Violeta este hotarata sa rupa relatia de prietenie cu Alina


Dupa iesirea din casa Nora pentru mama 3, Violeta si-a exprimat parerea despre toti concurentii ramasi in concurs. Aceasta a dorit sa vorbeasca mai mult despre Alina si doamna Lucica, despre care spune ca este dezamagita si cu care nu doreste sa mai tina legatura in afara casei.

Parerea Violetei despre doamna Lucica este foarte proasta, deoarece considera ca aceasta nu joaca corect si ca ar trebui sa iasa din concurs, deoarece nu a reusit sa gaseasca o sotie pentru Catalin.

In ceea ce o priveste pe Alina, Violeta considera ca prietenia lor s-a rupt atunci cand Alina a dezamagit-o pe Violeta prin comportamentul ei. Violeta o acuza pe Alina ca de fiecare data cand doamna Lucica aducea vorbe jignitoare la adresa familiei sale, Alina se amuza, lucru care bineinteles a deranjat-o pe Violeta.

Alina este hotarata ca in afara casei sa se intalneasca cu Violeta si sa incerce sa-i schimbe acesteia parerea proasta despre ea si sa devina din nou bune prietene.

Credeti ca Alina si Violeta au avut in casa Nora pentru mama 3, o prietenie sincera? Daca da, care credeti ca au fost lucrurile care le-au unit?

26 comentarii la “Violeta este hotarata sa rupa relatia de prietenie cu Alina”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    neagu daniel Says:

    Dna Lucica e o doamna si sa o tina tot asa.Este o femeie care spune adevarul!!!

  2. 9
    neagu daniel Says:

    roxana e o fata super

  3. 8
    mihai Says:

    scoateti uritania de lucica afara ca este o jigodie si ia si fiusu ,sa lase copii astia tineri si frumosi sa si faca viitorul. iar lucica sa si ia sopilul mami si sa mearga acasa ca de afara se pare ca traeste cu copilul ei[catalin]rusine pentru ia

  4. 7
    alice Says:

    violeta e prea prost catalin…nu se zice mucioasa:)),,si zice mucoasa:))…se tot lauda ca e anul 4 la facultate.sa invete dr*cu sa vorbesca;)

  5. 6
    ramona Says:

    Nu cred ca Violeta are motive sa fie suparata pe Alina si pe doamna Lucica.Dupa parerea mea aveau o prietenie frumoasa.

  6. 5
    klaudia_klaudia2007 Says:

    violeta a fost de prima data o falsa iar aqm s-a dovedit prin comportamentul ei

  7. 4
    b3bytzata Says:

    sincer… “prietenia” dintre alina si viioleta era falsa … sa fim serios

  8. 3
    geta Says:

    Violeta este o fata desteapta si nu se potriveste cu Marian.Nici cu Alex nu se potrivea.Cei doi trebuie sa invete sa-si faca o meserie si dupa aceea sa se insoare.

  9. 2
    mipa Says:

    Violeta crede ca e corect numai ce ii convine ei….oricum sa nu uite ca e un concurs si cel care dovedeste tarie de caracter ramane…ar fi bine sa-l studieze pe prietenul ei mai bine si pe soacra!!! si apoi sa vedem daca mai vorbeste de altiii…cred ca voia sa castige concursul,dar sa nu uite ca toti vor asta ca doar din acest motiv s-au inscris,Nu?
    Cred ca fetele ar trebui sa fie mai respectuase…nu asa se castiga!!!

  10. 1
    emylia Says:

    Si ce daca a plecat Violeta, si asa nu avea sa alunga la marele premiu, nu merita, s-a vazut ca a dat cu palma in rahat cand a fost invitata in emisiune.
    A vorbit urat la adresa Lucicai si Alinei. Rusinica pt. ca cele doua i-au fost apropiate.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free