Violeta este hotarata sa rupa relatia de prietenie cu Alina


Dupa iesirea din casa Nora pentru mama 3, Violeta si-a exprimat parerea despre toti concurentii ramasi in concurs. Aceasta a dorit sa vorbeasca mai mult despre Alina si doamna Lucica, despre care spune ca este dezamagita si cu care nu doreste sa mai tina legatura in afara casei.

Parerea Violetei despre doamna Lucica este foarte proasta, deoarece considera ca aceasta nu joaca corect si ca ar trebui sa iasa din concurs, deoarece nu a reusit sa gaseasca o sotie pentru Catalin.

In ceea ce o priveste pe Alina, Violeta considera ca prietenia lor s-a rupt atunci cand Alina a dezamagit-o pe Violeta prin comportamentul ei. Violeta o acuza pe Alina ca de fiecare data cand doamna Lucica aducea vorbe jignitoare la adresa familiei sale, Alina se amuza, lucru care bineinteles a deranjat-o pe Violeta.

Alina este hotarata ca in afara casei sa se intalneasca cu Violeta si sa incerce sa-i schimbe acesteia parerea proasta despre ea si sa devina din nou bune prietene.

Credeti ca Alina si Violeta au avut in casa Nora pentru mama 3, o prietenie sincera? Daca da, care credeti ca au fost lucrurile care le-au unit?

26 comentarii la “Violeta este hotarata sa rupa relatia de prietenie cu Alina”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 26
    andreea Says:

    mi se pare un luccru ft corect ca violeta sa nu mai accepte prietenia falsa a alinei.tind sa cred k alina chiar are probleme la nivelul creierului.aceasta fata nu stie sa vorbeasca.
    este ft talentata insa sa critice alte persoane ina pe ea se exclude.am ajuns sa cred k in acea scrisoare in care una dintre fete era acuzata pratic de prostitutie era vorba despre alina.caracterul ei infect ma induce catre acesta parere

  2. 25
    Ana Says:

    ma bucura iesirea din casa a Violetei;o falsa,mucoasa,care nu are cei 7 ani de acasa;cu o doamna in varsta trebuie sa fii respectuoasa,chiar de nu-ti convine atitudinea ei;iar in legatura cu prietenia ei cu Alina ,..o mare minciuna.Alina ar trebui sa nu-i dai nici un fel de atentie ca nu merita;e o prefacuta,care a dorit sa-si atinga scopurile,iar cand s-a intamplat ce s-a intamplat si-a varsat naduful pe cele doua:Alina si dna Lucica.Acum dna Lucica le-a inchis gura tuturor:acestia tac de frica nu din respect sau ca si-au dat seama ca are dreptate in ce face si ce zice!Andreea pregateste-te ca-ti vine,iar,randul la nominalizari sau Mihaela,care sunteti false si jucati murdar pentru bani.

  3. 24
    emanuel Says:

    violeta are f. mare dreptate …alina este o c*rva(pers cu mai multe fete)dak intradevar alina era prietene cu violeta ii sarea in ajutor de fiecare data cand nea luci o jignea pe aceasta

  4. 23
    miha sm Says:

    auzi draga Francisc nu inseamna k daca-i dam dreptate lui ANDREEA toti cei din ardeal suntem k ei sau ce ar insemna sa tinem cu ,,d-na LUCICA’’si sa provocam pe toata lumea la scandal nu vezi k toti ceilalti din casa au incetat sa mai vorbeasca in emisiune de frica LUCICAI scuza-ma ca-i spun pe nume dar noi ardelenii nu respectam SECURISTII dar daca tie i-ti plac inseamna k tu esti k ei

  5. 22
    marya Says:

    aia o crezi tu francisc ,chiar nu vezi ca doamnata lucica tone piept la toata lumea si vb urit de toti l a ea nimic nu e corec ,si s a mai sti ca nu sint ca eii ,nuam spus numai de ei citeste bine ,eu lucrez cu persoane multe si numi permit s a fiu cum spui u asa ca te rog

  6. 21
    Francisc Says:

    Cand aud si vad cum unii din Ardeal o plac pe Andreea si pe Stefan, imi schimb parerea despre ardeleni pe care i-am crezut oameni intelepti, dar vad ca nu mai prea este asa. Daca poate sa-ti placa o mahalagioaica, o individa care are un caracter infect, o afurisita, obraznica si nesimtita, atunci nu poti sa fi si tu decat la fel.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free