Ramona se afla in conflict cu Alina


Ramona, noua fata intrata in casa Nora pentru mama 3, a incercat sa se imprieteneasca cu toti concurentii, mai putin cu Alina, care nu este o persoana prea deschisa, dupa spusele Ramonei.

Ramona i-a dat mai multe sfaturi Alinei despre cum ar trebui sa se comporte si i-a explicat ca majoritatea concurentilor nu o agreaza datorita felului ei de a fi, si anume unul mai expeditiv.

Alina a declarat ca nu tine cont de parerile celorlalti, pentru ca uneori acestea pot fi gresite si ca ea nu se poate schimba dupa cum vor ceilalti.

Ce parere aveti de comportamentul Alinei in casa Nora pentru mama 3?

17 comentarii la “Ramona se afla in conflict cu Alina”

  1. 1
    Claudia Says:

    SUNT INVIDIOSI PE TOT CE POATE SI CE ARE ALINA IN CONCURS. Ea MERITA SA AJUNGA N FINALA. Respecta stie sa se comporte cu fiecare dupa merit. Pe Alina nu o poate schimba nimeni doar ea daca vrea si are pt cine. Ramoma sa se gindeasca sa vada realitatea

  2. 2
    anonim Says:

    falsa,prefacuta.DACA AS FI MAMA EI AS MURI DE RUSINE.

  3. 3
    daaaaa Says:

    Pai nu au fost de ajuns 2 nesimtite in casa ca ati bagat inca una dati dovada de neprofesio nisti de ce nu 2 ..3 baieti noi pentru ROXANA s-au 2 ///3 fete carel plac pe CATALIN SA AIBA DE UNDE SA ALEAGA AMANDOI NU IOANA CARE A MAI FOST SI ASTA ACRE SPUNE CA NU A INTRAT PENTRU NIMENI SI NUMA SE FACE DE RASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

  4. 4
    JALE Says:

    FETITO REPEDE AI CAZUT IN BUDA VEZI CA TE-AI ALIAT CU CEA CARE TRAGE APA LA WC…..AI SAMPONU LA TINE.

  5. 5
    Cristina Says:

    eu zic ca Alina are dreptate

  6. 6
    ADA Says:

    ALINA CHIAR MERITA O BATAIE BUNA DE TOT……E CHIR FFF ANTIPATIK NESIMTITA ASTA DE FATA…..E CHIAR VAI DE KPUL EI…SARAK DE EA….EA NU MERITA NIMIK…..SI IN PLUS EA NU ARE NIMIK VALOROS IN KSA…E O FRAIERA…IMI ESTE CEA MAI URATA FATA……O LINGUSITOARE…RADE K FRAIERA MAI MEREU…NICI NU INTELEGI CE VREA SA ZIK….DUTE FA AKSA…ESTI MOARTA DUPA BANI….DUTE LA COSTIN SA-I FII MENAJERA….

  7. 7
    Cristina Says:

    Ramona e o proasta ! da ca a intrat in concurs ii invata pe toti ce sa faca!

  8. 8
    Laura Says:

    RAMONA SA-I DEA SFATURI ANDREEI SI NU ALINEI ,CA NU ARE NEVOIE.
    ACUM TI-AI DAT ARAMA PE FATA, AI FOST ADUSA IN CONCURS SA O INTIMIDEZI PE ALINA SI S-O AJUTI PE ANDREA SAU MIHAELA SA AJUNGA IN FINALA.
    RAMONA ESTI O VARZA ,MAI BINE DU-TE ACASA.

  9. 9
    good.angel67 Says:

    Ramona iti sugerez sa nu stai nici macar de vorba cu Alina ,esti mult prea mult fata de ea,aceasta fata nici macar demnitate nu are.Te murdaresti avand legatura cu aceasta fata.

  10. 10
    Claudia Says:

    Ramona nu i frumos ce faci asa ca las o pe Alina si cei dragi ei in pace si pleaca acasa. Ai venit degeaba nu e locul tau in casa NORA PENTRU MAMA 3.

  11. 11
    katy Says:

    are dreptate Ramona:Alina nu stie cind sa glumeasca si cind sa vorbeasca,de fapt nu stie ce vrea si raspunde-n dodiiiar cind nu stie cum sa iasa la suprafata, ori e obosita si doarme-n picioare,ori nu vrea sa raspunda,ori ,,glumeste”

  12. 12
    elena Says:

    ALINA E O PREFACUTA.NU O SUPORT.
    RAMONA INSA ESTE O FATA FINA

  13. 13
    laura Says:

    bine ai face ramona alinei ar fi trebuit sa o bata ca sa o tina minte ptr k este o nesuferita.

  14. 14
    dana Says:

    Alina trebuie sa se comporte conform firii ei. Nu poate sa intre in niste tipare pe care i le dicteaza altii.

  15. 15
    alina.bozianu Says:

    alina e fffffffffffffffffffffffffsmechera.Ramona imi place de ea ca spune lucrurilor pe nume.Unii nu accepta lucrul acesta cum ar fi Alina.E falsa rau de tot.

  16. 16
    andrada Says:

    Ce poate Alina in concurs????? sa minta sa fie falsa, sa-i faca nefericiti pe cei apropiati ei in casa sau cu alte cuvinte sa-si bata joc de sentimentele lui Ionut si de mama acestuia.De ce ar trebui sa fie invidios cineva din casa pe ea?.Astept momentul cind d-na Lucica isi va da seama singura de aceste lucruri si ca Alina nu o iubeste pe dinsa ci doare serveste de ‘pres’ parca asa spunea cineva la un moment dat ca sa nu fie eliminatya.Se adeveresc spusele d-nei Lucica cum ca pentru bani se calca peste cadavre.Acest lucru il facel Alina in acest concurs.

  17. 17
    anda Says:

    Alina este o fata f.enervanta. Se pisiceste , acum cica iubeste, servila coanei Lucica de frica eliminarii, stilul de a vorbi despre d-na Antoaneta cu “soacra-mea” este iritant mai ales ca pare ametita tot timpul, nu are demnitate , face pe dragalasa dar s-a vazut ca stie sa vorbeasca si urat si cand nu -i mai merge mintea sa gaseasca argumente, se pune pe plans sa impresioneze. E jalnica saracuta. Ramona, nici nu stiu de ce a fost adusa nici nu inteleg de ce nu pleaca. Nu-mi place de caracterul ei , erau suficienti ca ea in casa.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free