Ramona se afla in conflict cu Alina


Ramona, noua fata intrata in casa Nora pentru mama 3, a incercat sa se imprieteneasca cu toti concurentii, mai putin cu Alina, care nu este o persoana prea deschisa, dupa spusele Ramonei.

Ramona i-a dat mai multe sfaturi Alinei despre cum ar trebui sa se comporte si i-a explicat ca majoritatea concurentilor nu o agreaza datorita felului ei de a fi, si anume unul mai expeditiv.

Alina a declarat ca nu tine cont de parerile celorlalti, pentru ca uneori acestea pot fi gresite si ca ea nu se poate schimba dupa cum vor ceilalti.

Ce parere aveti de comportamentul Alinei in casa Nora pentru mama 3?

17 comentarii la “Ramona se afla in conflict cu Alina”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Claudia Says:

    Ramona nu i frumos ce faci asa ca las o pe Alina si cei dragi ei in pace si pleaca acasa. Ai venit degeaba nu e locul tau in casa NORA PENTRU MAMA 3.

  2. 9
    good.angel67 Says:

    Ramona iti sugerez sa nu stai nici macar de vorba cu Alina ,esti mult prea mult fata de ea,aceasta fata nici macar demnitate nu are.Te murdaresti avand legatura cu aceasta fata.

  3. 8
    Laura Says:

    RAMONA SA-I DEA SFATURI ANDREEI SI NU ALINEI ,CA NU ARE NEVOIE.
    ACUM TI-AI DAT ARAMA PE FATA, AI FOST ADUSA IN CONCURS SA O INTIMIDEZI PE ALINA SI S-O AJUTI PE ANDREA SAU MIHAELA SA AJUNGA IN FINALA.
    RAMONA ESTI O VARZA ,MAI BINE DU-TE ACASA.

  4. 7
    Cristina Says:

    Ramona e o proasta ! da ca a intrat in concurs ii invata pe toti ce sa faca!

  5. 6
    ADA Says:

    ALINA CHIAR MERITA O BATAIE BUNA DE TOT……E CHIR FFF ANTIPATIK NESIMTITA ASTA DE FATA…..E CHIAR VAI DE KPUL EI…SARAK DE EA….EA NU MERITA NIMIK…..SI IN PLUS EA NU ARE NIMIK VALOROS IN KSA…E O FRAIERA…IMI ESTE CEA MAI URATA FATA……O LINGUSITOARE…RADE K FRAIERA MAI MEREU…NICI NU INTELEGI CE VREA SA ZIK….DUTE FA AKSA…ESTI MOARTA DUPA BANI….DUTE LA COSTIN SA-I FII MENAJERA….

  6. 5
    Cristina Says:

    eu zic ca Alina are dreptate

  7. 4
    JALE Says:

    FETITO REPEDE AI CAZUT IN BUDA VEZI CA TE-AI ALIAT CU CEA CARE TRAGE APA LA WC…..AI SAMPONU LA TINE.

  8. 3
    daaaaa Says:

    Pai nu au fost de ajuns 2 nesimtite in casa ca ati bagat inca una dati dovada de neprofesio nisti de ce nu 2 ..3 baieti noi pentru ROXANA s-au 2 ///3 fete carel plac pe CATALIN SA AIBA DE UNDE SA ALEAGA AMANDOI NU IOANA CARE A MAI FOST SI ASTA ACRE SPUNE CA NU A INTRAT PENTRU NIMENI SI NUMA SE FACE DE RASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

  9. 2
    anonim Says:

    falsa,prefacuta.DACA AS FI MAMA EI AS MURI DE RUSINE.

  10. 1
    Claudia Says:

    SUNT INVIDIOSI PE TOT CE POATE SI CE ARE ALINA IN CONCURS. Ea MERITA SA AJUNGA N FINALA. Respecta stie sa se comporte cu fiecare dupa merit. Pe Alina nu o poate schimba nimeni doar ea daca vrea si are pt cine. Ramoma sa se gindeasca sa vada realitatea

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free