Seara eliminărilor din 4 aprilie, în direct din Istanbul


Sâmbătă, finala săptămânii de la Noră pentru Mama se va desfăşura într-un spaţiu complet inedit! Gabriela Cristea, fetele, dar şi mamele din casă vor lua avionul până la Istanbul pentru a le face o surpriză băieţilor. Transmisiunea va fi în direct din casa din Turcia, seara eliminărilor şi toată emisiunea desfăşurandu-se din acea locaţie. Seara se anunţă plină de invitaţi surpriză atât pentru băieţi, pentru fete, dar chiar şi pentru mame!

Concurenţii de sex masculin din competiţia Noră pentru Mama de la Kanal D au primit din partea organizatorilor un cadou neaşteptat: o excursie în Istanbul, unul dintre cele mai frumoase şi exotice oraşe din lume, pe care nici unul dintre ei nu a avut ocazia să-l viziteze.

Bosfor şi fete frumoase

Băieţii au fost extrem de încântaţi când li s-a comunicat că vor pleca singuri, fără fetele cu care fac cuplu în Cetatea Dragostei, iar când au aflat că în Istanbul vor locui într-o vilă împreună cu patru fotomodele bucuria a fost pe măsură. Nu aceleaşi sentimente le-au încercat iubitele lor din casa Noră pentru Mama, care au devenit geloase şi nu au înţeles de ce băieţii au parte de aceste privilegii.

În această săptămână, Gabriela Cristea, moderatoarea show-ului de la Kanal D, va intra de mai multe ori în legătură video directă cu băieţii, care se află în Istanbul şi petrec momente minunate, întotdeauna însoţiţi de frumoasele turcoaice. Concurentele din Cetatea Dragostei îi încurajează să se distreze, dar cu atenţionarea că nu au voie “să-şi facă de cap”.

“Am organizat această excursie pentru a aduce mai mult dinamism în emisiune şi, de asemenea, pentru a le facilita concurenţilor ocazia de a ieşi din casă şi de a avea şi alte experienţe. Acum băieţii au fost cei favorizaţi, însă şi fetelor le pregătim o surpriză pe masura” declară Gabriela Cristea, moderatoarea reality show-ului Noră pentru Mama.

Nu pierde ediţia de sâmbătă, 4 aprilie!

Sursa: www.kanald.ro

13 comentarii la “Seara eliminărilor din 4 aprilie, în direct din Istanbul”

  1. 1
    patruica lenuta Says:

    buna sunt lenuta si sunt o mare fana

  2. 2
    patruica lenuta Says:

    imi plac toti concurenti mai putin doamna lucica care se lauda ca are bani dar de fapt ia a intrat numai pt bani arunca in stinga sin dreapta cu vorbe urate la o doamna de varsta ei nu ii sta bine

  3. 3
    STEFY Says:

    Lucica se lauda (cu 3 case si masina) dar nu cred nimic din ce spune.I-a dat o educatie lui fii-su, la fel ca a ei.In afara de a vorbi fara rost , jigni si a rade ca prostu, altceva nu stie.Cele doua personaje sunt topiti dupa bani.se observa ca au foame de bani,.Ar fii in stare sa elimine toti concurentii si sa ia ei banii daca s-ar putea.

  4. 4
    mada Says:

    nu-mi place deloc lucik.dati-o afara nu vede-ti ca de cand a intrat ea in casa se cearta toata lumea?si catalin mai bn se insoara cu maicasa :) ).nush ce vad multi la doamna lucik de o voteaza atata ca mie nu-mi place deloc.e o femeie avara

  5. 5
    good.angel67 Says:

    De ce tot arunca Catalin la toata lumea k este un om realizat si ca ar vrea alti sa aibe si sa fi facut ce a facut el .Daca tot sunt niste oameni asa de instariti la ce au mai intrat in concursul acesta pentru bani,nu se vad ca sunt d rasul lumii?

  6. 6
    MAKO Says:

    Good.angel; culmea este ca ei nu vad. Doar noi vedem, iar daca cineva le-ar spune ca sunt pe un alt drum decat cel al normalitatii, ne-ar sari in cap.
    Lucica tot clameaza, ba ca este corecta, ba ca nu suporta jigniri, rautate etc, insa ea este prima care confirma regula.

  7. 7
    lavinia Says:

    SIGUR CA PT BANI AU INTRAT SI EA SI CACALIN.. NU CA VEZI DOAMNE S-R FII INDRAGOSTIT DE MIHAELA. DE PARCA AFARA NU SI-AR FI GASIT O PROASTA CA EL. SAU UNA STIRBA CA EL. AFARA CU EI CA DOAR ATAT CA FACE MASA RAITING.

  8. 8
    good.angel67 Says:

    Ai mare dreptate Mako ,ei nu realizeaza sa poate nu au capacitatea de a-si da seama k sunt cei mai plini de rautati din acea casa.

  9. 9
    alina Says:

    vreau sa spun k sunt o mare fana dar cand o vad pe baba cloanta de lucica imi vine greata .nu stiu cine o voteaza pe baba cloanta asta .ma rog la dumnezeu sa numai fie vota. alina din severin

  10. 10
    miha sm Says:

    am ramas dezamagita de tot ce s-a intamplat in casa .cred k voi renunta sa mai urmaresc emisiunea……

  11. 11
    mirela Says:

    Toti concurentii imi sunt dragi inafara de baba aia de Lucica
    Sper sa iasa cit mai repede din Casa

  12. 12
    mirela Says:

    preferatii mei sunt:Andreea si Stefan
    Le urez mult succes si sa se iubeasca mult si sincer
    Mama lui Stefan e o dulce.
    Si pentru Mihaela si partenerul ei toate felicitarile.

  13. 13
    Andreea_npm3 Says:

    as dori daca mai ai filmuletele cu noi la istanbul si alte fimulete din seria 3 npm multumesc

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free