Cuplul Bogdan – Valentina s-a destramat in aceasta seara


In aceasta seara Bogdan a fost invitat in emisiune pentru a da explicatii referitoare la decizia lui de a parasi casa Nora pentru Mama 3. Cu argumente mai mult sau mai putin plauzibile, Bogdan a adus in discutie situatia mamei sale care este bolnava si a incercat sa explice si motivul pentru ca nu si-a luat ramas bun de la Valentina… despre care spune ca isi daduse seama mai demult de ea, si dorea sa rupa relatia dar a asteptat sa vada reactia ei.

Bogdan a mai fost deranjat de atitudinea Valentinei dupa iesirea lui din casa, si a afirmat faptul ca e sigur ca ea il placea pe Marian dar nu a avut curajul sa recunoasca.

Ce parere aveti de faptul ca cei doi s-au despartit?

51 comentarii la “Cuplul Bogdan – Valentina s-a destramat in aceasta seara”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    vera Says:

    f bine k s-au despartit..oricum bogadan e un baiat f destept si stie ce vrea. Valentine nu-l merita pe bogdan.Este si va fi preferatul meu.

  2. 19
    simona Says:

    bogdan am avut o parere buna desprs tine erai favoritu meu dar mai dezamagit nu trebuia sa prgedezi asa ai fost un lasi

  3. 18
    raluca Says:

    nu pot crde ce am vazut.erati o pereche super faina.pacat

  4. 17
    Myhaela Says:

    Imi pare rau k s-a ajuns pana aici…eu chiar credeam k se potriveau,dar atitudinea lui Bogdan m-a dezamagit!Nu stiu dak e adv sau nu ceea c a zis de mama lui,dar oricum ar fi situatia,a judekt-o gresit pe Valentina…ea chiar tinea la el…si faptul k n-a plans sau k n-a stat non-stop trista,nu dovedeste contrariul…suntem firi diferite,iar ea e mai puternik,unde era problema?!Aveam pretentii de la el,imi parea inteligent…si faza cu forum-ul,k se spun numai lucruri rele despre ea…chiar e o mare prostie sa se lase influentat de asa ceva!Sincer Bogdan,nu esti atat de matur pe kt vrei sa pari,ai dovedtit asta cu totate motivele pe kre le-ai invokt impotriva Valentinei!Chiar erau niste nimicuri…recunoaste k ai fost influentat de afara…pakt,u esti cel kre a pierdut!Valentina va ramane una din favoritele mele.Imi pare rau k nu ai luat in considerare lucrurile bune kre s-au zis despre ea!

  5. 16
    st3fania Says:

    valentina nu il merita p bogdan…..si f bn k s’au despartit…cum sa dai o poza in costum de baie la un necunoscut????……

  6. 15
    cata Says:

    hm,dupa parerea mea si repet doar dupa parerea mea,bogdan este un mare mincinos,cred ca a venit in concurs doar pt vedetism,si chiar ma lasa rece afiratiile lui despre Valentina,nu cred ca merita asta si chiar daca sa zicem ca ar fi avut dreptate,daca ar fi fost n barbat asa cum ii place sa credem despre el nu ar fi reactionat asa niciodata.Cred ca nu este decat gura de el si chiar nu stie cu ce se mananca viata de femei nici nu mai vorbim,in general oamenii frustrati asa reactioneaza,cred ca ar fi format un cuplu perfect cu andreea.

  7. 14
    carmen Says:

    e cel mai prost din casa si cel mai fraier baiat pe care lam vazut vreodata in toata viatza mea

  8. 13
    fotbalistu01 Says:

    f bn macar asa valentina a scapat d un baiat “praf”…

  9. 12
    ANDREEA Says:

    a facut bine Bogdan ca s-a despartit de Valentina

  10. 11
    ioana Says:

    eu nu-l condamn p bogdan ..a fost si va ramane preferatul meu

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free