN PRIMA INTENTIA RAMONEI DE A SARI LA GATUL ALINEI. FELICITARI DONNA LU PENTRU INTUITIE, NU LASATI ACEASTA NEVRICOASA SA-SI BATA JOC DE ALINUTA CARE ESTE O FINUTA FATA DE TOATE FETELE DIN CASA. CRED CA RAMONA A FOST INTRODUSA SPECIAL PENTRU A O INTIMIDA PE ALINA CARE MAI AVEA VREO DOUA ADVERSARE. ESTE PREA MULT, E GREU SA FACA FATA HIENELOR FARA O SUSTINERE CONCRETA. AJUTATI-O SA CASTIGE CONCURSUL CA VA VA FI RECUNOSCATOARE.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free