Violeta a ratat sansa de a petrece cateva zile la Istanbul alaturi de Marian


Seara de sambata a fost una plina de surprize pentru toti concurentii Nora pentru mama 3, precum si pentru toti telespectatorii. Nume cunonscute din industria muzicala a Turciei au urcat pe scena “Nora pentru mama 3″ difuzata in direct din Istanbul.

Cei 5 baieti plecati in excursie in Turcia, au avut parte de o mare surpriza in seara eliminarilor…acestia au avut ocazia de a-si imbratisa iubitele si mamele, cu care vor petrece cateva zile in casa Nora pentru mama din Turcia.

Revederea surpriza, a fost insa, cea dintre Violeta si Marian. Cei doi s-au reintalnit, dupa o perioada grea in care au fost departe unul de altul. Acestia au trait mari emotii, iar revederea a fost un moment de indelungi imbratisari si sarutari patimase.

Din acest cadru romantic, nu au putut lipsi insa, vorbele dure dintre Violeta si doamna Lucica.

Violetei i s-a propus sa petreaca alaturi de Marian si ceilalti concurenti, cateva zile in Istanbul…Violeta a acceptat oferta, insa nu a fost deajuns, pentru ca decizia finala a apartinut mamelor care printr-un vot unanim ar fi putut sa faca acest lucru posibil.

Profund deranjata de propunerea facuta Violetei, doamna Lucica a comentat toata seara si s-a aratat nemultumita, chiar prin votul pe care l-a acordat.

Din cauza singurul vot negativ, Violeta a ratat sansa de a petrece cateva zile in Istanbul, alaturi de Marian.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free