Andreea – Mireasa Saptamanii


Printre cele 3 fete protejate saptamana aceasta, au fost:

  1. Andreea, cu cele mai multe voturi pe locul 1;
  2. Roxana;
  3. Violeta.

Ce parere aveti de voturi?

141 comentarii la “Andreea – Mireasa Saptamanii”

Pages: « 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

  1. 120
    andreea Says:

    andreea e o proasta si o nesimntita

  2. 119
    maria Says:

    stiu ca este un scou tv dar nu trebuie se va jucati cu nervii nostrii.lucica si catalin or fi ei respectati acolo de unde vin ei,dar aici in casa nu au ce cauta nu stiu sa se poarte ,mint,nu recunosc ce au vorbit cu o zi in urma si creeaza numai probleme.au intrat in emisiune pentru ca ceilalti i-au acceptat iar acum ei controleaza totul.dupa parerea mea nu trebuia sa intervina in cuplul stefen-andreea dar unde nu se baga si tot ei se pling ca sint nedreptatiti.

  3. 118
    monica Says:

    andreea fara suparare dar te bagi unde nu itzi fierbe oala si ar trebui sa airespect fata de persoanele mai in varsta decat tine si nu te mai comporta asa cu fetele din casa iar pe stefan sincer tu nu il iubesti si mai potolestete cu soacramea in sus soacramea in jos daca vrei sami askulti parerea bine daca nu iar la fel papa si nu esti foARTE FRUMOASA

  4. 117
    Dana Says:

    Daca nu pun la indoiala corectitudinea votarii ajung la concluzia ca emisiunea dvstra este urmarita cu preponderenta de femei, barbati, fete si baieti de cartier pentru ca e genul Andreei, asa este votata nora saptamanii. Daca ma indoiesc vis a vis de aceste voturi, ajung la concluzia ca exista aici o strategie care nu ne este accesibila. Dupa parerea mea aceasta promovare a Andreei nu face decat decat rau, in sensul ca limbajul si comportamentul acestui copil lasa mult de dorit si nu este de dorit sa fie promovat ca un exemplu de ,,ceea ce trebuie sa faca cei tineri ca sa se afirme”. A fost un lucru bun ca i-ati adus in emisiune tatal, pentru ca asa ne-am dat seama ca nu fata este de vina ca asa a fost crescuta. De fapt se vede pe fiecare concurent amprenta parintilor, dar ce nu inteleg eu este faptul dna Gabriela se agata mai mult de cei care dau dovada de mai mult bun simt si le trece cu vederea celor care se dau in stamba. Oare aceasta sa fie strategia dvstra ? Scoatem in evidenta promiscuitatea morala si o avansam la rang de stil de viata?

  5. 116
    pink Says:

    o sustin pe andreea cred ca e cea mai sicera din casa

  6. 115
    mari Says:

    CEL MAI MULT MERITA ROXI SA FIE NORA SAPTAMANII DEOARECE ESTE FOATE CULTA SI FOARTE STILATA,MOMENTAN IN CASA NU CRED CA ESTE UN BAIAT CARE SA SE POTRIVEASCA CU EA FIINCA E FOARTE DRAGUTA

  7. 114
    mari Says:

    IN ULTIMA VREME ANDREEA A DEVENIT FOARTE CUMINTE DEOARECE VREA SI EA SA AJUNGA NORA SAPTAMANII ,DAR AR TREBUI SA SE GANDEASCA INAINTE LA EA SI NU SA COMENTEZE TOT TIMPUL CAND VORBESTE ALINA
    SI SA AIBA GRIJA DE PARTENERUL EI ,SINCER NU CRED IN CUPLUL LOR

  8. 113
    Bella Says:

    ANDREEA AS VREA SA IESI MIREASA SAPTAMANII SI D-NA STELA MAMA SAPTAMANII SA ELIMINATII PE ALINA SI VIOLETA MARIAN SA DUCA PE D-NA IOANA LA DENTIST SI IONUT SA SE DUCA IN MOLDOVA. IAR TIE ITI UREZ MULT NOROC IN CASA.

  9. 112
    Daniela Pasca Says:

    De Andreea numi place din casa nora pt mama k numai gura e de ea iar restul fetelor is ok.dintre mame nu_mi place de stela k si de ia numai gura ii.dintre baieti cel mai frumos ii Marius.iar dintre fete cele mai frumoase is Alina si Roxana.cred k andrea si cu doamna stela ar trebui puse la punct sa nu mai dea atat din gura sau ar trebui eliminata.

  10. 111
    alex Says:

    andreea are o sora cu probleme psihice care nu sta cu familia ci cu bunici deaceea ea este o rasfatata si o nesimtita.ce zici andreea de asta?

Pages: « 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 6 5 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free