Seara eliminărilor din 4 aprilie, în direct din Istanbul


Sâmbătă, finala săptămânii de la Noră pentru Mama se va desfăşura într-un spaţiu complet inedit! Gabriela Cristea, fetele, dar şi mamele din casă vor lua avionul până la Istanbul pentru a le face o surpriză băieţilor. Transmisiunea va fi în direct din casa din Turcia, seara eliminărilor şi toată emisiunea desfăşurandu-se din acea locaţie. Seara se anunţă plină de invitaţi surpriză atât pentru băieţi, pentru fete, dar chiar şi pentru mame!

Concurenţii de sex masculin din competiţia Noră pentru Mama de la Kanal D au primit din partea organizatorilor un cadou neaşteptat: o excursie în Istanbul, unul dintre cele mai frumoase şi exotice oraşe din lume, pe care nici unul dintre ei nu a avut ocazia să-l viziteze.

Bosfor şi fete frumoase

Băieţii au fost extrem de încântaţi când li s-a comunicat că vor pleca singuri, fără fetele cu care fac cuplu în Cetatea Dragostei, iar când au aflat că în Istanbul vor locui într-o vilă împreună cu patru fotomodele bucuria a fost pe măsură. Nu aceleaşi sentimente le-au încercat iubitele lor din casa Noră pentru Mama, care au devenit geloase şi nu au înţeles de ce băieţii au parte de aceste privilegii.

În această săptămână, Gabriela Cristea, moderatoarea show-ului de la Kanal D, va intra de mai multe ori în legătură video directă cu băieţii, care se află în Istanbul şi petrec momente minunate, întotdeauna însoţiţi de frumoasele turcoaice. Concurentele din Cetatea Dragostei îi încurajează să se distreze, dar cu atenţionarea că nu au voie “să-şi facă de cap”.

“Am organizat această excursie pentru a aduce mai mult dinamism în emisiune şi, de asemenea, pentru a le facilita concurenţilor ocazia de a ieşi din casă şi de a avea şi alte experienţe. Acum băieţii au fost cei favorizaţi, însă şi fetelor le pregătim o surpriză pe masura” declară Gabriela Cristea, moderatoarea reality show-ului Noră pentru Mama.

Nu pierde ediţia de sâmbătă, 4 aprilie!

Sursa: www.kanald.ro

13 comentarii la “Seara eliminărilor din 4 aprilie, în direct din Istanbul”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    Andreea_npm3 Says:

    as dori daca mai ai filmuletele cu noi la istanbul si alte fimulete din seria 3 npm multumesc

  2. 12
    mirela Says:

    preferatii mei sunt:Andreea si Stefan
    Le urez mult succes si sa se iubeasca mult si sincer
    Mama lui Stefan e o dulce.
    Si pentru Mihaela si partenerul ei toate felicitarile.

  3. 11
    mirela Says:

    Toti concurentii imi sunt dragi inafara de baba aia de Lucica
    Sper sa iasa cit mai repede din Casa

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free