Gabriela Cristea face show şi bijuterii


Moderatoarea emisiunii “Noră pentru mama”, Gabriela Cristea şi-a descoperit o nouă pasiune: fabricarea bijuteriilor.

După ce a primit în dar mai multe şiruri de pietre Swarovski, Gabriela Cristea, vedeta postului Kanal D, s-a gândit să le combine într-un mod creativ şi fantezist. Astfel, mai în joacă, mai în serios, a reuşit să creeze câteva modele de accesorii. Pentru că jocul cu aceste cristale o deconecta, o relaxa, Gabriela a inventat tot felul de modele de brăţări şi coliere.

Bijuteriile se asortau foarte bine cu ţinutele de seară, aşa că vedeta nu a ezitat să le poarte în diferite ocazii, fie în reality show-ul a cărui gazdă este, fie la evenimente speciale. „Îmi place să-mi las fantezia să zboare şi să-mi exersez creativitatea. Fabricatul bijuteriilor este un hobby pentru mine, fiindcă în primul rând această ocupaţie mă relaxează.

Nu m-am gândit încă dacă aş putea să-mi transform hobby-ul în afacere, însă în această perioadă, înclin mai mult să-mi dedic concentrarea şi timpul pentru «Noră pentru mama». Dar pe viitor… cine ştie ce se poate întâmpla?”, a spus Gabriela.

Sursa: www.adevarul.ro

17 comentarii la “Gabriela Cristea face show şi bijuterii”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 17
  andaD Says:

  Iata cu cate calitati este inzestrata aceasta fata ! Doar cei care sunt precum vulpea care nu ajunge la struguri au numai critici sa-i aduca! Nu-i frumos, nici sanatos , starile negative aduc boala in corpul unui om.

 2. 16
  nela Says:

  Buna Gaby!!! Esti o prezentatoare superba…insa dak mai tii concursul npm…5…6 poate ajung si eu cu baiatul bafta

 3. 15
  sauciuc oana Says:

  eu cred k ar fi cazul k aceasta emisiune sa se termine odata pt k m-am saturat de toate certuriile concurentiilor…au venit si ei la emisiune,stau in casa si nu fac nimik,in afara de treburile casei,si se mai si cearta intre ei!!! eu cred k e lipsa de ocupatie,ia datile ceva de lucru sa vedeti cum nu mai au timp sa se certe!eu mam saturat,sper sa iese ceva klumea pana la sfarsit.iar despre gabi esti o frumoasa!!!!!pa

 4. 14
  iulia Says:

  Lucica si Ioana sunt groaznice .Gabriela in loc sa le tempereze , le provoca la scandal.Urat!!!!

 5. 13
  francesca Says:

  frumoasa emisiune nu ma plictisesc de ea ar fi bn ca andreea sa formeze un cuplu cu catalin lear sta bn inmpreuna

 6. 12
  monica Says:

  gabriela esti o dulce ami place stilu tau de prezentare esti ok

 7. 11
  mira Says:

  alina e o dulce,si daca a intrat in concurs pt bani care-i problema,oare nu toti pt asta au intrat? stela si andreea s-au gasit zici ca-s facute din acelasi aluat’doua mahalagioaice.e normal ca lucica sa iasa mama saptamanii pt ca stie sa-si impuna punctul de vedere si e clar are un nivel de cultura mai ridicat decat al celorlalte mame. ceea ce este deranjant la dansa este faptul ca nu recunoaste ce discuta.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free