Cuplul Bogdan – Valentina s-a destramat in aceasta seara


In aceasta seara Bogdan a fost invitat in emisiune pentru a da explicatii referitoare la decizia lui de a parasi casa Nora pentru Mama 3. Cu argumente mai mult sau mai putin plauzibile, Bogdan a adus in discutie situatia mamei sale care este bolnava si a incercat sa explice si motivul pentru ca nu si-a luat ramas bun de la Valentina… despre care spune ca isi daduse seama mai demult de ea, si dorea sa rupa relatia dar a asteptat sa vada reactia ei.

Bogdan a mai fost deranjat de atitudinea Valentinei dupa iesirea lui din casa, si a afirmat faptul ca e sigur ca ea il placea pe Marian dar nu a avut curajul sa recunoasca.

Ce parere aveti de faptul ca cei doi s-au despartit?

51 comentarii la “Cuplul Bogdan – Valentina s-a destramat in aceasta seara”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Baby07 Says:

    Sincer imi pare foarte rau k sau despartit:(
    Intrun fel Bogdan a avut dreptate dar….oricum k sa vazut k era foarte bine influentat chear dk el nu a recunoscut acest lucru.
    Eu chear cred k valentina a tinut la el si vali a avut dreptate in multe privinte aseara dar nu stiu cine ar fi acceptat asa ceva cum a vb mama lui bogdan despre valentina.Si dk bogdan chear ar fi iubito asa cum sustinea el ar fi luptat ar fi trb sa zica in emisiune k lasa trecutul in urma si incepe din nou k vali nu cum a facut aseara cat de pornit era pe ea deci foarte bine a fost influentat de mama lui asta sa vazut f bine chear dk el tot nega si sa mai vazut cat de mult lua apararea fam sale bn nu zic k nu trb sa iei apararea fam dar totul are o limita…nu?…cred k dk pana acuma inca mama sa il tot influenteaza nu va avea niciodata o relatie sau o famile ok:)….oricum viata merge inaine si imi pare rau mai mult pt valentina si poate ii mai bn asa….:-j

  2. 9
    George Says:

    era si cazu sa nu stea fata asta cu asemenea dezechilibrat ,mai mult este un taranoi b***t si ingamfat de prostie, Valentina cautati oameni normali succes

  3. 8
    aly_frumusikme Says:

    mie chiar imi placea de ei:D

  4. 7
    aly Says:

    nu trebuia sa se desparta:(

  5. 6
    georgiana Says:

    imi pare rau ca s-au despartit dar Bogdana si-a aratat adevarata fata,a aratat intrgii lumi cat de gelos e si cum se ia el dupa prieteni si parinti.nu crede ca are dreptul Bogdan sa cercetez ce facea Valentina sau ce a facut Valentina pana la intrarea in casa pe cine cunostea sau ce anturaj avea ea inainte.lucrurile astea au ramas afara odata cu intrarea ei in casa si nu cred ca pe Bogdan ar trebui sa-l intereseze,dar el probabil vrea o relatie cu o fata nascuta recent sa nu aiba nici un trecut sa fie noua.

  6. 5
    teo Says:

    E patetic Bogdan, nush ce vorbeste…acuza aiurea si se ia dupa toate barfele. nu o merita pe Valentina, e bine ca s-au despartit akum si sa vazut adevarata lui fata!!

  7. 4
    gaby Says:

    Bogdan un increzut,minte mereu ,nu stie ce vrea.Traeste timpurile vechi nimic gresit ca era mai bine cind dragostea era dragoste,in prezent dragostea a devenit un fel de afacere pe bani iar tinerii de azi nu stiu decit discoteca si sexul dar nu gindesc nimic pentruca tineretea trece si nu vrea sa vada ce ramine in urma.

  8. 3
    mmmykkky Says:

    imi pare foarte rau k s-au despartit…era cel mai frumos cuplu din competitie…oricum Bogdan si-a facut o parere gresita despre valentina si cred k a fost influientat!

  9. 2
    MAKO Says:

    JALNIC!

  10. 1
    MAKO Says:

    NU POATE FI NUMIT BARBAT! Cand turui ca o muiere, fara argumente solide, fara ratiune in privinta analizelor lui, ce poate fi mai JALNIC!!

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free