Gabriela Cristea face show şi bijuterii


Moderatoarea emisiunii “Noră pentru mama”, Gabriela Cristea şi-a descoperit o nouă pasiune: fabricarea bijuteriilor.

După ce a primit în dar mai multe şiruri de pietre Swarovski, Gabriela Cristea, vedeta postului Kanal D, s-a gândit să le combine într-un mod creativ şi fantezist. Astfel, mai în joacă, mai în serios, a reuşit să creeze câteva modele de accesorii. Pentru că jocul cu aceste cristale o deconecta, o relaxa, Gabriela a inventat tot felul de modele de brăţări şi coliere.

Bijuteriile se asortau foarte bine cu ţinutele de seară, aşa că vedeta nu a ezitat să le poarte în diferite ocazii, fie în reality show-ul a cărui gazdă este, fie la evenimente speciale. „Îmi place să-mi las fantezia să zboare şi să-mi exersez creativitatea. Fabricatul bijuteriilor este un hobby pentru mine, fiindcă în primul rând această ocupaţie mă relaxează.

Nu m-am gândit încă dacă aş putea să-mi transform hobby-ul în afacere, însă în această perioadă, înclin mai mult să-mi dedic concentrarea şi timpul pentru «Noră pentru mama». Dar pe viitor… cine ştie ce se poate întâmpla?”, a spus Gabriela.

Sursa: www.adevarul.ro

17 comentarii la “Gabriela Cristea face show şi bijuterii”

  1. 1
    valyy Says:

    lucica si ioana nu au ce cauta in acest concurs din cauza lor multi telespectatori nu mai vizioneaza concursul

  2. 2
    nelutu Says:

    Gaby,Gaby in mare belea te-ai bagat ,ai ajuns ajutoarea Andreiei s-au iti place si tine mahalagismul si te crezi mai educatata ca ele .Rusine Gaby.

  3. 3
    irenne Says:

    Mai Nelutu mai intai invata sa scrii corect si apoi da-ti cu parerea.
    In ceea ce o priveste pe Gabriela tot respectul.Reuseste sa ramana neutra, desi imi imaginez ca e foarte greu.
    Apreciez foarte tare felul ei de a fi, foarte natural. De-a lungul timpului m-a surprins cu vasta ei cultura generala. Tine-o tot asa!

  4. 4
    luiza Says:

    brevo gaby….esti foarte tare tineo tot asa sper sa fie si nora pentru mama 4..

  5. 5
    victor Says:

    Imi place emisiunea dar cu unele mici exceptii, nu mai dati toate porcariile pe post , ca nu e frumos

  6. 6
    nelutu Says:

    Mai IRENNE desteapta pamintului DA_TI cu parerea asa se scrie.Rusine de asa invatatoare.

  7. 7
    lorena tm Says:

    GABRIELA ESTE O F BUNA PREZENTATOARE DE MULTE POSTURI DE TELEVIZIUNE.BRAVO TINE-O TOT ASA SI SPER SA AJUNGI SA FACI SI NORA PT MAMA 4,5.BRAVO FELICITARI

  8. 8
    sim Says:

    D-na Stela nu are ce cauta la aceasta emisiune. Ii o scorpie si pentru ca se plictiseste o ia la 7 metri pe Alina. Saraca… cred ca sufera tareee mult. Probabil ea a fost o sfanta in tineretea ei. Vis-a-vis de Andreea cred ca a ramas cu sechele din copilarie, poate ca a fost chinuita de cineva si asa se poate razbuna pe trecut, vorbind urat si jignind.

  9. 9
    alina Says:

    F FRUMOS CA-SI CONFECTIONEAZA SG BIJUTERII!BAFTA!!!

  10. 10
    anana Says:

    si eu o admir f. mult pe gabriela,iar cine vorbeste urit de ea o face din invidie,fara ea emisiunea nu are haz,ca au incercat si alte persoane dar nu a mers bine deloc si concurentii s-au obisnuit cu gabriela

  11. 11
    mira Says:

    alina e o dulce,si daca a intrat in concurs pt bani care-i problema,oare nu toti pt asta au intrat? stela si andreea s-au gasit zici ca-s facute din acelasi aluat’doua mahalagioaice.e normal ca lucica sa iasa mama saptamanii pt ca stie sa-si impuna punctul de vedere si e clar are un nivel de cultura mai ridicat decat al celorlalte mame. ceea ce este deranjant la dansa este faptul ca nu recunoaste ce discuta.

  12. 12
    monica Says:

    gabriela esti o dulce ami place stilu tau de prezentare esti ok

  13. 13
    francesca Says:

    frumoasa emisiune nu ma plictisesc de ea ar fi bn ca andreea sa formeze un cuplu cu catalin lear sta bn inmpreuna

  14. 14
    iulia Says:

    Lucica si Ioana sunt groaznice .Gabriela in loc sa le tempereze , le provoca la scandal.Urat!!!!

  15. 15
    sauciuc oana Says:

    eu cred k ar fi cazul k aceasta emisiune sa se termine odata pt k m-am saturat de toate certuriile concurentiilor…au venit si ei la emisiune,stau in casa si nu fac nimik,in afara de treburile casei,si se mai si cearta intre ei!!! eu cred k e lipsa de ocupatie,ia datile ceva de lucru sa vedeti cum nu mai au timp sa se certe!eu mam saturat,sper sa iese ceva klumea pana la sfarsit.iar despre gabi esti o frumoasa!!!!!pa

  16. 16
    nela Says:

    Buna Gaby!!! Esti o prezentatoare superba…insa dak mai tii concursul npm…5…6 poate ajung si eu cu baiatul bafta

  17. 17
    andaD Says:

    Iata cu cate calitati este inzestrata aceasta fata ! Doar cei care sunt precum vulpea care nu ajunge la struguri au numai critici sa-i aduca! Nu-i frumos, nici sanatos , starile negative aduc boala in corpul unui om.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free