Cuplul Bogdan – Valentina s-a destramat in aceasta seara


In aceasta seara Bogdan a fost invitat in emisiune pentru a da explicatii referitoare la decizia lui de a parasi casa Nora pentru Mama 3. Cu argumente mai mult sau mai putin plauzibile, Bogdan a adus in discutie situatia mamei sale care este bolnava si a incercat sa explice si motivul pentru ca nu si-a luat ramas bun de la Valentina… despre care spune ca isi daduse seama mai demult de ea, si dorea sa rupa relatia dar a asteptat sa vada reactia ei.

Bogdan a mai fost deranjat de atitudinea Valentinei dupa iesirea lui din casa, si a afirmat faptul ca e sigur ca ea il placea pe Marian dar nu a avut curajul sa recunoasca.

Ce parere aveti de faptul ca cei doi s-au despartit?

51 comentarii la “Cuplul Bogdan – Valentina s-a destramat in aceasta seara”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    mihaela Says:

    IMI PARE RAU CA VATI DESPARTIT VA STATEA BINE IMPREUNA

  2. 49
    ana Says:

    bogdan este fiul mamei sale- crescut in ingustimea concepiilor ei cu vederi scurte ca sa nu zic mai rau , las, pampalau si mai ales un papa lapte, valentina sa-si faca o cruce mare ca a scapat de el

  3. 48
    anonim Says:

    alin ma bogdane bn e ai facut caai parasito pe valy aia ca e o proasta bata

  4. 47
    marinele Says:

    bogadn e un fraier ca a parasito pe valentina daca era un baiat fin nu evada iesia de buna voie si nesilit de nimeni valentina e o fata de nota zece tu bogdan daca ai plecat in anglia sa-ti fie de bine

  5. 46
    Lucica Says:

    Imi pare räu pt.tot ceea ce sa intämplat intre Bogdan si Valentina dar intr-un fel mä bucur,pt.cä Bogdan nu o merita pe Valentina. E un mincinos si ar vrea mereu ca minciunile lui sä devinä o realitate dar nu putea nicicum sä dovedeascä adevärul. Prin Bogdan am väzut exact reactiile fostului meu sot si sincer spun nu are pt.ce sä-i parä räu lui Valentina,asemenea oameni sint in stare sä te ucidä numai din vorbä,cunosc genul foarte bine. Asa cä Valentina uitä tot cä e mai bine.

  6. 45
    braila Says:

    bogdan a fost prea orgolios si a tinut mai mult la familia lui si mai mult de parerea mamei lui. poate ca un alt motiv a fost si faptul ca a vrut sa se angajeze in politie si a fost informat de parinti sa nu cumva sa piarda ocazia de a se angaja in acel domeniu si astfel a ales. a fost f dur cu vali si nu a procedat corect.

  7. 44
    timis_mary Says:

    bogdan esti un inganfat,mai bine acum decat mai tarziu sa sufere valintina …mai mult????? vali nu ai pentru ce sa sufiri, bogdan nu te merita.

  8. 43
    simona Says:

    bogdan daca are incertitudini in ceeea ce priveste relatia lor inseamna ca nu are rost sa mai continuie ……

  9. 42
    abc Says:

    ELIKA AI DREPTATE….BN CA SAU DESPARTIT

  10. 41
    Ana-Maria Says:

    A facut bine Bogdan ca s-a despartit de Valentina

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free