Sâmbătă, ediţie specială – în direct din Turcia


Nu pierde un show adevărat, sâmbătă de la 19:15!

Reality show-ul Noră pentru Mama va avea sâmbătă o premieră: finala săptămânii va fi transmisă în direct din studiourile Kanal D Turcia!

Băieţii sunt deja în Turcia de sâmbăta trecută, până acum având ocazia să viziteze oraşul Istanbul şi să petreacă momente de neuitat cu cele patru fotomodele care i-au însoţit pretutindeni. Acesta a fost un motiv real de gelozie pentru iubitele lor, rămase în Cetatea Dragostei, în România. Sâmbătă aceasta, însă, băieţii vor trebui să dea socoteală pentru toată libertatea de care au dispus în Turcia, căci fetele, dar şi mamele lor vor veni, fără ca ei să ştie, la Istanbul.

Gabriela Cristea – pregătiri de drum

Gabriela Cristea va pleca de vineri pentru a face toate pregătirile pentru finala de sâmbătă, care va începe la ora 19.15, în direct la Kanal D. Abia în acel moment, concurenţii se vor reuni în studiorile în care se filmează “Nora pentru Mama” în Turcia, reality show-ul înregistrând recorduri de audienţă în ţara de provenienţă a formatului. Ei se vor vedea pentru prima oară în ultima săptămână în direct, iar discuţiile vor fi aprinse!

Spectacol de gală cu vedete din Turcia

Finala săptămânii de sâmbătă va fi o sărbătoare turcească plină de emoţii şi de surprize. Stelele Turciei vor veni special pentru telespectatori şi pentru eroii de la Noră pentru Mama. Ziynet Sali – regina muzicii pop internaţionale, Mehtam – una dintre cele mai iubite interprete de pe malul Bosforului, Semih Finini, cel care ştie mai bine decât oricine să facă muzică de petrecere, tenorul Hakan Askev, idolul tuturor fetelor, Yusuf Güney, dansatoarele din buric din ansamblul Muzdeke, dansatoarea orientală de care Sting nu se poate lipsi – Nuran Sultan, grupuri de dansuri populare, ţinute tradiţionale – sunt doar câteva dintre suprizele cu care Noră pentru Mama vă va întâmpina sâmbătă, de la orele 19:15, în direct din Turcia.

„Pregătim un show pe cinste, în care emoţiile vor fi covârşitoare, dar şi distracţia se va afla la ea acasă. Ne vom bucura de prezenţa marilor artişti ai Turciei care vin să arate românilor cum ştiu ei să se distreze. Vom avea ocazia să cunoaştem cultura lor, începând de la muzică şi dansuri până la obiceiuri şi tradiţii din cele mai neobişnuite”, declară Gabriela Cristea.

Echipa Noră pentru Mama, fete şi băieţi, va petrece în oraşul de pe Bosfor o săptămână prilej cu care vor cunoaşte oraşul, cultura şi tradiţiile ţării gazde, îşi vor face prieteni şi, nu în ultimul rând, vor prezenta publicului din ţară ediţii inedite ale emisiunii.

Sursa: www.kanald.ro

2 comentarii la “Sâmbătă, ediţie specială – în direct din Turcia”

  1. 2
    MAKO Says:

    Si apropos, de abia asteptam emisiunea.
    Sa fie’ntr-un ceas bun!

  2. 1
    MAKO Says:

    Felicitari Gabriela! Toti cei din casa ar trebui sa-ti spuna si, sa va spuna ’sarut mana’ pentru asa pleasca. Pardon, cadou, ca pleasca erau ei. La cum se manifesta unii, chiar le-a pus Cel de Sus mana in cap. Ar trebui sa-si dea seama si ei si sa aibe bun simt fata de cei care ii asista si cei care-i privesc, adica noi telespectatorii si sa se comporte demn. Poate le induci ideea ca si cearta, are anumite aspecte daca stii sa o desfasori. Te poti certa pe idei principiale, pe puncte de vedere si cu pondere; nu ca la usa cortului ca niste persoane fara discernamant. Ca noi credem ca, cei din casa au totusi, asa ceva.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free