D-na Lucica se simte amenintata de intrarea in casa a Ramonei


De cand a intrat in casa Nora pentru mama 3, Ramona a devenit o amenintare pentru d-na Lucica. Initial cele doua au incercat sa se imprieteneasca, dar asta nu a durat prea mult.

Ramona si d-na Lucica au intrat in conflict din lucruri aparent minore, dar datorita caracterelor puternice pe care le au, acestea nu au reusit sa depaseasca momentul, ba mai mult ele au inceput sa-si adreseze vorbe jignitoare, acuze si afirmatii nefondate.

D-na Lucica este de parere ca Ramona are ceva personal cu Alina si ca doreste sa o elimine din competitie, insa Ramona sustine contrariul si declara in acelasi timp ca regreta conflictul pe care l-a avut cu Alina si cuvintele adresate acesteia.

Credeti ca odata cu intrarea Ramonei in casa, d-na Lucica simte ca pierde teren in fata telespectatorilor ?

16 comentarii la “D-na Lucica se simte amenintata de intrarea in casa a Ramonei”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    .MARIA Says:

    DOAMNA LUCICA ESTE CEA MAI INTELIGENTA,DAR E FOARTE REA.MAI MULT IMI PLACE RAMONA

  2. 9
    ell@ Says:

    La inceput d-na Lucica era in stare sa-i dea mestecat, dar…ulterior cand a realizat , ca nu e interesata de d-l “Christian”sau Catalin cum e cunoscut la KanalD, a inceput sa arunce cu tot felul de injurii la adresa Ramonei. Acesti dr.docenti ai Focsaniului, nu fac decat sa invrajbeasca concurentii. Catalin, am inteles…a terminat o postliceala particulara nu cred ca e student pe undeva, dar nu am reusit sa aflu unde a lucrat chimista Lucica.Va rog spuneti-mi si mie daca stiti! Curiozitate feminina, ce sa-i faci?

  3. 8
    fany Says:

    D-na Lucica este o femee inteligenta si puternica,deaceeasunt sigura ca o va darama pe Ramona,fata care nu stie pentru ce a venit in casa. Ramona s venit cu rautate de afara,dar nu va dura mult in casa, are grija D-na Lucica de ea, sa o elimine cat mai repede.

  4. 7
    good.angel67 Says:

    Acesta fiinta este gresit de inteligenta si merita tot ce-i m-ai bun “sa faca dansa nunta cu feciorasul in concurs”k oricum nu-l ia nimeni,e redus mintal si maicasa nebuna.

  5. 6
    katy Says:

    Era de asteptat ca Lucica sa se ia si de Ramona.A analizat-o,a vazut ca n-o poate cupla cu prostul ei si a dat in ea.Nu v-ati invatat cu stilul ei?

  6. 5
    sorina Says:

    sa intre o fata pt.Catalin tare as-i vrea sa vad reactia d-an.Lucica i-mi place de dumneaiei i-si apara teritoriu cand nu-i convine ceva spune ce are de spus bafta!!!!!

  7. 4
    Ana Says:

    Ramona e arma celor 4 cate din casa.A fost adusa sa intareasca numarul adversarelor ca sa poata sa o desfiinteze pe ALina.Dna Lucica nu este o sperietoare in concurs este o femeie cu capul pe umeri care stie ce si cat sa ceara de la viata ,iar Ramona o ipocrita cu un caracter mizerabil!

  8. 3
    anonima Says:

    nu deloc…Ramona e o figuranta,iesi afaraaaa…esty praf!

  9. 2
    Claudia Says:

    D-na Lucica este o femeie matura cu capul pe umeri cind are ceva de zis zice. Ca este pt altii adevar sau nu este parerea dinsei si o sustine cu tarie. Nu se impiedica de una ca Ramona alimentata pt a se certa cu dinsa de ceilalti SIGUR ARE CEVA CU ALINA

  10. 1
    Laura Says:

    PE D-NA LUCICA,SUNT SIGURA, CA N-O INTERESEAZA DACA PIERDE SAU NU TEREN IN FATA TELESPECTATORILOR. ESTE FOARTE INTELIGENTA, SI-A DAT REPEDE SEAMA CA INTERESUL RAMONEI NU ESTE ACELA DE A-SI GASI UN BAIAT, SAU DE-A FI REMARCATA DE UNUL DIN AFARA CASEI. A SARIT PREA REPEDE LA ATAC,FARA MOTIVE, SAU POATE II DA GABITA UN PREMIU?

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free