Violeta a parasit casa Nora pentru mama 3


Seara eliminarilor, a fost una tensionata pentru toti concurentii, dar mai ales pentru cupluri, care au fost rugate sa convinga mamele ca merita sa ramana in concurs. Toti concurentii au incercat prin cuvinte mai mult sau mai putin convingatoare sa demonstreze ca merita sa ramana pana in finala.

Mamele nu s-au dovedit intocmai convinse, iar fetele care au fost propuse pentru eliminare au fost: Alina, Andreea, Ioana, Roxana si Violeta. Printre cele 2 protejate s-au numarat: Roxana (pe primul loc) si Mihaela (pe locul 2).

Mama Saptamanii a iesit ca de obicei doamna Lucica, iar nominalizarea facuta de aceasta a fost Violeta, care a fost nevoita sa paraseasca Cetatea Dragostei, lasand in urma 2 suflete indurerate: Marian si doamna Ioana.

Cuplul Marian-Violeta tocmai a luat sfarsit in casa Nora pentru mama 3. Credeti ca cei 2 vor continua relatia si in afara casei?

19 comentarii la “Violeta a parasit casa Nora pentru mama 3”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    ANA Says:

    sper sa fie o atmosfera mai calma in casa dar… ramane andreea cat tupeu si impertinenta la aceste doua femei , un vocabular execrabil de nevizionat si audiat la niciun post tv. deasemeni comportamentul junelui amorezat-marius – este de o prostie si un nivel ce nu merita sa fie comentat, , mama ioana de neinteles , dece si-a adus odorul la insurat cand el sarmanul nu are niciun rost pe lume, ?

  2. 9
    cristina Says:

    ce bine imi pare ca ai lua t tzeapa:)):)):)):)):))=))

  3. 8
    IOANA Says:

    IMI PLACE DE TINE VIO,NU TREBUIA SA IESI TU ,DAR ASTA E,PE MIHAELA SAU TOT SCARPINAT EI PINA CE AU ADUSO INAPOI IN CASA DAR PT TINE DE CE NU TE ADUC INAPOI SI PE TINE??

  4. 7
    ally Says:

    ce fatza de libelula cosuroasa ai..si prietenul ala al tau ce mimica a fetei are kum se stramba cand vb..adevarul asta este..cine se aseamana se aduna..va potrivitzi de minune..seria asta este plina de mumii.. cred ca realizatorii de la seria NP3 au facuta “mari eforturi” sa caute fete astea cred ca le-a gasit in fundul satului pe tzarancile satului..

  5. 6
    adina Says:

    trebuia sa joci fals vivi si sa mai ramai adica nu trebuia sa te certi cu luciferica

  6. 5
    adina Says:

    imi pare foarte rau ca aiesit si cred ca ei afara o sa se iubeasca si mai mult.va pup

  7. 4
    ramona Says:

    pacat ca ai iesit din concurs nu ai suparat pe nimeni dar ce poti sa faci cad tunurile lui .Lucica sunt indreptate catre tine.eu cred ca o sa intri inapoi dupa un timp.asa sper .te pup pa

  8. 3
    andrutza Says:

    bine ca a iesit

  9. 2
    IOANA Says:

    DA ASA E CUM ZICI MAKO.CITA DREPTATE AI.ASTEPT SI CITESC CU MARTE DRAG COMENTARIILE TALE SI NU RAMINE DECIT SA TE SUSTINEM IN TOT CE SPUI PT CA PUNCTEZI TOT SO FOARTE CORECT

  10. 1
    MAKO Says:

    Violeta,
    In ciuda tuturor criticilor, si a varstei tale, nu ai de ce sa te rusinezi pentru comportamentul din concurs. Esti tanara, mai ai multe de invatat. De ex: daca ai fi stiut sa-ti cenzurezi pornirile, desi aveai dreptate in proportie de 90%, ai fi avut de castigat. Stii proverbul ala: ca poti muri cu dreptatea de partea ta. Trebuia sa te ‘prinzi’ ca ai intrat intr-o morisca, care nu-ti este favorabila. Cand ai vazut ca rautatile Lucicai si Catalin se acutizeaza, chiar pe nedrept uneori, trebuia sa stii sa te rezervi pentru alte situatii. Si anume, intentia de a juca precum Alina, ca sa poti sa ajungi in finala. Pacat, ca esti o fata draguta, ai cursivitate in exprimare, ai logica.
    Trebuia sa ceri sfatul Roxanei, pentru ca ai vazut cata luciditate exprima . Si te-ar fi ajutat. Si sa mai inveti ceva: nu poti inota impotriva valului.
    M-a socat si pe mine modul lor de abordare la adresa voastra, mai ales criticile pe care vi le-au adus despre comportamentul vostru. Au pus tunurile pe voi; insa astazi in emisiune a reiesit f clar ca Alex si Mihaela s-au comportat cu adevarat indecent.
    Succes tie pe mai departe.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free