Andreea – Mireasa Saptamanii


Printre cele 3 fete protejate saptamana aceasta, au fost:

  1. Andreea, cu cele mai multe voturi pe locul 1;
  2. Roxana;
  3. Violeta.

Ce parere aveti de voturi?

141 comentarii la “Andreea – Mireasa Saptamanii”

  1. 1
    dorina Says:

    merita andrea 100% din voturi pentru ca este o fata super spune lucrurilor pe nume atunci cand este momentul nu vorbeste pe la spate cum fac alte fete din casa .BRAVO ANDREA ESTI CEA MAI TARE!!!!!!!

  2. 2
    roxy Says:

    Ma bucur pt. Andreea, se pare ca lumea a inceput sa vada mai bine ceea ce se intampla in casa, cine are dreptate si cine nu.

  3. 3
    sonia Says:

    cu Roxana si Violeta sunt de acord dar cu Andreea in nici un caz.Nu stiu ce fel de oameni sunt cei care tolereaza un asemenea comportament de amhala din partea Andreei.locul acesteia nu este iiin casa si undeva la ospiciu.

  4. 4
    andreea Says:

    cew pot sa spun andreea e o fata super de treaba dar sa se mai abtie de la certuri si sa mai taca din cand in cand atunci cand cred ea ca trebuie

  5. 5
    Gaby Says:

    Dorina si roxy faceti parte din gasca nesimtitelor las fel cu Andreia cu un comportament de mahala,Mihaiela a plecat din cauza Andreii ca s-a luat dupa ea fetele de azi (unele) au comportament de cartier fete crescute fara cei 7 ani de acasa,fara pic de bun simt.Fetele de azi nu stiu de cit de tigari, discoteci si sex.Tineretea trece nu gindesc ce v-a urma mai tirziu.Parintii sint de vina ca hranesc asa specimene,se vede sin emisiunea Fata tatii.Andreia nici nu stie sa vorbeasca spune cuvintele slutite sau are mereu gura plina cu sarmale.Dorina spune ce este tare la ce?la nesimtire?tineretul de azi nici nu e de mirare.Gabriela nu mai e moderatoare,totul in casa e diirijat de Andreia numeni nu poate sa spuna ceva ca ea se baga ca musca in lapte.Iar relatia ei cu Stefan e jalnica daca fereasca dumnezeu fac cuplu mai departe,atit Stefan cit si Stela vor sta la colt.

  6. 6
    lavynya Says:

    Andreea..in nici un caz. Cum poate cineva sa o voteze pe mahalagioaica aia?

  7. 7
    violeta Says:

    andrea o proasta

  8. 8
    Marius 09 Says:

    Cine a votat-o frate tacsu.

  9. 9
    ana Says:

    ma bucur c a iesit andreea mireasa saptamanii merita ea este cea mai tare e singura care a venit in acest concurs pt a se casatori

  10. 10
    ana maria Says:

    ma bucur ca a iesit andreea mireasa saptamani

  11. 11
    gia Says:

    NU SE POATE !! AIA NU E FEMEIE E TRANSEXUAL:)) E ORIBILA! PAREREA MEA CA SI LA CELELALTE EDITII CEI DIN REGIE LUCREAZA LA CHESTIILE ASTEA CU VOTURILE SI IASA CINE CRED EI CA PROVOACA UN SCANDAL CEVA CE IASA IN EVIDENTA IN RAU BINEINTELES

  12. 12
    mary Says:

    Andreea nu spun ca nu merita sa fie nora saptamanii, fiecare are acest drept doar ca prin comportamentul ei nu rezulta acest lucru / de a fi mireasa saptamanii

  13. 13
    mary Says:

    in schimb pentru Roxana ma bucur foarte mult sa continue tot asa

  14. 14
    Baby07 Says:

    Logik merita!
    In primul rand este asa cum este dar macar ea a fost asa de la bun inceput de cnd a intrat in casa nu sa ascuns k nimica,are ceva de zis ii zice omului in fatza nu se ascunde dupa deget asa cum fac “sfantele”de vivica si alina k acuma mare prietene sunt pana acuma cum zicea alina k andreea ii cea mai tare normal k atunci ii lua apararea alinei dar acuma uita chestile astea hai ma se vede cum este alina nu k 2 fetze k 10 fetze si vivica nu stie sa zica decat”doamne eu”asa zice parca ea ii”sfanta marie”hai ma k vb astea ea niciodata nu injura nu vb urat asta so creada ea.si faza k geo a fost frumos din partea ei,bn k si-au dat seama valy si geo k ce pers stateau in camera.oricum bafta andreea incontinoare te sustin.si sper cnd vei iesi si ai sa vezi msj sa-mi lasi id tau k vreau sa tin leg k tine.

  15. 15
    Eleny Says:

    Ca de obicei masluire de voturi.Frumos exemplu pt fetele noastre.Injurati si nu respectati nimic si veti primi voturi,vorba vine.Votati voi ca iese cine face scandal mai mare…..halal organizatori,chiar credeti ca ne pacaliti?

  16. 16
    anca Says:

    npm nu mai e de mult un reality-show matrimonial,ci mai degraba un circ tiganesc.nu va mai certati fetelor,mamele mai lasati-o mai usor in special doamna stela si andrea.

  17. 17
    anca Says:

    andreea mireasa saptamanii????nu ma asteptam da fie cred ca o votat-o tatal ei.

  18. 18
    anca Says:

    nu imi doream sa iasa mihaela,pt ca merita sa fie alaturi de alex,se potriveau,dar nu prea am incredere in miha

  19. 19
    titi14 Says:

    andreea in nici un caz cine voteaza asa o fata fulgarabravo roxi si violeta

  20. 20
    dana Says:

    e o fata frumoasa………………dar are cam mult tupeu si nu-i sta bine…………eu nu as votao pe ea niciodata k e cam tupeista si nu stie ce vrea de la viatza………….ea doar stie sa se certe cu toata lumea………………..si sa o mai lase in pace pe violeta ……….k nu o sa o ajunga pe ea niciodata la comportament…………….deci andreea lasa-te de tiganii si mai bine ai iesi din casa k tu strici tot reality_showul

  21. 21
    gabi Says:

    la inceput imi placea de tn ….dar……..cu timpul mi-am schimbat parerea despre tn………la felul cum te comporti si cum vorbesti cu doamna Lucika……nu tie umpic rusine???????

  22. 22
    calin Says:

    andrea te rog frumos nu te lasa calcata de stela si ioana acuma ca esti singura fii si mai ambitioasa

  23. 23
    daniela Says:

    cineeeeeeeeeee naiba a votato pe lucica????????????????????????????? e facatura pacat ca a esit mihaela bine ca a esit andreea mireasa saptamini

  24. 24
    clara Says:

    andreea este cea mai tare da merita sa iasa nora saptamanii e o fata sincera nu se preface ca restu’

  25. 25
    deea Says:

    bune voturile pt fete…doar violeta nu trb p loql 3 k este cea mai mare panaram* din ksa..ji pt mame……lucica nu trb sa iasa p 1……este o mare nesimtita…degeaba este mai in varsta…s vd k a vn pt bani

  26. 26
    ricuta Says:

    Andreea esti cea mai tare tu Stefan si doamna Stela

  27. 27
    ricuta Says:

    Andreea cand intri pe forum sa stii ca ai 6 analfabeti care ar trebui sa mai invete sa scrie si apoi sa te critice pe tine .Tu si Stefan formati cel mai tare cuplu chiar daca ceilalti va invidiaza.Voi nu sunteti prefacuti ca ceilalti .Ne place de voi de Mihaela si Alexandru ,de Georgiana si Mihai si ne pare foarte rau de Valentina deoarece este singura si nu formeaza un cuplu in casa.Consideram ca Bogdan o iubeste foarte mult dar a renuntat la ea pentru a le face pe plac parintilor .

  28. 28
    Gaby Says:

    Mai Ricuta esti dusa cu capul.Stefan e un mos batrin care se tine de fusta mamei dar daca se va uni cu Andreia va fi jale mare vor fi batuti amindoi de aceasta nesimtita si vor sta la colt,de cind cauta ea asa fraieri.

  29. 29
    denisa Says:

    cine o fi votat-o pe mahalagioaica asta ?…..vai de capu` ei

  30. 30
    mirela timisoara Says:

    Nu stiu cine o poate vota pe Andreea , probabil niste impertinente ca ea! Fata asta nu are cei 7 ani de acasa si ce e mai grav este ca Gabriela (moderatoarea) nu ii atrage atentia la nici o impertinenta, mai mult zambeste in sinea ei “ce audienta buna fac!!” . Observ cu parere de rau ca in aceasta emisiune bunul simt nu conteaza, sensul educativ si matrimonial lipseste cu desavarsire.La ce le-ati mai chemat acolo, sa le dati apa la moara pentru injuraturi si atitudini isterice?!!? Gabriela draga, schimba denumirea la emisiune in “Candidat pentru spitalul 9″ ca asta e emisiunea pe care o moderezi si te rog eu , ia atitudine cand se intrece masura pentru ca e inadmisibil ca o pustioaica sa-i raspunda unei doamne la intrebarea “Poftim?” cu “Nu poftiti ca vi se apleaca!!, iar tu sa zambesti!!!

  31. 31
    piciulina Says:

    Pe violeta dupa ce au votat-o??????????Fata aia nu stie decat sa-si arate ghearele

  32. 32
    BIANCA Says:

    fata asta ,,pe locul 1??? vaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii

  33. 33
    mona Says:

    e o terorista si o uricioasa care cred eu ca trebuie sa treaca pe la stomatolog si pe urma de urgenta la azil

  34. 34
    mimi Says:

    RICUTA scuza-ma dar esti ruda cu ANDREIA ???????? in primul rind ca jignesti ca si ea niste pers. pe care nu le cunosti (analfabeti)?????/,in in alta ordine de idei cum poti sa accepti comportamentul ei…….???????indiferent de ce spune D-NA LUCICA, care sa zicem ca este de acum de moda veche ,dar avem pretentii la ANDREIA ca este om cult ?!!cu studii !? cum se crede ea ,dar nu da dovada ,ma asteptam sa urce si sa coboare dupa gradul de cultura al fiecaruia cu care discuta …. relatia ANDREIA +STEFAN ===>NULA iar daca chiar o sa fie ???????? atunci relatia ANDREIA +STELA ===>380W ……te rog sa ????????????

  35. 35
    clara Says:

    andreea ma bucur foarte mult c ai iesit mireasa saptamanii sper sa castigi

  36. 36
    Marilena Says:

    Cuplul Andreea -Stefan nu are nimic in comun. Ba da, cred ca gresesc au ceva in comun “barfa”. De ce ? Pentru ca in toate materialele difuzate pe post nu i-am auzit decat sa barfeasca si sa se certe cu cei din jur. Ce spun acum o zic pentru toti concurentii: nu ati facut nimic sa va cunoasteti mai bine, cred ca nici unul nu stie nimic fata de celalt ( hobyuri, carti, filme, persoana ideala etc…….)
    Andreea cred ca ar trebui sa-ti mai revizuiesti comportamentul, sa devi o persoana cu bun simt, si sa nu-ti mai exprimi tot timpul gandurile. Fiecare dintre noi gandeste mai mult decat vorbeste. Ce s-ar intampla daca toata lumea ar spune ce gandeste despre fiecare? Inseamna ca ar trebui sa ne paruim in fiecare zi cu cate 4 – 5 persoane, mai bine zis cum scrie si in biblie “ca vine iadul pe pamant”.

  37. 37
    narcisa Says:

    ma bucur fff mult k andreea a iesit nora sapt….nu-mi place k proastele alea 2 de roxana si violeta au iesit pe locul 2 respectiv3…..mai bn guraliva k andreea decat muta k roxana…..de alina nici nu mai zic….e proasta kre habar nu are sa vb…knd o intreaba gabriela ceva ea numai se rade!!

  38. 38
    alex Says:

    EU CRED CA CEI DE LA KANAL D ARANJEAZA VOTURILE IN ASA FEL CA MAHALAUA SA RAMANA IN CASA.CINE CREDETI CA O VOTEAZA PE ANDREEA IN AFARA FAMILIEI?CONCLUZIA ESTE CA NU CRED IN VOTURILE CE NI LE PREZINTA GABRIELA.

  39. 39
    crina Says:

    Andreea nu merita sa fie nora saptamanii.Este o mahalagioaica,si incultii o voteaza! Felicitari pentru Roxana si Violeta!

  40. 40
    cristina Says:

    ba merita si mai mult de atat!!felicitari si roxanei da viooletei imi pare rau de fata ei pe care cred ca nu o sa o mai aiba dupa iesirea din casa,o sa arunce toata lumea cu pietri dupa tine……………..

  41. 41
    Vicky Says:

    Cum poate cineva sa voteze o mahalagioaica ca Andreea? Nu merita nici sa stea in casa dar sa iasa nora saptaminii mi se pare prea de tot si cred ca voturile sunt masluite

  42. 42
    beatrice Says:

    Din cate am observat foarte putine persoane sunt de acord cu comporgtamentul andreei . a bucura chestia asta si sincer nu stiu cum de a iesit nora saptamanii andreea in conditiile inj care este o mahalagioaica care nu stie ce e ala respect fata de alte persoane , nu are ceui 7 ani de acasa si plus de asta e o nesimtita.

  43. 43
    ldrelciuc Says:

    o fi ea mahalagioaica,dar are curajul sa spuna lucrurilor pe nume.Cine sa iasa mireasa saptamanii VIOLETA,ALINA,astea doua sunnt rautacioase rau,tac si fac

  44. 44
    Lucica Says:

    Care e problema voasträ cu Andreea? Vreti sä stiti cine o voteazä? Nu o voteazä doar familia ei ci si multi telespectatori care o admirä pentru-cä nu se lasä cälcatä in picioare. Vorbiti de cei sapte ani deacasä dar cu vreti sä o respecte pe accea doamnä Lucica cind de fapt acceastä doamnä la ani ei nu judecä deloc. In loc sä vorbeascä frumos cu fetele sä aibä fetele ce inväta de la ea,de cind a intrat in casä numai birfeste si cind o intreabä Gabriela ce spune in materiale,nu mai recunoaste nimic,nu stie a uitat bine cä nu uitä sä vorbeascä numai prosti,bine face Andreea cä nu se lasä si sper sä nu se dea bätutä si sä ajungä la finalä.

  45. 45
    puiut Says:

    andreea e sub orice critica, nu stiu cum a putut sa iasa pe primul loc.e o mare mahalagioaica si si intotdeauna ea trebuie sa aiba dreptate.nu pot sa o sufar

  46. 46
    elena Says:

    Imi pare rau pt Mihaiela,o apreciez pe Giorgiana,Andreea sa fie mai ponderata,Violeta este o antipatica si o prefacuta.Dna Lucica mai bine statea acasa ca nu prea are nimic ce sa ne spuna,dna Stefana desi e de la tara e o doamna.

  47. 47
    ank26 Says:

    buna ziua la toata lumea……dragele mele am si eu o intrebare? ….de ce va strofocati asa?…..k nu inteleg……nimeni nu stie cu adevarat ce este in acea casa oameni buni…..noi ne dam cu parerea doar la ce vedem la televizor,dar asta nu inseamna ca tre sa dam in cap la oameni….in primul rand tre sa intelegm ca sunt atatea firi diferite acolo….si sa ne punem o intrebare fiecare….oare noi am putea da un exemplu mai bun?am putea fi altfel decat ele ?….eu nu prea as crede…..admir faptul ca au avut curajul de a fi acolo….ceea ce nu putem spune despre fiecare din noi….

  48. 48
    ioana Says:

    nu merita sa iasa mireasa saptamanii,are comportament
    de mahala ( o ajuta si fizionomia fetei chiar )

  49. 49
    ank26 Says:

    am revenit…..uitasem sa va spun ceva…….cred ca ar fi mai bine fetelor sa dam noi un exemplu intrand pe acest forum de buna crestere ,de cei 7 ani de acasa si tot asa….sa nu lasam lumea sa credea ca pt noi ,a scrie pe acest forum vrute si nevrute este doar un simplu “joob”……nu ar fi corect pt multe dintre noi…..asa ca sa dam dovada de mult mai mult respect …..va rog tare mult ……va multumesc si sper sa nu mio luati in nume de rau

  50. 50
    lory Says:

    andreea e o hoata!

  51. 51
    ciprian Says:

    A devenit penibila comportamentul AND…………..,este o mahalagioaica notorie.Se baga in discutii fara sa lege bine doua cuvinte.Este penala in tot ceea ce face………..pacat de aceasta emisiune.Pot spune ca este carpa de sters pe jos aceasta fatuca.RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  52. 52
    ciprian Says:

    BRAVO!!!!!!!!!!!1

  53. 53
    elenoi Says:

    andreea?hm….poate mai putin nervi, la varsta ei ar trebui sa fie oricum mai decenta in exprimare.

  54. 54
    katy Says:

    Ma bucur foarte mult pt Andreea ca a reusit sa rupa gura multora.Asa needucata cum o crede lumea e singura care se tine pe pozitie in fata ,,D-nei”Lucica.Violeta merita afara nu Mihaela.

  55. 55
    anika Says:

    ANDREEA VEZI CA SE POATE SA CONVINGI TELESPECTATORII SA TE VOTEZE IN NUMAR MARE CONTINUA ASA SI VEI REUSI. BRAVO DULCEAT-O,CIOCUL MIC SI JOC DE GLEZNE,

  56. 56
    anika Says:

    LUCICA,SCUMA BABUTA A APUS VREMEA TA,LASA-TI FIUL SA-SI URMEZE CURSUL VIETII NU-L MAI TELEGHIDA (BUTONA),PT. O SA VINA VREMEA PENSIONARII PT. EL MIINE POIMINE SI TOT SINGUR VA FI DACA NU SE RUPE TUTELA OMBILICALA MATERNA

  57. 57
    RONNA Says:

    Si eu ma bucur fffffff mult ca sa ajuns ca mahalaua sa fie votata si sustinuta in casa.

  58. 58
    ana Says:

    andreea esti cea mai tare te votez si te sustin sper sa castigiiiiiiiii

  59. 59
    claudia Says:

    sunt deacort cu andreea si in viata ar trebui sa castige mereu adevarul,iar ea este o fata care spune adevarul in fata.miar place sa vad la aceasta emisiune cum se confrunta ei intre ei dar tot odata sa li es arate ceea xce spun si nu mai recunosc ca de exp:doamna lucica

  60. 60
    dinca niculina Says:

    BV Andreea.Tine-o tot asa.Vad ca telespectatori si-au dat seama de tine ca nu puteai sa rezisti daca nu erai mai isteata sa spui lucrurilor pe nume.Nu da voie sa fii calcata in picioare de doua tate venite de pe buza santului,pt ca de asta dau dovada.In loc sa dea dovada de doamne mature cu capu pe umeri dau dovada de prostie multa.Pacat de anii prin care au trecut intampinand greutati,necazuri asa cum se exprima lucifer dar parca degeaba ca nu fac nici cat doua cepe degerate

  61. 61
    lunguioanadi_CJ Says:

    imi place foarte mult andreea si as vrea sa iasa numai andreea nora saptamani si sa o descalificati pe doamna lucica si pe fiiul danse nici nu recunoaste ce vorbeste si se crede ceea mai importanta nu vede ca este ca un buboi umflat si ia si ioana

  62. 62
    abc Says:

    MERITA SI ALINA SA IASA PE LOCUL 1

    LOCUL 1 ALINA
    LOCUL 2 ROXANA
    LOCUL 3 VIOLETA

  63. 63
    abc Says:

    ASA AR FI BINE

  64. 64
    ana Says:

    andreea si mihaela sunt cele mai penale fete din casa…….imi pare foarte bine ca o iesit afara mihaela ca erau doua scorpi…nu o pot intelege pe andreea de ce face atata scandal…ii frumoasa da nu stiu cum pozte sta cu pampalau ala de stefan care ii penal.sper sa il zcoata din casa….roxana ii cea mai tare miar placea sa castige ea….pupici roxy

  65. 65
    ana Says:

    andreea ii o crizata si ma calca pe nervi

  66. 66
    alecu alina Says:

    nu merita sa iasa mama saptamanii nare ce cauta in emisiunea asta DATI-O AFARA ea vorbeste despre altii dar nu se uita la ea k e vai d capu ei nush c dreq a mai venit aici sa se faca vedeta sau sa se faca de ras in fata lumii s ea s mihaela 2 pan*rame

  67. 67
    alecu daniel Says:

    Andreea esti o fata trecuta prin viata care se crede buricul pamantului.Stefan lafel dupa ce ca e vai steaua lui 50kg si 1.70 inaltime tot el e cu clanta mare pana ii da unu o zmetie`n bot sal calmeze.El e experimentu facut dintro mama curva si un tata betiv , combinatia pervecta daca se mai insoara si cu andreea e grava situatia.

  68. 68
    braila Says:

    Imi pare f bine ca a iesit nora saptamanii Andreea, dar imi pare rau de iesirea Mihaelei din cauza scorpiei de Lucica.Acolo nu au ce cauta Lucica cu bosorogul de Catalin, mizerabila de Ioana si Violeta.Sa iasa acestia din joc cat mai repede.

  69. 69
    miki Says:

    Andreea este o fata f. frumoasa,dar nu ii inteleg caracterul! am vazut emisiunea cand a venit si tatal ei si poate asa se explica…..dar totusi ea este tanara si asa expunere….

  70. 70
    deea Says:

    nu merita andreea sa fie pe primu loc pt. ca e pre rea,si comenteaza tot timpu de ceilalti dar la ea si la relatia ei nu se uita.

  71. 71
    cristian Says:

    buna vreau sa spun ca andreea este o fata care spune adevarul dar vorbeste prea vulgar.Lucica este o femeie care nu recunoaste nimic tine ca pro… de bata. iar fiiuso se crede pre adestept dar din contra este pro…Restul sunt ok iar Roxana este cea mai cuminte cred ca o sa intru eu pentru ea,am 21 ani,1.83 saten.VA PUP PE TOTI CRISTIAN C.

  72. 72
    dana Says:

    votati-o pe andreea ca merita

  73. 73
    nelutu Says:

    Andreia are nevoie de barbati o necajesc hormonii iar Stefan e un papa lapte care v-a sta la colt si el si Stela cind v-a innebuni Andreia.

  74. 74
    ionela Says:

    ma bucur ca a iesit andreea nora saptamanii,dar cel mai tare m-as fi bucurat pentru roxana,care este buzoianca de-a mea dar nu numai din aceasta cauza dar si pentru ca este o fata deosebita si isi vede de treaba ei.nu imi place in schim de violeta care o tot ia in brate pe d-na ioana care se tot preface ca e bolnavasi care cere respect dar in schim nu stie sa ofere respect.

  75. 75
    Mihaela Says:

    Andreea e de rahat,o nebuna o mahalagioaica de fata la fel k Mihaela. Cei mai fraieri din casa sunt:Andreea, Mihaela inca este chiar dak a plekat URAAAAAA,Stefan,Barfitoarea de Stela,Stefana,Georgiana si Valentina sunt cei mai nebuni restu sunt supper ok o sa va votez in continuare mai ales pe Alinuta cea dulce,Roxy cea draguta,Vivi cea curajoas,Lucy cea tare,Catalin cel super,Ionut si Marian 2 baieti foarte ok si nu in ultimul rand dna Ioana o supper femeie de traba bravo tinetio tot asa meritati sa castigati ori Vivi cu Marius ori Alunuta cu Ionut va tin pumni

  76. 76
    Crisa Says:

    ma bucur foarte mult de Andreea. Este o scumpa, chiar merita si ea sa fie nora saptamanii. Bafta Andreea in continuare

  77. 77
    meirosu Says:

    pentru cei ce au scris comentarii pentru ANDREEA.
    Nu sunt eu in masura sa va dau sfaturi ,dar inainte de a jigni pe cineva ganditi fratilor
    noi toti din ROMANIA traim intr-o MAHALA ,nu numai Andreea cat despre BUCURESTI——e o mare MAHALA hai sa fim seriosi nu suntem mai presus decat Andreea .Decat sa fim ipocriti mai bine sa o felicitam ca a avut curajul sa ne arate ce fel de popor am ajuns—

  78. 78
    Laura Says:

    SA PLECE ACASA OBRAZNICA

  79. 79
    Laura Says:

    CINE TE VOTEAZA ?…TAICA-TAU?CHIAR EL LA PRIMA VIZITA IN CASA TE-A SFATUIT SA FII MAI TACUTA , CA SI ROXANA ;LA FEL TI-A SPUS SI MATUSA LUI STEFAN LA TELEFON.

  80. 80
    Anemona Says:

    Andreea esti cea mai tare…eu sunt psiholog si va asigur ca Andreea este o fata de milione…trebuie apreciat la ea faptul ca este sincera si deschisa, spunand totul pe fata…cei care spuneti ca andreea are un comportament de mahala uitati-va mai intai la voi… Daca nu Andreea este mireasa saptamanii atunci cine sa fie?..Roxana este de treaba dar nu are cuplu si neplacandu-i de nimeni poate sa plece acasa…Violeta este mult prea mandra si este foarte urata…cu buzele acelea…si sa nu uit…ea si doamna ioana cat si marian sunt niste prefacuti. Doamna Ioana insinua ca se simte rau..ca vrea sa plece din concurs iar atunci cand li s-a oferit posibilitatea sa plece a refuzat..
    Daca chiar avea o problema pleca..tinand cont de faptul ca”Este pe baza nervoasa”…ceea ce inseamna ca nu mai prea are de ce sa stea in concurs…sunt niste mincinosi….Si au spus ca au intrat in casa ca Marian sa isi gaseasca fericirea…daca si-a gasit-o poate sa plece si sa se intalneasca afara..dak sanatatea este mai importanta decat toate…Alina este o fata de treaba dar anturajul din care face parte in acest concurs, respectiv preitena Violetei o face sa para rau in fata publicului, iar Ionut este mult prea mutalcan…este ca un urs…scuzati expresia….Georgiana ar merita si ea sa fie mireasa saptamanii si cred ca lumea nu o voteaza deoarece este mult prea tacuta…si bine face ca a inceput sa isi “scoata ghearele”, atat ea cat si Mihai…Despre Doamna stefana nu stiu ce sa spun…in loc sa il sustina pe Mihai ea se cearta cu el..poi atunci mai bine nu intra in concurs…dar Mihai: nu trebuie sa te deranjeze atitudinea doamnei stafana. Valentina este cea mai frumoasa dintre fete…pacat de ea ca Bpgdan s-a certat cu ea…eu cred ca doar mama lui Bogdan este de vina deoarece nu o suporta pe Valentina…dar totusi…deoarece nu are cuplu momentan nu ar prea trebui sa fie mireasa saptaminii….cam atat si in calitate de psiholog va spun :Fiti tari, nu plangeti in fata celorlalti, aratati-le ca sunteti cei mai buni!!! (pentru tabara din care face parte andreea)…si Roxana si Alina sa stiti ca voua v-ar sta mult mai bine in tabara cu ceilalti :*:*

  81. 81
    Marilena Says:

    Pentru Dinca Niculina:
    A spune lucrurilor pe nume nu este tot acelasi lucru cu a te certa cu toata lumea sau mai bine zis a transforma totul intr-o mahala.
    D-na Lucica este o femeie calculata si desteapta si totusi nu ar trebui sa se coboare la nivelul Andreei care are un vocabular de doi bani. Vocabularul adecvat care il are o ospatarita -meseria potrivita pentru ea.
    Va rog sa nu mai incurajati prostia si certutile.

  82. 82
    nelutu Says:

    ANEMONA esti psiolog pe centura s-aula bordel.Nu vezi cit de timpita esti.Rusine cu asa tineret.

  83. 83
    Mutu Says:

    Andreea este o proasta pentru ca se ia in gura cu toti!!!!!!!!!

  84. 84
    Mutu Says:

    Emisiunea aceasta a devenit un circ,o gradina zoo.Preferatii mei sunt Alina&Ionut.Mi-ar placea ca ei sa devina un cuplu si sa castige concursul!

  85. 85
    crysty Says:

    andreea merita toate voturile, lucica nu stiu ce cauta aklo este insuportabila
    andrea tine-o tot asa

  86. 86
    Anemona Says:

    pentru nelutu….dragul meu…eu sunt un psiholog in adevaratul sens al cuvantului..am participat la test international de psihologie si m-am situat pe locul 4 dupa o spanioloaica, un german si o fantuzoaica…si ca sa iti dezvolti cultura generala iti spun ca am terminat facultatea de la Oxford, iar apoi am facut facultatea de psuhologie..deci nu sunt un om prost cum crezi tu…si dovedeste tu contrariul cuvintelor mele…eu pot sa le dovedesc pe ale tale prin diplomele mele…si daca as avea timp chair m-as duce acolo la emisiune…dar sunt o persoana mult prea ocupata

  87. 87
    Anemona Says:

    si nelutu vezi ca in cazul in care ai fofosit tu sau nu se scrie cu cratima

  88. 88
    ldrelciuc Says:

    andreea tine-o tot asa si da-i peste nas la cotoroanta de lucica.

  89. 89
    corina mihaela Says:

    andreea e tare imi place tine-o tot asa

  90. 90
    mia Says:

    Andreea este cea mai tare…..cele care au scris ca nu le place sunt invidioase si stiu ca ele nu o sa fie niciodata ca ea.

  91. 91
    cristina Says:

    Andreeiei ii trebuie o mama de bataie in prima faza…este fata buna dar gura aia o are cam sloboda nu prea stie cind sa vb si cind sa taca..vad k de citeva emisiuni isi mai vede de treaba ei asa imi place de ea..Andreeiuta mama eu te vad cu Catalin mai tirziu un pic si de ce sa nu recunosc mi-ar place sa fi nora D-nei Lucica..va pup;))

  92. 92
    pisy Says:

    andreea este cea mai tare spune lucrurilor pe nume nu ca altiiiii………… imi place de ea

  93. 93
    nelutu Says:

    ANEMONA esti nervoasa rau ai scris FOFOSIT ai fi si tu o psiholoaga UNDE?a mai intrat o doctorita in direct cu emesiunea si vorbea numai prostii.Psihologia prosteste nu desteapta.

  94. 94
    nelutu Says:

    ANemona ai facut Facultatea de PSIHULOGIE,cum e corect, se vede clar ca te lauzi raui de tot,faci parte din gasca Andreiei.PUNCT.

  95. 95
    elena Says:

    Andreea nu mai fii asa de rea(uneori) si altii care nu merita,in rest esti tipa OK.succes!

  96. 96
    mihaela Says:

    intepata la limba…dar pe buna dreptate. E ok

  97. 97
    oana Says:

    andreea esti cea mai tare sa o tii tot asa

  98. 98
    andreeas Says:

    imi place de tine andreea esti cea mai tare si esti o luptatoare foarte buna si o fata de nota 10 daca ar fi o nota mai mare tias dao si imi place de tn….esti cea mai tare tineo tot asa!!!!bafta!!!!!!!!si nu mai baga in seama pe toti care sunt impotriva ta intoarcele spatele si nui baga in seama……..

  99. 99
    Ady... Says:

    Andrea ,am o stana de oi si as avea nevoie de tine ca tare bine sty sa latri .Nu sar mai apropia ursu de oile mele. Daca nu tiar sta bn ca si o sperietoare de ciori…:))

  100. 100
    paula Says:

    anreea esti cea mai tare, chiar meriti sa iesi numai tu mama saptamanii.alina esti o prefacuta, o sclifosita,violeta ….esti praf, impreuna cu ioana.

  101. 101
    Flori Says:

    andrea este o draguta dar stefan nu i se potriveste

  102. 102
    corina Says:

    Imi place foarte mult de Andreea.E cea mai tare

  103. 103
    roxana Says:

    dna luciferika nu inteleg cine o voteaza pe femeia asta pt ca numai rau stie sa faca si sa blesteme urat din partea ei pentru o asemenea varsta mi-ar fi rusine. nici nu ar mai trebui sa deschida gura ,vrea sa fie respectata dar ea nu stie sa respecte in locul fetelor nu ias mai spune doamna,doamnele stau la birou nu se cearta pe unde se duc. ioana o alta doamna a poporului pana acum era muta muta de nu-i scotea dna gabriela un cuvant cum a aparut luciferika a prins grai si mutulica. nu ne place ce vedem la npm 3 violeta spunea sora ei ca a avut un iubit afara dar sincer a dovedit cine e ,ii place sa zboare din floare in floare o fata cuminte nu face asa ceva vai de ea.mai trebuia sa spuna sora ei ca e virgina si apoi violeta ne demonstra din nou cand se calarea in direct cu marian nici rusine de parinti ei nu are de cei din casa nici nu se mai pune problema. ANDREEA BRAVO tie o fata mai sincera ca tine nu se gaseste in casa va salut pe uni dintre voi pa

  104. 104
    groza mioara Says:

    imi pl dna lucica e singura mama din casa care le zice pe bune mi ar pl s-o cunosc

  105. 105
    groza mioara Says:

    andreea lasa-te batuta ca nu merita sa mai strici emisiunea lui gabi

  106. 106
    madida Says:

    eu chiar nu va inteleg,fratilor…..cum puteti sa apreciati comportamentul andreei??!!!este DRAGUTA????!!!cum poate o fata sa fie si draguta si extrem de vulgara in acelasi timp? obraznica,nesimtita,rea,pusa pe scandal.si in plus,are o fata… dar mai ales o gura de spargator de nuci.eu nu m-am mai uitat la emisiune din cauza ei de cateva saptamani.de cate ori o vad,ma enervez si schimb programul.nici nu o sa ma uit pana cand nu iese ea din casa.ceea ce nu cred ca o sa se intample curand,pt ca organizatorii nu si-ar permite sa ramana fara cea care face spectacolul.spectacol de doi bani!rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  107. 107
    erika Says:

    Pentru Anemona,da ai dreptate,de aceeasi parere sint si eu.

  108. 108
    eny Says:

    Roxana draga tine-o tot asa fii tare ca eu te votez pe tine fiidca tu meritieti o fata de nota 10 cu toate ca nu faci cuplu cu nimeni esti cu bun simnt ,ai caracter nu ca Andreea care este o mahalageoaica nu-mi place acest swou difera de toate celelalte aici este numai scandal bine faca tu sa-ti vezi de ale tale succes

  109. 109
    eny Says:

    Doamna Ildiko imi pare foarte rau de ce vi sa intiplat cu sotul eu daca eram in loculd-

    D-sra cceptam divortulsi atuncasai era mai biane fiidca nu a-ti fost cu nimic vinovata

  110. 110
    iulia Says:

    andreea poate ca spune lucrurile pe fata-e o calitate a ei ,dar limbajul este prea vulgar ,e ceva de necrezut ,o urateste,cred ca aici e vorba de educatie si vina este a parintilor intr-o mare parte dar eu cred si-n autoeducatie pt ca traim intr-o societate.Ea nu are prietene ,cred ca e greu sa traiesti in preajma ei deasemenea pe cat de puternica este pe atit de sensibila.Nu a venit in casa sa se casatoreasca,cred ca a venit pt faima sa devina vedeta (se vede puternica si frumoasa)stefan nu este barbatul la care viseaza ci cel mai usor de manipulat in acst contest,ei ii trebuie un barbat puternic.cred ca ea trebuie ajutata sa-si schimbe comportamentul ,cred ca-n spatele familiei perfecte care o are sau care ea se chinuie sa ne prezinte ca o are se ascunde o drama,ea are o problema din copilarie cred,ceva psihologic.cred ca ar tebui facuta o ancheta sociala asupra tuturor concurentilor,sa stim mai multe ca sa putem vota

  111. 111
    alex Says:

    andreea are o sora cu probleme psihice care nu sta cu familia ci cu bunici deaceea ea este o rasfatata si o nesimtita.ce zici andreea de asta?

  112. 112
    Daniela Pasca Says:

    De Andreea numi place din casa nora pt mama k numai gura e de ea iar restul fetelor is ok.dintre mame nu_mi place de stela k si de ia numai gura ii.dintre baieti cel mai frumos ii Marius.iar dintre fete cele mai frumoase is Alina si Roxana.cred k andrea si cu doamna stela ar trebui puse la punct sa nu mai dea atat din gura sau ar trebui eliminata.

  113. 113
    Bella Says:

    ANDREEA AS VREA SA IESI MIREASA SAPTAMANII SI D-NA STELA MAMA SAPTAMANII SA ELIMINATII PE ALINA SI VIOLETA MARIAN SA DUCA PE D-NA IOANA LA DENTIST SI IONUT SA SE DUCA IN MOLDOVA. IAR TIE ITI UREZ MULT NOROC IN CASA.

  114. 114
    mari Says:

    IN ULTIMA VREME ANDREEA A DEVENIT FOARTE CUMINTE DEOARECE VREA SI EA SA AJUNGA NORA SAPTAMANII ,DAR AR TREBUI SA SE GANDEASCA INAINTE LA EA SI NU SA COMENTEZE TOT TIMPUL CAND VORBESTE ALINA
    SI SA AIBA GRIJA DE PARTENERUL EI ,SINCER NU CRED IN CUPLUL LOR

  115. 115
    mari Says:

    CEL MAI MULT MERITA ROXI SA FIE NORA SAPTAMANII DEOARECE ESTE FOATE CULTA SI FOARTE STILATA,MOMENTAN IN CASA NU CRED CA ESTE UN BAIAT CARE SA SE POTRIVEASCA CU EA FIINCA E FOARTE DRAGUTA

  116. 116
    pink Says:

    o sustin pe andreea cred ca e cea mai sicera din casa

  117. 117
    Dana Says:

    Daca nu pun la indoiala corectitudinea votarii ajung la concluzia ca emisiunea dvstra este urmarita cu preponderenta de femei, barbati, fete si baieti de cartier pentru ca e genul Andreei, asa este votata nora saptamanii. Daca ma indoiesc vis a vis de aceste voturi, ajung la concluzia ca exista aici o strategie care nu ne este accesibila. Dupa parerea mea aceasta promovare a Andreei nu face decat decat rau, in sensul ca limbajul si comportamentul acestui copil lasa mult de dorit si nu este de dorit sa fie promovat ca un exemplu de ,,ceea ce trebuie sa faca cei tineri ca sa se afirme”. A fost un lucru bun ca i-ati adus in emisiune tatal, pentru ca asa ne-am dat seama ca nu fata este de vina ca asa a fost crescuta. De fapt se vede pe fiecare concurent amprenta parintilor, dar ce nu inteleg eu este faptul dna Gabriela se agata mai mult de cei care dau dovada de mai mult bun simt si le trece cu vederea celor care se dau in stamba. Oare aceasta sa fie strategia dvstra ? Scoatem in evidenta promiscuitatea morala si o avansam la rang de stil de viata?

  118. 118
    monica Says:

    andreea fara suparare dar te bagi unde nu itzi fierbe oala si ar trebui sa airespect fata de persoanele mai in varsta decat tine si nu te mai comporta asa cu fetele din casa iar pe stefan sincer tu nu il iubesti si mai potolestete cu soacramea in sus soacramea in jos daca vrei sami askulti parerea bine daca nu iar la fel papa si nu esti foARTE FRUMOASA

  119. 119
    maria Says:

    stiu ca este un scou tv dar nu trebuie se va jucati cu nervii nostrii.lucica si catalin or fi ei respectati acolo de unde vin ei,dar aici in casa nu au ce cauta nu stiu sa se poarte ,mint,nu recunosc ce au vorbit cu o zi in urma si creeaza numai probleme.au intrat in emisiune pentru ca ceilalti i-au acceptat iar acum ei controleaza totul.dupa parerea mea nu trebuia sa intervina in cuplul stefen-andreea dar unde nu se baga si tot ei se pling ca sint nedreptatiti.

  120. 120
    andreea Says:

    andreea e o proasta si o nesimntita

  121. 121
    anana Says:

    eu o sustin pe roxana si cuplul marian cu violet

  122. 122
    sina Says:

    andreea e o persoana dragutza….dar ar mai trebui sa mai si taca din cand in cand…..si relatia ei cu stefan nu imi prea inspira incredere;)……las-o mai moale!!!!!

  123. 123
    alex Says:

    andreeea merita sa castige cu georgiana nu cum zic totzi fraeri ca nu merita asa ca mai bine tacetzi tinetzi cu zgarcioabele alea deoarece cred ca cele (cei) ce no sustzinetzi suntetzi doar vecini si parte din familie acelor babe nesuferite si micinoase si nu exista atatea cuvinte ca sa caracterizezi asa pesrsoane cum sunt cele 2 mame(lucica ioana)

  124. 124
    adriana Says:

    O IUBESC MULT PE ANDREEA MERITA SA CISTIGE CONCURSUL

  125. 125
    deni Says:

    ANDREEA E CEA MAI TARE FATA DIN CASA DAR SE PARE CA VA DERANJAZAZA PE MULTI .CATI VA-TI LASA CALCATI IN PICIOARE .

  126. 126
    deni Says:

    Incep sa cred ca voturile nu sunt corecte de tot doamna Lucica iese mama saptamani .Nu merita acest lucru nu face decat sa barfeasca si nu mai recunoaste nimic din ce zice.pe violeta nici nu pot sa o vad este si urata si foarte rea.MARIAN pacat de el este prea frumos ptr vivi merita mai mult.IMIpare rau pentru ALEX are un tata de tot rasu ia facut de rusine(pacat_).STEFAN fi tare tabara adversa vor sa va desparta sper sa nu reuseasca.ROXANA nu e cine stie ce e tacuta si atat daca doar pentru asta e votat ?Andreea traim in romania tara unde trebuie sa fi tare se pare ca ai invatat acest lucru si sunt mandra de tine si nu te lasa la hienele din casa .

  127. 127
    LUCI Says:

    ANDREEA E CEA MAI TARE

  128. 128
    LUCI Says:

    ATI VREA VOI SA FITI CA ANDREEA INVIDIOASELOR

  129. 129
    monica Says:

    andreia este ok sa nu se dea batuta este singura fata care spune adevarul

  130. 130
    monica Says:

    mia parut bine ca a iesit pe primul loc violeta nu merita locul 3 sper sa nu mai iasa pe primele locuri nu merita este genul de fata care se plaseaza de la un baiat la altul este pe interes

  131. 131
    simina Says:

    gabi dak neai arata si noua pe fata plicurile cu voturile team crede .fffffffffffffffffff multa lume are dubii ffffff mari in legatura cu voturile.te rog citeste.acest mes

  132. 132
    ROXANA Says:

    ANDREEA E CEA MAI TARE

  133. 133
    maria Says:

    curios ca andrea a iesit nora saptamani dupa voturile de pe net alina este pe locul 1 eu nu cred in voturi pana nu ne arata cartonasele am spus si o spun sant facute

  134. 134
    cristinutza Says:

    imi pare bine ca ai iesit pe primu loc peuntru ca esti o fata super chiar daca ai un comportament ciudat .Imi place ca acum ai inceput sa termini cu certurile care nu aveu rost dar nu`ti sta bine impreuna cu stefan si cred ca dupa terminarea soului nu o sa mai fiti impreuna..parerea mea..sper ca ma insel…tine`o tot asa.pwp

  135. 135
    cristina Says:

    andreea e tare si cred ca va reusi sa invinga gura tatelor din casa … tine-o tot asa

  136. 136
    mihaela Says:

    ESTI COOL IMI PLACE DE TINE SI NU VREAU SA IESI DIN CASA

  137. 137
    mihaela Says:

    TINO TOT ASA

  138. 138
    oana Says:

    EU SUNT DIN STEFANESTI ARGES SI SPER SA MAI FI MIREASA SAPTAMINI TE-AM VOTAT SI SPER SA MAI ESTI MIREASA SAPTAMINI

  139. 139
    anca Says:

    bn k a iesit andreea din casa k eraO mahalagioaica mai rau

  140. 140
    anca Says:

    dar tot c pot sa spun k imi placetare mult de roxana dar imi pare rau k sa cob la nivelul D Lucica si catalin

  141. 141
    crystal Says:

    toate fetele is tariii….aveti grija de voi…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free