Ramona se afla in conflict cu Alina


Ramona, noua fata intrata in casa Nora pentru mama 3, a incercat sa se imprieteneasca cu toti concurentii, mai putin cu Alina, care nu este o persoana prea deschisa, dupa spusele Ramonei.

Ramona i-a dat mai multe sfaturi Alinei despre cum ar trebui sa se comporte si i-a explicat ca majoritatea concurentilor nu o agreaza datorita felului ei de a fi, si anume unul mai expeditiv.

Alina a declarat ca nu tine cont de parerile celorlalti, pentru ca uneori acestea pot fi gresite si ca ea nu se poate schimba dupa cum vor ceilalti.

Ce parere aveti de comportamentul Alinei in casa Nora pentru mama 3?

17 comentarii la “Ramona se afla in conflict cu Alina”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 17
  anda Says:

  Alina este o fata f.enervanta. Se pisiceste , acum cica iubeste, servila coanei Lucica de frica eliminarii, stilul de a vorbi despre d-na Antoaneta cu “soacra-mea” este iritant mai ales ca pare ametita tot timpul, nu are demnitate , face pe dragalasa dar s-a vazut ca stie sa vorbeasca si urat si cand nu -i mai merge mintea sa gaseasca argumente, se pune pe plans sa impresioneze. E jalnica saracuta. Ramona, nici nu stiu de ce a fost adusa nici nu inteleg de ce nu pleaca. Nu-mi place de caracterul ei , erau suficienti ca ea in casa.

 2. 16
  andrada Says:

  Ce poate Alina in concurs????? sa minta sa fie falsa, sa-i faca nefericiti pe cei apropiati ei in casa sau cu alte cuvinte sa-si bata joc de sentimentele lui Ionut si de mama acestuia.De ce ar trebui sa fie invidios cineva din casa pe ea?.Astept momentul cind d-na Lucica isi va da seama singura de aceste lucruri si ca Alina nu o iubeste pe dinsa ci doare serveste de ‘pres’ parca asa spunea cineva la un moment dat ca sa nu fie eliminatya.Se adeveresc spusele d-nei Lucica cum ca pentru bani se calca peste cadavre.Acest lucru il facel Alina in acest concurs.

 3. 15
  alina.bozianu Says:

  alina e fffffffffffffffffffffffffsmechera.Ramona imi place de ea ca spune lucrurilor pe nume.Unii nu accepta lucrul acesta cum ar fi Alina.E falsa rau de tot.

 4. 14
  dana Says:

  Alina trebuie sa se comporte conform firii ei. Nu poate sa intre in niste tipare pe care i le dicteaza altii.

 5. 13
  laura Says:

  bine ai face ramona alinei ar fi trebuit sa o bata ca sa o tina minte ptr k este o nesuferita.

 6. 12
  elena Says:

  ALINA E O PREFACUTA.NU O SUPORT.
  RAMONA INSA ESTE O FATA FINA

 7. 11
  katy Says:

  are dreptate Ramona:Alina nu stie cind sa glumeasca si cind sa vorbeasca,de fapt nu stie ce vrea si raspunde-n dodiiiar cind nu stie cum sa iasa la suprafata, ori e obosita si doarme-n picioare,ori nu vrea sa raspunda,ori ,,glumeste”

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free